Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עצר אותי היום שוטר לביקורת שיגרתית, וכשהוא ביקש ממני מסמכים.. לא מצאתי את הרישיון של הרכב, איכשהו הצלחתי

לצאת מזה מבלי לקבל קנס/נקודות וכ'ו.. הוא אמר לי שכדאי לי לטפל בזה בהקדם, עכשיו יש לי מס' שאלות:

- אני יודע שרשיון של הרכב ניתן להוציא במשרד הרישוי, וזה מה שאני מתכוון לעשות מחר, אבל השוטר

אמר שכדי להוציא עותק של הרישיון רכב אני צריך את את המסמך המקורי של הרישיון, ואין לי אותו.

אין מצב שיוציאו לי עותק של טופס הרישיון ללא הטופס המקורי?

תודה.

פורסם

לא צריך שום תופס מקורי.

אתה הולך למשרד הרישוי עם תעודת הזהות שלך (בהנחה והרכב על שמך), ומבקש כפל להוצי כפל רישיון.

מדפיסים לך העתק רישיון במקום, אתה משלם אותו בדואר (כ 30 ש"ח), ואיתו אתה יכול לנהוג באופן חוקי.

כל זאת נכון בתנאי, שהטסט עדיין בתוקף.

פורסם
לא צריך שום תופס מקורי.

אתה הולך למשרד הרישוי עם תעודת הזהות שלך (בהנחה והרכב על שמך), ומבקש כפל להוצי כפל רישיון.

מדפיסים לך העתק רישיון במקום, אתה משלם אותו בדואר (כ 30 ש"ח), ואיתו אתה יכול לנהוג באופן חוקי.

כל זאת נכון בתנאי, שהטסט עדיין בתוקף.

תודה רבה על התשובה, מחר בבוקר אני אסע למשרד הרישוי כדי להוציא עותק לרישיון נהיגה, אני מקווה שלא יעשו לי בעיות.

פורסם

לא צריך. זה בדיוק נועד למקרה שאיבדת את המקורי.

בכל פעם שאני קונה רכב, אני הולך להוציא רשיון חדש , על מנת שיהיה לי רשיון עם השם שלי (וכדי לוודא שאין הונאה משום סוג שהוא)

תכין 30 ומשהו שקל וסע לשלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...