Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש VS ישן - Alpine CDA-9855 VS ALPINE CDA-9886

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל העיקרי הוא שב-9887 ה-Imprint מובנה, למרות שעדיין צריך לקנות מודול מיוחד כדי לכוון אותו, אבל ברגע שכיוונת אותו המודול נשאר בבית. המעבד שמפעיל את יכולות ה-Imprint נמצא בתוך ה-HU.

ה-9886 הוא Imprint-ready - כלומר כדי לקבל את יכולות ה-imprint אתה חייב לחבר אליו באופן קבוע את המודול שנקרא PXA-H100. ה-9886 יצא לשוק למעשה עבור אנשים שרצו את ה-9887 אבל לא רצו את ה-Imprint (שמוסיף 100-150 דולר למחיר שלו).

בקיצור: 9887 = Imprint מובנה. 9886 = 9887 בלי ה-Imprint אבל עם אפשרות להוספתו מאוחר יותר.

אם אתה מעוניין ביכולות ה-imprint (לדעתי שווה את ההשקעה) - לך על ה-9887. לדעתי ולפי מה שקראתי אין עדיפות לחבילה 9886 + PXA-H100 על ה-9887 (אולי חוץ מחיבור ה-USB). אם זה לא חשוב לך כרגע - לך על ה-9886. תמיד תוכל להוסיף אח"כ.

פורסם

תקרא את ההודעה שלי, כמה תגובות למעלה, זה לא נגמר רק באימפרינט, ל-9887 יש עוד דברים מובנים שהם יותר שמישים מהאימפרינט, TC, X-OVER, EQ, MX וכו'.

פורסם

אני רק רוצה לחזק שוב את איציק ולהוסיף שאת האימפרינט ב9887 גם צריכים לרכוש בנפרד זו תוכנה מובנת במכשיר

ב9886 אתה צריך להוסיף 2 מכשירים אחד מכשיר שהוא האימפרינט(שב9887 יש אותו מובנה)

והשני שזו בצם התוכנה של האימפרינט קיצור עם אתה הולך על ה9886 אתה תצטרך להוסיף איזה 300$ כדי להוסיף את האימפרינט אבל אולי אתה בכלל לא אוהב את האימפריט (את הכיוון שלו) אתה רוצה מחר אני יגיע למפגש ותראה עם זה שווה לך ההוצאה על אימפרינט.

פורסם

רועי אתה טועה, תקרא שוב את ההודעה שלי:

...בעוד שב-9886 אתה צריך מתאם שנקרא PXA-H100 ועלותו באיזור ה-$150, מעבר לפיצ'רים שציינתי המתאם כולל בתוכו גם את האימפרינט, מה שאולי הופך את החבילה הזאת ליותר כדאית מאשר ה-9887 לבדו
פורסם

ה9886 מגיע גם עם כבל ל IPOD!! לא יודע כמה זה שימושי בדיוק,מה ההבדל בין חיבור של IPOD לבין חיבור של דיסק און KEY לUSB וזהו? מה ההבדל פה?

תודה רבה לכל העונים!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני קניתי בנפרד את הכבל לאייפוד הוא עולה 15$ כולל הובלה כי זה מגיע במעטפה.

יש למכשיר אופציה לשלוט על האיפוד בצורה מלאה ומהירה מאוד(יותר מדיסקים):lol:

והדיסק און קי אותו דבר רק שהוא קורא את הקבצים מהדיסק או קי.עם שליטה מהפאנל.

פורסם

רגע אחד.

מה ז"א שליטה מלאה?

אפשר להעביר שירים וזהו בעצם,מה עוד אפשר לעשות לאייפוד דרך האלפיין?

למחוק שירים? מה?

אני פשוט רוצה להבין מה ההבדל בין לשמוע שיר דרך ה DISK ON KEY לבין דרך האייפוד ולבין דרך CD MP3.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אין כזה הבדל.

אבל אתה יכול מהHU להעביר אמנים קטגוריות אתה יודע כל מה שאתה יכול לעשות עם האיפוד ביד אתה יכול לעשות גם דרך הפאנל.

עם אתה מסדר את הדיסק און קי בתקיות מסודרות אז זה אותו הדבר.(אני חושב)

אני לא יודע מה לגבי המהירות שהמכשיר קורא את הUSB.

• תוכן חדש...