Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום המחשב שלי כרגע עם ויסטא שהתקנתי לבד במקור הוא בא בלי שום מערכת הפעלה, אני רוצה לעבור לXP אך קודם רוצה להכין דרייברים מראש.

הייתי באתר אין להם 1525 לXP רק ויסטא יש למישהוא מושג איזה דרייברים מתאימים?

מפרט:

מעבד 2.0 T7250

זכרון 2GB DDR2 667

כרטיס מסך X3100 INTEL UP TO 256 MB

הרדיסק 250 GB

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אומרים (לפי חיפוש) שאין דרייברים לXP בדגם הנ"ל.

ושאתה יכול להתקין את הדרייברים של ה1520 לינק על הXP ושזה עובד.

בנוסף היתי מציע לך לקרוא את זה יש שם מדריך איך לעשות את זה. (הפיכה של ויסטה לXP על הדגם הנ"ל)

תעדכן.

פורסם

תודה רבה

אך ניסיתי להתקין את הXP מהבוט של הדיסק נכנס הכל, בשלב שהוא מחפש מערכות הפעלה קודמות הוא אומר שהוא לא מוצא הרדיסק, או כל חלק אחר לשים עליו וכשאני לא עושה בוט הוא טוען ויסטא רגיל

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש תוכנה שקוראים לה Driver Genius

תוריד אותה,

היא תגיד לך בדיוק איזה דרייברים אתה צריך ובמידה וקנית/פרצת אותה היא גם תוריד ותתקין לך אותם.

בברכה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
תודה רבה

אך ניסיתי להתקין את הXP מהבוט של הדיסק נכנס הכל, בשלב שהוא מחפש מערכות הפעלה קודמות הוא אומר שהוא לא מוצא הרדיסק, או כל חלק אחר לשים עליו וכשאני לא עושה בוט הוא טוען ויסטא רגיל

לפי מה שראיתי בכתבה שנתתי לך

אני חושב שיש לך דיסק SATA (סוג של חיבור ללוח אם)

ובשביל שהתקנת הXP תזהה אותו אתה צריך להתקין דרייבר מסויים לפני ההתקנה.

על ידי דיסקט יש לך את האופציה איך שאתה מריץ את ההתקנה אתה לוחץ F6

והוא מחפש את הדרייבר מהדיסקט. או במקרה הזה מהדיסק און קי כמו שרשום שם.

a. You have to prepare SATA Driver on your USB Disk. You may get the Dell Inspiron 1525 SATA HERE

תנסה ותעדכן

פורסם

אין דרייברים ל XP עבור הסדרות החדשות של ה DELL.

החל מה 1525.

גם אם תצליח באיזושהיא קומבינה להעלות את ה XP עם דרייבר ל SATA - לא תמצא מעבר לכך שום דרייבר להתקנים האחרים.

הייתי שם

כאב ראש

נשארתי לצערי בויסטה.

פורסם

דריברי מצאתי רק בעית התקנה וסידרתי גם אותה הכל עובד תודה על העזרה

פורסם

אין כזה דבר לא יכול.

זה הכל עניין של כמה אתה חופר כדי למצא את כל הדרייברים...

אמרו גם שאי אפשר להריץ XP על פליסטיישן 3, ואז איזה סיני החליט שהוא מראה לעולם כמה שזה לא נכון.

תמשיך לחפש, בסוף תמצא.

בהצלחה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כבר אמרתי שמצאתי ה1525 חולק אותם החלקים עם ה1520 והדרייברים שלו הם גם לXP וכאן נפרו רוב הבעיות.

ישנה עוד בעיה בעת התקנת XP מהדיסק הוא אומר שלא מוצ א הרדיסקים או כל דבר אחר אז הפתרון זה להכנס לביוס ושם לשנות את ההרדיק לATA והכל עובד :-)

פורסם

זה פיתרון עקום כי אתה מבטל את כל היתרון של ה SATA.

עדיף כבר לשתול את הדרייבר לSATA ב NLITE.

• תוכן חדש...