Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בחישות רבות בנושא החלטתי על מרכיבי המערכת הנ"ל:

קומפוננט : HERTZ HIGH ENERGY

מגבר: SEIERRA F205.4

כרגע ברכב (פג'ו 306) מותקן :

סאב: יש לי של MAGNAT ULTRA 300 REFLAX

300 RMS נקי

Kenwood KDC-X789 :HU

ואחוריים 6*9 של פיוניר..

את הקומפוננט שמעתי ואהבתי

מה אתם אומרים על המערכת בכללי?

ובמיוחד על המגבר של SIERRA ?

קראתי רבות בפורום ובפונקציית החיפוש גם כן..

על המגבר והחברה בעיקר אמרו שזה זבל סיני (מה גם שדברו על הדגם 4056 שמוציא 50 RMS )

מדיבור עם אנשים בפומפה הם אמרו שזה מגבר קוריאני ולא זבל סיני ויש הבדל רב

וגם תומר "מתומכר" שהמליץ עליו אמר שזה מגבר טוב

(לא מצאתי תגובות על הדגם הספציפי הזה 205.4 שמוציא 100 RMS ל4 ערוצים..

מה אתם אומרים? התקציב למגבר 1000 ש"ח אם יש הצעות ליד שנייה משהו טוב 4 ערוצים שיגביר את הקומפוננט והסאב

פורסם

פומפה זו חנות שרוצה למכור, ואם הם יגידו לך שמגברי R&Y הם היי אנד :bad-word::screwy::loco: אז תאמין להם?

נו באמת, ממתי פומפה הם יועצי רכיבים אובייקטיביים.

פורסם

מניסיון עם פומפה, הם לא מומחים, אין סיבה אמיתית שתקשיב להם.

רוב הדברים שיש להם באתר אין להם אותם בכלל במלאי, ואם פשוט אומרים לך לקחת משהו אחר, שעושה אותה עבודה (אולי יותר טוב ואולי פחות טוב).

פורסם

בשביל זה אני נעזר בכם

אם יש מישהו שמכיר את הדגם הספציפי הזה ולא סתם לומר בכללי שSIERRA פחות טוב אלא להתיחס לדגם 250.4

פורסם

יש סט ברמה גבוהה, יש לך תקציב למגבר לרמה יותר גבוהה מהסיירה הזה, מה עוד אתה רוצה לדעת?

לא אין לי נסיון עם המגבר הזה וטוב שכך.

פורסם

מניסיון עם ה JBL 75.4 מגבר מצויין .

אפשר להשיג אותו מאיזור התחנה המרכזית בת"א בסביבות ה 1000 ש"ח (במקרה של דוד שלי 1050 )

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני בונה מערכת מחלקים שניקנו בתחנה המרכזית בת"א ?

לא כ"כ מובן ... אבל את המגבר שדוד שלי קנה אני יכול להבטיח לך ב 100% שהוא חדש לגמרי.

בא עם כל מה שצריך , ועובד מצויין .

ככה גם הכבלים המחוברים במערכת שנקנו משם .

בנתיים אין בכלל תלונות .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אני בונה מערכת מחלקים שניקנו בתחנה המרכזית בת"א ?

לא כ"כ מובן ... אבל את המגבר שדוד שלי קנה אני יכול להבטיח לך ב 100% שהוא חדש לגמרי.

בא עם כל מה שצריך , ועובד מצויין .

ככה גם הכבלים המחוברים במערכת שנקנו משם .

בנתיים אין בכלל תלונות .

יעקב

מה לא מובן? אני שאלתי אותך: האם אתה תבנה מערכת שלך מרכיבים שניקנו בתחנה מרכזית של ת"א?

עם מזל כזה הדוד שלך חייב לשחק בלוטו.

אני בזמנו קניתי שני דברים בתחנה, פעם PS2 ופעם מצלמה, וכמו מפגר נסעתי מירושלים לשם כדי להחזיר להם את הדברים.

• תוכן חדש...