Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע וונקל

fanmanuv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו (סביר שמתחום הקארטינג) מכיר את מנוע ה-וונקל הגרמני XR50 ?

מכל הנתונים המרשימים מאד שלו- 50 כ"ס מנפח המקביל ל250 סמ"ק ומשקל של 15 ק"ג ,כאשר בתוספת סופרצ'רג'ר מקבלים 100 כ"ס-לא מצאתי את נתון ה TBO שלו.

פורסם
מישהו (סביר שמתחום הקארטינג) מכיר את מנוע ה-וונקל הגרמני XR50 ?

מכל הנתונים המרשימים מאד שלו- 50 כ"ס מנפח המקביל ל250 סמ"ק ומשקל של 15 ק"ג ,כאשר בתוספת סופרצ'רג'ר מקבלים 100 כ"ס-לא מצאתי את נתון ה TBO שלו.

הבעיה היחידה במנועי הוונקל היא שאין כמעט אנשים שיודעים להתעסק איתם בארץ, אלא אם כן אתה יודע, בכל זאת זה חיסרון גדול לדעתי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
זה מאזדה לא?

והיא שורדת בין שיפוץ מנוע לשיפוץ מנוע. כל 40K אאל"ט, המנוע דורש שיפוץ או החלפת חלקים.

המנוע לא באמת לא הכי אמין אבל 40K הגזמת ...

אפילו הרוטרים של לאדה שרדו יותר :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

יפה שהחלטת להכניס רוח חיים כאן ולהשתתף כמעט בכל שירשור, אלא שכדאי אולי למתן מעט את ההתלהבות. מנוע ואנקל של RX8 ששובק כל 40K? גולף יציבה כמו חולה רוח על ראטלין? מה חשובה האמת, העיקר שזה נשמע מספיק דרמטי.

פורסם

לי זכור מנוע כזה מהNSU של אמא שלי שאחרי 20K אבא שלי העלה את האוטו באש פשוט.

צרצר הוא צרצר הוא צרצר. זה ששמו עליו תחפושת, לא אומר שהוא לא מצרצר.

צר לי, כמה חדשני שלא יהיה, מנוע ואנקל הוא עדיין מנוע עם בלאי יחסית מאד גבוה למנוע 4 פעימות.

ושנית, כן. לגולף התנהגות כביש של חולה רוח. מכמה סיבובים עם VR6 MK3 השניה 2.0 MK4 וFSI 1.6 MK5, לא אהבתי את ההתנהגות. מצטער.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

1. ה NSU RO80 שהיתה המכונית הראשונה עם מנוע ואנקל בייצור סדרתי, אכן סבלה ממנועים בעייתיים וחסרי אמינות באופן אכזרי.

אלא שמדובר לזכרוני על שנות ה 70 של המאה הקודמת. מכאן להסיק על אמינות מנוע ואנקל מודרני, שלמזדה יש עשרות שנות נסיון טובות עם פיתוחו וייצורו, רחוקה הדרך. המנוע אכן צרכן דלק חסר גבולות, אבל אמינותו בפרוש טובה.

2. בקשר לגולף, ישנם הטוענים שהתנהגותה בטוחה מדי וחסרת השראה וההיגוי החשמלי של סדרה 5 לא ממש מהנה. אבל לכנות את יציבותה ככזו של "חולה רוח" ?! לפחות יש לך זכות ראשונים בענין.

3. המשך יום נעים שיהיה.

• תוכן חדש...