Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגבעתיים נצפתה אופל מודל 1958 (לא בטוח אם זאת אולימפיה או רקורד, לא כל כך מכיר דגמים של אופל) למכירה.

הרכב במצב נסיעה, צבע ורוד ובודי במצב טוב.

050-3609063

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ממציאות חיפה:

מחפש המון המון זמן סובארו כזאת למכירה!

עם רשיונות כמובן,נוסעת או זקוקה לשיפוץ קל..

מי שראה שמע..בפרטי או בפל' 0544851723

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

אם כבר בGF עסקינן אז הינה GF שקניתי השבוע לחלקים.

הרכב היה בר שיקום ואפילו מעבר לזה אבל זה לא ענין את החברה שהרסו אותו לבאגי...

כן ככה הן נעלמות

gf.jpg

פורסם

כן ככה הן נעלמות

האמת שהיא נראית לא רע עם התחת חתוך ככה... נותן לי רעיונות מעניינים לגבי GF שכמותה...:roll:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כן ככה הן נעלמות

לצערי ראיתי את כל התהליך של הריסת הסובארו הזאת והפיכתה לבאגי ( כדבריי הילדים שחתכו אותה ) , בסה"כ הייתה לה דפיקה מאחורה שהכן הייתה ברת שיקום וחבל שהגיעה למצב הזה.

לפחות לבסוף היא משמשת כתורמת איברים ולא לבניית מתחם האולימפיאדה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
לחובבי המשאיות ביניו ,

בבקשה , בחיפה .

דרור .

דודג' "ישראלי"!:-) ככל הידוע לי- לא למכירה...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנדי ,אני מבין שאתה מכיר את הדגם ,תשפוך קצת יותר מידע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני רק יודע, שזהו דגם של דודג'(סביר להניח D400 לפי הגודל), שהקבינה שלו יוצרה בארץ, וחולקת חלקים רבים עם עוד כמה משאיות.מסחריות של אותה התקופה, למשל- תסתכל על הדלתות, מה זה מזכיר לך?:-D היה דיון על האוטו הזה כבר ב"משאיות", אני כרגע לא מוצא את זה, אבל בטח עכשיו אחד מנהגים הוותיקים יראה ויסביר יותר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי המשאית, יש בקרית אונו שתיים כאלו מרקיבות באחת החצרות.

הנה שתי מכוניות שניתקלתי בהן.

Pic 126.jpg

pic 1431.jpg

• תוכן חדש...