Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקפתי געגוע למשחקים הישנים שכולם מכירים: אלאדין, מלך האריות, פלינסטונס, מורטל קומבט.

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הדברים האלה?

תודה:)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשבת נניח לחפש free old pc games בגוגל? (למשל)

כן, ויש הרבה תוצאות. הבעיה היא שכשאני מוריד מכל המקומות האלה הקבצים לא עובדים ואין לי מושג למה (כנראה האתרים לא אמינים ממש).

תודה רבה שביט וכל השאר:)

פורסם
חפש בגוגל או בחמור החשמלי את המילה M.A.M.E

תופתע כמה אלפי משחקים תמצא.

סיבכת אותו , זה כבר אימולטור של ארקייד :D

הוא לא הכי נוח לתפעול , אבל מפעיל את המשחקים הכי שווים.

אני מת על הMAME , במיוחד על המשחקים של קפקום :D

ממש לא צריך חמור אלקטרוני , כי הרשת מפוצצת באתרים שמיועדים רק לאימולטורים (במיוחד לMAME)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

www.abandonware.com

ויש עוד מלא. חלק מהמשחקים דורשים אמולטור בסגנון DOSBOX.

לא מעט משחקים בכלל לא זקוקים לאמולטור, ורצים כך סתם על XP.

המשחקים הישנים "חזרו" בגדול - המבחר פשוט מטמטם.

אם אתה רוצה ליהנות ממשחק מוזר אך משעשע - חפש את

neverhood ששוחרר לכל דיכפין, לפני מספר חודשים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוי הנוורהוד היה חמווווד לאללה. קווסט מקסים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ישנם המון אמולטורים.

אני במקרה מעורה מאוד בתחום, אם תרצה, אשמח להעלות לך איזה משחק שאתה חפץ בו באחד מאתרי ההעלאות הגדולים.

שלח לי ה"פ ואני אעלה איזה משחק שאתה רוצה או אשלח לך איכשהו (יש לי פשוט על המחשב את כל המשחקים הקלאסיים לכל מכונות המשחק הישנות שהיו אי פעם).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

במסע אל העבר תמצא את כל מה שאתה מחפש בחיים בקשר למשחקים ישנים, הורדתי משם בעצמי מזמן מלא משחקונים לאחיינים על מנת שיגדלו על תרבות כמונו :wink:.

כמו כן, יש שם הסברים לכל מיני דבירם נסתרים וטריקים במשחקונים הללו, מאוד מעניין.

פורסם

neverhood משחק מגניב ,נתקעתי בנתיים בשלב שצריך לפתוח דלת לעבר הגשר .דלת עם מנגינות מחצוצרות.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.

• תוכן חדש...