Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החלק הקדמי צפוי להיות מחובר באמצעות סלוטייפ או דבק פלסטי?

שאפו, ממש העלאה באוב של רכב שלא נראה לי שהרבה היו נותנים לו סיכוי.

באמצעות דבק דו-צדדי, כמובן.... :lol:

28.5.08 - המשך מהעמוד הקודם...

כמה חלקים שהגיעו היום בדואר....

פנסי ערפל מנירוסטה:

P1050552.jpg

מנורות לוחית רישוי אחוריות - לדים:

P1050551.jpg

סמל קדמי וסמלי צד של ברטונה:

P1050555.jpg

תותבים - בוקסות וגומיות:

P1050545.jpg

P1050547.jpg

כמו כן הגיע גם סט פסי ניקל סביב המכונית ועוד ועוד....

:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד!

אני עובר עמוד עמוד ומתרשם. השקעה נהדרת ועבודה מקצועית ויפה מאוד.

שיהיה המון בהצלחה!

פורסם

5.6.08

העבודה על חלקי הפח הקדמיים ממשיכה. חלקי הפח של כנפי הרכב הוחלפו ושוחזרו, שכן המקוריים היו חלודים ו/או עקומים. העבודה על חלקי פח פנים הרכב החלה גם היא.

העבודה על תא המטען כמעט והסתיימה. נותר רק לחבר עוד קורת רוחב לחיזוק ותושבות למיכל הדלק:

DSCN0375.jpg

משמאל, חלק הפח המקורי... עבר חיים קשים מלאי חומר... מימין, החלק החדש. המטרה, מין הסתם, שהרכב יהיה רק פח.. ללא טיפת חלודה או חומר...

DSCN0381.jpg

DSCN0379.jpg

DSCN0382.jpg

העבודה על פנים הרכב החלה :)

DSCN0378.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור, יש לך עבודה?אם לא אני מבין שיש הרבה זמן, אבל אם כן יש לך איך בדיוק אתה מוצא את הזמן לעבוד פרניץ ולפרסם את עידכונים עליה בפורום?, פשוט מדהים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איזה יופי זה ,

ליאור ,תקן אותי אם אני טועה.

אני לא מתמצא בפחחות וצבע .(בגלל זה אני נעצרתי עם שיפוץ הפורד ברנדה).

אבל בתוכנית הטלויזיה "מלכת המשופצות" לאחר בניית חלקי הפח , הרכב עובד לסדנת הפחחות ששם מורחים על כל חלקי הפח חומר מילוי.

אני לא הבנתי מדוע הם עושים זאת אבל נראה שלא תמיד הפח הוא מושלם.

אצלך בכל שיפוץ אתה לא מתפשר על איכות , רואים את זה בתמונות.

כל הכבוד .

ירון מאיר

פורסם

האוטו שלי מקנא..

והנה כמה תמונות שמצאתי

nsu.jpg

98nsu-125yr.jpg

1000.gif

nsu%201000s%20for%20webpage%202%20jpg.jpg

NSU-wankel-Spider7a.jpg

NSU-wankel-Spider-explode.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
חפיפניק ..... :lol::lol:

6.6.08

בהמשך לחפיפניקיות.... :)

העבודה על שחזור ושיפור פנים הרכב החלה. חלקו המרכזי של הדש-בורש שוחזר לצורך התאמת 4 מחוונים. לוח השעונים המקורי יותאם לצורך שימוש במחווני מהירות וסל"ד של דגם ה-TTS.

מנגנוני הדלתות והחלונות פורקו לצורך שיפוצם וחידושם.

תחילת הדרך:

Image014.jpg

DSCN0388.jpg

DSCN0392.jpg

DSCN0398.jpg

DSCN0402.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אני לא יודע מה ה"פרינץ" הזאת מזכירה לי בדיוק , מקדימה קצת הכלאה של קרמן גיה ופורשה , ומאחורה במיוחד בצבע כסף משהו בסגנון אסטון מרטין.

