Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Opel Astra 2003

Psy-T
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול רכשתי אופל אסטרה 2003 - הדבר היחיד שהיה לי בעיה איתו ברכב זה העובדה שהוא מצוייד בטייפ דק במקום רדיו דיסק. אני מעוניין להחליף אותו ברדיו דיסק MP3 בסיסי, אבל אני לא יודע אם יש צורך להחליף את הרמקולים גם כן.

איך שהסט (טייפ+רמקולים) נשמע כרגע זה לא סיוט, אבל זה לא טוב בכלל.

השאלה - האם האיכות הגרועה נגרמת בגלל הטייפ-דק בלבד, או שגם הרמקולים הסטנדרטיים של האסטרה אשמים?

או במילים אחרות, אם אני מעוניין בסאונד חצי-נקי לפחות, האם אני אצטרך להחליף גם את הרמקולים?

ונניח שכן - האם רמקולים חסרי שם מהסוג שאפשר לקבל עם רוב הפומביות/קבוצתיות הזולות (איזור ה-400 ש"ח) יספקו את צרכי הנמוכים? או שעדיף להשאר עם הסטנדרט?

תודה.

פורסם

א.הכותרת לא משו

ב.תעשה "פרה-פרה" , יכל להיות שרק אם תקנה רדיו דיסק זה ישנה לך עולם ,

ג.אל תקנה רדיו דיסק פשוט מחברות זולות,חפש מותגים מוכרים

ד.עדיף שתקנה ממתקין באיזורך וגם שיתקין לך אוטו,וכך אם יהיו בעיות בעתיד תחזור אליו,ולא לפומביות.

ה.יום טוב.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תן לנו סכום שאתה מוכן להשקיע ברדיו דיסק ורמקולים ונמצא לך את השילוב הכי טוב שנוכל.

ד"א אם אני לא טועה מקדימה יש מקום לסט קומפוננט, נכון?

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם
א.הכותרת לא משו

ב.תעשה "פרה-פרה" , יכל להיות שרק אם תקנה רדיו דיסק זה ישנה לך עולם ,

ג.אל תקנה רדיו דיסק פשוט מחברות זולות,חפש מותגים מוכרים

ד.עדיף שתקנה ממתקין באיזורך וגם שיתקין לך אוטו,וכך אם יהיו בעיות בעתיד תחזור אליו,ולא לפומביות.

ה.יום טוב.

תודה אישי הטוב, קניתי היום Pioneer DEH-2950MP ב-400 ש"ח באזור מגורי (כולל אחריות שנה), שינה את העולם :)

הרמקולים הסטוק הרשימו אותי לגמרי עם הביצועים תחת הפיוניר.

• תוכן חדש...