Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מגבר של sierra 600 watt 4 ערוצים.

אז ככה מחוברים אליו שני קומפוננטים מקדימה של hertz ומאחורה שני רמקולים של JBL (דגם: CS3196 ) שההספק שלהם 70rms עכשיו אני רוצה להוסיף סאב שיהיה בגישור עם הרמקולים האחוריים (המגבר נותן בגישור 150W )

רציתי לדעת איזה סאב הכי יתאים לי לרמגבר ואיך הכי טוב לחבר את הסאב(חשבתי על לחבר את הרמקולים הקדמיים והאחורים ביחד על שני ערוצים ואז את הסאב בגישור על שני הערוצים האחרים.

ואם אני יחבר את הסאב בגישור עם שני הרמקולים האחוריים הוא עדין ייתן 150W ? ואם כן אז איך אני מכוון במגבר שאני יוכל לשמוע גם ברמקוליים האחוריים וגם בסאב(בלי לטחון לרמקולים מאחורה תצורה)

התקציב שלי זה עד 500ש"ח...תודה מראש לעוזרים

פורסם

לא מחברים סאב בגישור עם רמקולים

1.אתה לא תוכל לכוון את הקרוס שיחתוך נכון גם את הרמקולים וגם את הסאב

2.אתה תוריד את המגבר להתנגדות שהוא לא אמור לעבוד בה

3.לא תוכל לכוון עוצמה כמו שצריך למגבר ולרמקולים באופן תקין

4.סביר להניח שהמגבר יתאמץ מאוד להניע את שלושת האלמנטים על אותו זוג יציאות ויכול להיתחמם מאוד וגם להיכנס לפרוטקשן

5.בכל אופן הוא לא יגביר כראוי את שלושת האלמנטים

6.תעביר את הרמקולים האחוריים ליציאה את ה HU כדי לחבר סאב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבנתי תודה.

מישהו יכול להמליץ לי על סאב טוב שיתאים למערכת שלי? חשבתי על הסאב הזה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417099

מה אתם אומרים??

נ.ב

מזה סאב PUNCH ? זה סוג של סאב או שזו חברה מסוימת.תודה

פורסם

יש לי את הסאב הזה,סאב מצויין.אבל אני חושב ש150W RMS לא יזיזו אותו כראוי.עדיף שתקנה מונו של כ250-300RMS בשביל הסאב הזה.אם כבר,אז עדיף לך ללכת על הC12.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אממ כרגע זה לא בטוח אבל יש מצב שבעתיד אני יוסיף מונובלוק..השאלה היא שאם אני קונה את הסאב של JBL אני יקבל את אותה העוצמה שאני יקבל ב C12 (בגלל שהמגבר שלי חלש בשבילו)...והיתרון היחיד שיהיה בJBL הוא רק בעתיד שאני יוסיף מגבר אז הניצול של הסאב יהיה יותר טוב זה נכון? או שאני בקושי ישמע בגלל שהסאב לא מגיע לסף שלו ולכן עדיף את ה-C12

פורסם

תקשיב אם אתה מרוצה מהסאונד ברכב שלך אז אתה לא צריך מונובלוק ויותר מידי דברים...תעשה בדיוק כמו שהציעו לך פה את האחוריים תחבר לרדיו דיסק ונשארו לך 2 ערוצים במגבר שאותם אתה תגשר בשביל הסאב!

ודרך אגב אני קניתי את ה-C12 לפני פחות משבוע וממה ששמעתי עד עכשיו אני נהנה ממנו מכל שניה הוא מוצהר 150RMS אבל מרגישים כמו 300 היה לי לפני הקיקר פיוניר 400RMS והקיקר לא רואה אותו בכלל גם מבחינת דיוק ולפי דעתי גם מבחינת עוצמה!

עכשיו זה כבר החלטה שלך.

שמח אם עזרתי לך.

פורסם

סבבה זה מה שהחלטתי לעשות ..

עכשיו בקשר לבניית התיבה: אבא שלי נגר וזה אומר שאני יכול לעשות מאיזה סוג עץ שאני רוצה וברמה הכי גבוהה העניין הוא שאני לא יודע מה הכי טוב אמרו לי MDF אבל מבחינת סוגי עץ הבנתי שהוא לא הכי אטום(יש עץ מלא וכו')

בקיצור הייתי רוצה קצת עזרה בנוגע לבניית תיבה לסאב C12 של KICKER, את המידות לא בעיה למצוא(ראיתי מספיק אתרים לחשב מידות),הבעיה היא סוג העץ ואיזה סוג של תיבה לבנות(אטומה,פתוחה).ואיך לבנות(חיזוקים,ציפויים מבפנים וכו,)

תודה.

פורסם

MDF ותלוי איך אתה אוהב לשמוע סאב מיבחינת התיבה

לגבי מידוד ומה צריך לתיבה אז דיברו על זה פה בלי סוף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדיך מעץ MDF

ובקשר לתיבה אטומה או פתוחה זה כבר תלוי בך...איך אתה רוצה שהבאס ישמע? מרוח וחזק? או מדוייק וטיפה פחות חזק?

אצלי הקיקר על תיבה אטומה והוא מדוייק ומאוד מאוד חזק כל המראות זזות לי ברכב חח

פורסם

+1 לגבי הC12 - יופי של סאב.

אני ממליץ על תיבה אטומה (עברו אצלי 2 קיקרים - פשוט עובדים נהדר ככה, במקרים שלי)

חפש ת'רד על עניין התיבה לסאב הזה -

היה כאן מישהוא שקיבל ייעוץ בפורום לגבי איזו תיבה לבנות והיה מרוצה והעלה תמונות ונתונים - אם אני זוכר נכון.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...