Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם מתלוננים,יש מלא מגברים 1000 וואט ב 4 אום,אני ראיתי משהו מטורף-laiting audio 2007 1800 רמס ב 4 אום הוא הופיא בקטלוג שלהם,למה לחברות לייצר סאב אם אין איך להרים אותו,תחשבו על זה,עוד חברה 800 רמס ב 4 אום-audio system,כמובן בגישור,לסאב חזק אפשר לקנות 2 ערוצים ולעשות גישור

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא אומר שאין מגברים כאלו , הנקודה היא כמה הם עולים ומה האלטרנטיבות . אני לא רואה סיבה לקנות את הסאב של מורל שיש מולו את ה IDMAX שגם הרבה יותר קל לשדך לו מגבר ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
1 ..

2. אולטימו עולה בארץ 4000 ש"ח (בדקתי), וכמה מגברים את ה מכיר שיכולים להוציא 1000RMS ב4 אום ?, לפי ביקורות בחול הוא אחד הסאבים המעולים בעולם , כמו גםם שאר המוצרים מהסדרות היקרות (מה שאי אפשר להגיד על הבניים והזולות), יש אותו לשני חנויות ואני מכיר מלא מתקינים.

.

אהה.. אז צדקתי.

הרי זה היה כזה שקוף, שבחו"ל יעלה פחות מכאן.

אין לתג מחיר כזה שום הצדקה, גם בלי הביקורות של האתרים המשוחדים.

פורסם

מעניין, באמת שידכו מגבר 1K לסאב 1K.

הייתי רוצה לנסות את הסאב הזה על כמה מונובלוקים שמספקים פחות מזה לראות מה יהיו התוצאות, אבל הסאב כל כך יקר שבכל מקרה לא הייתי רוכש אותו.

בהתחשב במידע הזה, מורל ירו לעצמם ברגל בצורה רצינית עם המוצר הזה.

מה שהכי מדהים זה שיש לו נתונים מדהימים, סליל שאין שני לו, ממברנה נהדרת (לא בטוח אם זה קרבון או קוולאר) בכלל מוצר מושקע לכל הדיעות אבל פשוט לא מצדיק את עצמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הממברנה היא מקרבון לפי איך שהיא נראית.

מבחינת השיווק של הסאב - לי אישית לא ברור איך הם רוצים להצליח איתו במחיר הזה ובאלטרנטיבות שיש לסאב שכזה (מי אמר IDMAX) :-)

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

המימברנה היא מקרבון. תסתכל בתמונות ותראה את המרקם השחור פחם של המימברנה שזה הצבע של סיבי הקרבון בתצורות השונות. קוולאר הוא בצבע צהור-כתום. מעבר לזה אני משוכנע (לא בדקתי) שבמנואל שלו יהיה כתוב החומר של המיבמרנה ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במנואל כתוב קארבון נייר .

לגביי קוולאר , אני גולש רוח כבר כמה שנים לכן אני מכיר קרבון הייטב וגם קוולאר .

קרבון בתרנים קוולאר במפרשים .

יש קוולאר שחור :)

פורסם

אני במקרה עובד עם החומרים האלו כבר 15 שנה ... אני מכיר בדיוק איך ומה כל חומר.

שוב , קוולאר הוא חומר בצבעים שכתבתי . יכול להויות שנתקת באריגה משולבת - בתוך בד הקרבון מוסיפים לפעמים סיבי קוולאר על מנת להעלות את חוזק הגזירה בהתאם לדרישות החוזק של המוצר ולכן אתה מבלבל את המראה של הקוולאר והקרבון. מעבר לזה אם ראית קוולאר שהוא שחור זה אומר שהוא צבוע ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יידישמאקס - אהבתי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני במקרה עובד עם החומרים האלו כבר 15 שנה ... אני מכיר בדיוק איך ומה כל חומר.

שוב , קוולאר הוא חומר בצבעים שכתבתי . יכול להויות שנתקת באריגה משולבת - בתוך בד הקרבון מוסיפים לפעמים סיבי קוולאר על מנת להעלות את חוזק הגזירה בהתאם לדרישות החוזק של המוצר ולכן אתה מבלבל את המראה של הקוולאר והקרבון. מעבר לזה אם ראית קוולאר שהוא שחור זה אומר שהוא צבוע ..

OK הבנתי.

• תוכן חדש...