Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,צהריים טובים ושבת שלום.

היום ריססתי קצת ממיכל לחץ שהיה לי במחסן על הקטבים שלי של המצבר כי הם קיבלו קצת קורוזייה.

שייפתי,ניקיתי,וריססתי מהספריי הזה (מן קצף כתום כזה שמתומוסס ברגע שמשפריצים אותו על הקטבים)

אחר כך ראיתי גם קורוזיה על המגעים של הטרמוסטט ברדיאטור,אז ריססתי קודם עם WD40 שימיס את הקורוזיה ואז עם אותו ספרי להגנת הקטבים..רק שהפעם זה גם השפריץ לי על מן מיכל פלסטיק כזה של הרדיאטור,ניסתי לנקות אבל אין גישה לשם..

יש איזשהו סיכוי שהחומר יעכל את הפלסטיק? איזה חומר זה בעצם?

תודה רבה לעוזרים.

**הרכב הוא דייהטסו פרוזה 93' אם זה משנה**

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לרסס WD40 על מגעים לא נראה לי כל כך חכם כי הוא יוצר שכבת הגנה שמנונית, וזה יכול ליצור התנגדות מסויימת למעבר זרם,

ובקשר לחומר שריססת לפחות תגיד מה שמו, או תעלה תמונה .

מה שכן אם כבר רוצים לנקות קטבים של מצבר או בכלל הדקי חשמל , רצוי להשתמש באלכוהול, או פראון, או קצת מים חמים בזהירות. כמובן אחרי שמנתקים את המצבר...

ואם יש קורוזיה עקשנית או קושי להוריד את הלכלוך ניתן לשייף עם קצת נייר שיוף,

(ייתכן שספרי קרבורטורים יכול לפרק את הלכלוך והשמן מהמגעים אך יש להשתמש בו בזהירות שלא ישפך על מקומות לא רצויים)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בקשר ל WD, לא היה לי מושג שזה לא טוב. פשוט פעם המכונאי שלי ריסס לקופסאת פיוזים כי היה שם איזה בעייה עם המגעים אז הסקתי שהוא עשה מעשה נכון ופעלתי כמוהו.

אז מה אתה אומר? לנתק ולרסס מחדש עם ספרי קרבורטור הפעם? אולי הוא ימיס את השמנוניות של ה WD או שזה לא קריטי ונלמד מזה להבא..?

לגביי החומר,תמונות מצורפות מטה :

IMG_0393.jpg

IMG_0394.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

א. זה לא עלול לגרום לכלום.

ב. הספריי ייעודי למגעים. זהו ספריי מגעים לפי מה שאני רואה. זה בסדר להשתמש בו, אבל אני לא יודע אם הוא תוקף פלסטיק או לא. את זה תצטרך ללמוד לבד.

פורסם

אדון אלמנט היקר, למה אתה מופתע?

באלכוהול 95% משתמשים לנקות מגעים וקונקטורים של רכיבים אלקטרוניים יש גם חומר בשם "פראון"

ולפי הניסיון שלי עם החומרים הללו (שנתיים וחצי זה מספיק, לא?)

הם מצויינים רק שצריך לתת למגעים להתייבש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אלכוהול איננו ממיס שומנים יעיל ואם כבר משתמשים בחומרים טהורים אז בנזין לבן עדיף.

בכל מקרה מומלץ להשתמש בתרסיסים יעודיים לניקוי מגעים, הנפוץ שבהם של הוא ספריי לניקוי מגעים של חברת servisol, יש גרסה עם שמן עדין ויש גרסה ללא.

כעיקרון WD40 לא יהרוג גם המגע, אם כי אני מתנגד לדעתם של חלק ממומחי הפורום שדוגלים בספריי שמן לניקוי ושימון מגעי חשמל. אני מסכים למה שנאמר שהוא פוגע במוליכות, אם כי לא קריטי.

לפותח השרשור, אל תתרגש, לרוב החומרים האלו הם סתם ספריי צבע. אם לא ראית שנגרם נזק אז לא יהיה נזק עתידי.

• תוכן חדש...