Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משאר שזה דגם הצמיג לא שמתי לב לכיתוב אחר חוץ ממידות הצמיג 14\60\185

הרכבתי אותם עכשיו על ה205 GTI שלי ואני מאמין שטויו תוצרת יפן היא חברה טובה אך רוצה חוות דעת אם הצמיג אכן טוב ואוחז בכביש.

תודה ושבת שלום.

יואב.

205 GTI.

פורסם

אם כבר קנית, אז מה זה חשוב?

לדעתי הצמיג הנ"ל לא מספיק ספורטיבי, ואי אפשר לעשות איתו יותר מדי פרובוקציות בלי לאבד אחיזה.

הרכבתי ובדקתי אותו על פולו עם 75 כ"ס, אז על 205GTI בטח המצב יהיה עוד יותר גרוע.

בכל מקרה - אם המטרה היא חסכון וקניית צמיג כמה שיותר איכותי בתקציב נמוך יחסית בלי התפשרות על זבל סיני, והנסיעה היא בעיקר מנהלתית - ביצעת רכישה טובה מאוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כבר הרכבת - מה זה משנה ?

יש לי ניסיון על הצמיג הזה (גם במידה הזו).

הוא אוחז סביר, אך בעל דופן רכה מה שגורם לקריסה מסויימת תחת עומס / קרוב למגבלות.

לא צמיג "מתנהג" מהשורה הראשונה, אבל יותר טוב מצמיגים רגילים. תעשה חיים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה על הבעת הניסיון שלכם פשוט כי כבר הייתי בפנצ'ריה וזה הצמיג הכי טוב שהיה שם כל השאר היה או אליאנס או GT או מקסיס אז ביצעתי את הרכישה,שאלתי כדי לדעת למה לצפות פחות או יותר ובמקרה הכי גרוע אני יחליף עם הצמיגים האחוריים שלי שהם דיי חדשים במצב מעולה, BARUM.

205 GTI.

פורסם

לידע כללי - מומלץ להרכיב צמיגים חדשים מאחור.

אולי מסיבה זאת תחליף ביניהם ולא "במיקרה הגרוע".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

או שבמקום להתקמצן על כמה שקלים, אתה פשוט מחליף אותם ברביעיות ואז יש חדשים גם מאחורה וגם מקדימה.

במידות האלה, רביעייה עולה כ1000 ש"ח... אז בשביל מה למשוך עם זוג ישן וזוג פחות ישן....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
או שבמקום להתקמצן על כמה שקלים, אתה פשוט מחליף אותם ברביעיות ואז יש חדשים גם מאחורה וגם מקדימה.

במידות האלה, רביעייה עולה כ1000 ש"ח... אז בשביל מה למשוך עם זוג ישן וזוג פחות ישן....

אין כל קשר להתקמצנות, הצמיגים במצב מעולה! הקדמיים הלכו מכיוון שהוחלפו משולשים לחדשים והגלגלים לא היו מכוונים וכל הצד הפנימי הלך עקב דחייה טיפשית של הכיוון גלגלים.

אז לפני שאתה מסיק מסקנות על אופי הבן אדם תשאל ותברר אולי אתה לא יודע הכל, תודה בכל זאת על העצות למיניהן.

שבוע טוב.

205 GTI.

פורסם
לידע כללי - מומלץ להרכיב צמיגים חדשים מאחור.

אולי מסיבה זאת תחליף ביניהם ולא "במיקרה הגרוע".

סליחה שאל הגבתי באותה ההודעה פשוט לא הייתי מרוכז, הכוונה במקרה הגרוע היא מבחינת אחיזה יותר ספורטיבית הצמיגים האחוריים מלאים בשר וכלל לא יבשים.

205 GTI.

פורסם
אין כל קשר להתקמצנות, הצמיגים במצב מעולה! הקדמיים הלכו מכיוון שהוחלפו משולשים לחדשים והגלגלים לא היו מכוונים וכל הצד הפנימי הלך עקב דחייה טיפשית של הכיוון גלגלים.

אז לפני שאתה מסיק מסקנות על אופי הבן אדם תשאל ותברר אולי אתה לא יודע הכל, תודה בכל זאת על העצות למיניהן.

שבוע טוב.

לא שמתי לב שכתבת שהחלפת רק זוג.

דיברתי באופן כללי.

