Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בעקבות רענון מוצלח של נוזל קירור באלפא 164 שלי, רציתי לרענן נוזל קירור לאבא שלי באוקטביה שנת 2000, בנזין 1.6 אוטומט.

בהסתכלות ראשונית לא מצאתי ברז/בורג לניקוז. האם גם כאן, כמו באלפא שלי צריך לפתוח צינור?

העניין שבגלל מכסה על מנוע הרבה יותר קשה לגשת לרדיאטור מאשר באלפא שלי.

כמו כן, נוזל קירור המומלת הוא G12 אדום? האם מדובר בנוזל איכותי או כדאי לשים נוזל אחר?

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

G12 (האדום) הוא הנוזל קירור המקורי הקודם.

כיום יש G12 PLUS (ורוד) - לך עליו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על התגובה, אני יקנה את נוזל קירור הזה.

האם יש דרך לנקז נוזל קירור חוץ מפירוק הצינור מרדיאטור?

ושאלה נוספת: כמה נוזל קירור נכנס במנוע 1.6 של אוקטביה (גולף/בורה)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נוהג לפרק את צינורית המיים הדקה ממיכל העיבוי דרכו אני מנקז את האוויר.

כאשר כל המע' מלאה אני ממלא בקבוק קוקה קולה 2 ליטר בנוזל הקירור והופך אותו לתוך מיכל העיבוי עם חסימת הפייה הגלוייה של העודפים (הלו ,פירקתי קודם לכן את צינור העודפים מהפייה), מנוע עובד, מתרחש תהליך של התרוקנות בקבוק הקולה , אוויר חודר לבקבוק וגם יוצא מצינורית העודפים , לא להתיאש , לפעמים יש צורך במילוי חוזר של הבקבוק עד להוצאת כל האויר.

בהצלחה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
מנוע עובד, מתרחש תהליך של התרוקנות בקבוק הקולה

barzelay, תודה על התגובה.

לא הבנתי לפי התיאור לך בקשר למנוע עובד. הוא עובד ללא נוזל קירור או שמת כמות התחלתית ואז מפעיל?

ידוע לך כמה נוזל נכנס במערכת הקירור של אוקטביה?

פורסם

ראשית, אתה ממלא את כל המערכת בנוזל , מפרק את הצינורית , חוסם את הפייה הגלוייה של מיכל העיבוי, ממלא את הבקבוק הופך אותו לתוך מיכל העיבוי ולאחר כל התהליך הזה אתה מתניע את המנוע !, מובן שיש צורך למלא מספר פעמים את הבקבוק עד שהוא נשאר מלא ולא מתרוקן יותר !.כאשר התרמוסטט יפתח הבקבוק יתרוקן ושוב תמלא אותו ותהפוך אותו לתוך המיכל.

דוד ברזילי

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה, דוד. עכשיו הבנתי את התהליך.

• ספונסר פורום
פורסם

בורג הניקוז שאתה מחפס קיים באוקטביה בחלקו התחתון של

המקרן מצד ימין (כשאתה מול הרכב)תפתח אותו והנוזל יורד

ולאחר מכן תמלא חדש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, תודה רבה על התגובה.

הבורג של ניקוז יחסוך הרבה, כי ביגלל מכסה על המנוע קשה לגשת לצנרת.

• תוכן חדש...