בכל מקרה מעורר השראה, כל הכבוד ובהצלחה

:shock:
פורסם
אני לא יודע מה ה"פרינץ" הזאת מזכירה לי בדיוק , מקדימה קצת הכלאה של קרמן גיה ופורשה , ומאחורה במיוחד בצבע כסף משהו בסגנון אסטון מרטין.

בכל מקרה מעורר השראה, כל הכבוד ובהצלחה

הסיבה לכך היא שהעיצוב הוא לא גרמני אלא איטלקי - סדנת ברטונה... ומשם מגיע הדימיון למכוניות מיוחדות רבות בנות אותה תקופה. למעשה המכוניות הראשונות אף נבנו והורכבו באיטליה (כ-250 יחידות, בטורינו) ורק אח"כ הועתק פס הייצור לנקרסולם (מפעלי חברה בשם Drautz אשר נרכשה בשלב מאוחר יותר ע"י NSU).

תודה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

לצורך תכנון הדש-בורד, ביצעתי הדמייה של איך יראו המחוונים.

אני מתלבט לגבי משהו... האם לוותר על הסוויץ' שנמצא כרגע על מוט ההגה ולעשות סוויץי שנמצא על הדש-בורד עצמו, משמאל למחווני המהירות והסל"ד או במיקום אחר, סטייל מכוניות העל של שנות החמישים והשישים.....

אגב הדש-בורד לא יצופה והוא ייצבע בצבע של הרכב, תוך שמירה על הקווים שנראים בתמונה מטה, אשר אישית אני מאוד אוהב...

מה אתם אומרים? :)

DSCN03885.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
לצורך תכנון הדש-בורד, ביצעתי הדמייה של איך יראו המחוונים.

אני מתלבט לגבי משהו... האם לוותר על הסוויץ' שנמצא כרגע על מוט ההגה ולעשות סוויץי שנמצא על הדש-בורד עצמו, משמאל למחווני המהירות והסל"ד או במיקום אחר, סטייל מכוניות העל של שנות החמישים והשישים.....

אגב הדש-בורד לא יצופה והוא ייצבע בצבע של הרכב, תוך שמירה על הקווים שנראים בתמונה מטה, אשר אישית אני מאוד אוהב...

מה אתם אומרים? :)

מיקום השעונים נראה יפה ומחולק טוב.תבדוק את מה יסתיר גלגל ההגה.

אם הסוויץ' זז הוא יכול לבוא כלחצן בין הכסאות , במקום של ידיות הפעלת החימום (כמו רכב אחר עם שתי דלתות ומנוע בוקסר אחורי :evil:)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

פרוייקט מדהים, מחכים כבר לסוף...

יש לי כמה שאלות:

1. למה עדיף להכין את הדש-בורד מפח ולא לדוגמא מעץ בציפוי פיברגלס?
  2. האם אתה לא עושה גם הכנה לררדיו?

בהצלחה בהמשך השיפוץ :wink:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
פרוייקט מדהים, מחכים כבר לסוף...

יש לי כמה שאלות:

1. למה עדיף להכין את הדש-בורד מפח ולא לדוגמא מעץ בציפוי פיברגלס?
  2. האם אתה לא עושה גם הכנה לררדיו?

בהצלחה בהמשך השיפוץ :wink:

1. הדש-בורד כבר מוכן מפח... זה היתרון העצום פה.. במקור הפח הזה מצופה בוייניל מרופד בספוג. הפח הנגלה למטה, לפחות מבחינתי, נראה מושלם מבחינת העיצוב, שני הגלים הקטנים האלו בצידיי הדש-בורד והקווים העגולים והיפים, כך שכל מה שנותר הוא לעבד ולצבוע...

2. חשבתי על זה.. אבל אני רוצה לשמור על מראה נקי... אני בונה תושבות מיוחדות לרדיו בתא הכפפות.

תודה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...