בכל מקרה, זו דעתי. אולי אני פרפקציוניסט, אבל אני מחליף צמיגים רק ברביעיות. במיוחד ברכב ספורטיבי.

(במיוחד אם היו לי BARUM שזה צמיג גרוע מאחורה...)

גם אצלי ברכב כשהוא נקנה היו שניים חדשים לגמרי של גודייר, ועוד שניים אחוריים שחוקים של מקסיס,

זה לא מנע ממני להחליף את כל הרביעייה. ואפילו לא הפסדתי על זה כמעט כסף . הגודייר נמכרו בחצי מחיר ממה שהם עולים כחדשים.

בכל מקרה, בחרת בחירה טובה. צמיגים שנותנים תמורה טובה למחיר (כ500 לזוג) אבל לא מדהימים

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא שמתי לב שכתבת שהחלפת רק זוג.

דיברתי באופן כללי.

בכל מקרה, זו דעתי. אולי אני פרפקציוניסט, אבל אני מחליף צמיגים רק ברביעיות. במיוחד ברכב ספורטיבי.

(במיוחד אם היו לי BARUM שזה צמיג גרוע מאחורה...)

גם אצלי ברכב כשהוא נקנה היו שניים חדשים לגמרי של גודייר, ועוד שניים אחוריים שחוקים של מקסיס,

זה לא מנע ממני להחליף את כל הרביעייה. ואפילו לא הפסדתי על זה כמעט כסף . הגודייר נמכרו בחצי מחיר ממה שהם עולים כחדשים.

בכל מקרה, בחרת בחירה טובה. צמיגים שנותנים תמורה טובה למחיר (כ500 לזוג) אבל לא מדהימים

אז מצטער שהתרגזתי סתם(למרות שאי אפשר לראות את זה על דפי הפורום עקב איפוק מטורף) ואפשר רק לדעת לידע הכללי שלי למה הברום לא טובים מאחורה? ואין לי צורך להחליף אחוריים ובאותו הרגע הטויו היו בחירה הטובה ביותר אז זה הצעד שעשיתי.

205 GTI.

פורסם

לצמיגים החדשים שקנית יש אחיזה יותר טובה מאשר לבארום.

בחורף זה משמעותי.

להלן סירטון של מישלין שמסביר מדוע צמיגים חדשים או במיקרה שלך צמיגים עם אחיזה יותר טובה צריכים להיות מורכבים מאחור.

אגב, הסירטון הזה הופיע כמה פעמים בפורום זה:

http://www.michelinman.com/tire-care/tire-basics/reartire-change/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לצמיגים החדשים שקנית יש אחיזה יותר טובה מאשר לבארום.

בחורף זה משמעותי.

להלן סירטון של מישלין שמסביר מדוע צמיגים חדשים או במיקרה שלך צמיגים עם אחיזה יותר טובה צריכים להיות מורכבים מאחור.

אגב, הסירטון הזה הופיע כמה פעמים בפורום זה:

http://www.michelinman.com/tire-care/tire-basics/reartire-change/

בחורף אולי משמעותי גם מכיוון שיש להם יותר חריצים לניקוז המים אבל כרגע כמו שאייל ציין הם אכן לא כל כך מתאימים לנסיעה ספורטיבים ומחליקים מאוד בסיבובים, ולמה דווקא צמיד בעל אחיזה טובה מאחורה? הרכב ממשיך ישר בפניות כמובן תלוי באופן ההגעה לסיבוב והחלק האחורי לא יזרק אלא כן בכוונתי לכך.

205 GTI.

פורסם

שלום ברשותי קורולה 2004 מידות 195-60-15. אני מתלבט בין טויו PROXES TPT ל דנלופ אינדונזי SP490 . הרכב משמש לנסיעות סולידיות בעיקר( ע"י אשתי ) פ"ת- ר"ג- אריאל . מה מומלץ?

פורסם

מומלץ כל צמיג מתוצרת מוכרת שלא מיוצר במזרח הרחוק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הגודייר נמכרו בחצי מחיר ממה שהם עולים כחדשים.

אפשר לשאול מי קנה ממך צמיגים משומשים? לא נראה לי שקל למצוא קונה לדבר כזה.

לגבי המידה של פותח השרשור, אני לא חושב שיש צמיגים באמת ספורטיביים בחתך 60.

• תוכן חדש...