Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בניסאן היו הדוגמניות (וגם - אחת או שתיים) שבאמת נראו טוב (הרבה יותר טוב מהמכוניות :hihi:)...

אצל שאר היבואנים - המצב היה על הפנים :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

R8 היא אולי כוכבת התערוכה וככה דחקו אותה לפינה?

ממש לא מתאים, דווקא מכוניות כאלה שמים על במות מסתובבות וכל באי התערוכה מתים לראות כל זווית של האוטו, חבל.

Polo 2012

פורסם

סחטיין לכולם על התמונות :). אכן יפות יפות שבא לבכות :p

והפולו החדשה נראית זוועה לדעתי..צריך לרצוח את המעצבים שם

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עכשיו חזרתי והאמת... דיי מאוכזב מהתערוכה.

סחטיין לצ'מפיון על הליין שהציבו, חוץ מזה ממש יבש.

איפו מרצדס? איפו הדוג"ים (חוץ מהונדה)? B.M.W לא יכלו להביא את דגמי ה-M?

זה כאילו להסתובב במסגר בין הסוכנויות כי אלו הרכבים שהגיעו, אף אחד לא התאמץ להביא משהו מיוחד (חוץ מצ'מפיון וסמל"ת)

בקיצור לא משהו, לפני שנתיים היה יותר יפה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

כנראה אני יגיע יום רביעי.

אף על פי כל ההערות המדכאות שלכם עדיין בא לי ללכת וגם אף פעם לא הייתי בתערוכת מכוניות אז לא נראה לי שאני יתאכזב.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אחלה תמונות רק יש לי בקשה אם מישהוא צילם את האקורד החדשה והלאנסר אז בבקשה שיעלה ועם יש עוד תמונוות שעוד לא הועלו אז בבקשה להעלות.

תודה

פורסם

חזרתי בצהריים. היה נחמד. גם אני וגם חבר שהלך איתי (שנינו חובבי מוטוריקה ורכב מושבעים) אמרנו שאם היינו משלמים

כסף היינו מתבאסים. היות והכרטיסים שלנו (הזמנות ליתר דיוק) לא עלו לנו כסף (מוזמנים של VW ופיג'ו) אפשר היה לסכם את

התערוכה כנחמדה. בסך הכל די דומה לשנים קודמות. צפוף, חם, מחירים מופקעים בתוך התערוכה (שתיה קטנה 15 ש"ח) ו90% מהרכבים נעולים, חלקם במרחק קילומטרים מהאנשים (בזה אני לא יכול להאשים את המארגנים, בסך הכל, כבר ראינו

בשנים קודמות מה קרה לרכבים שהיו פתוחים ואני בטוח שגם השנה, עם ישראל בתאפרתו והחלויגנים השונים ידאגו להשאיר

נזק אצל היבואנים המועטים שכן השאירו את המכוניות פתוחות).

בכל אופן, היה נחמד.. אז כרגיל כולם מקטרים ומדברים על כמה שהיו מבאס, כמה שהיה חם ומיותר..

אבל עוד שנתיים כולכם שוב תלכו לאוטומוטור? למה? כי בארץ שלנו כל אירוע מוטורי מבורך ועל כך תודה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...