Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה כל כך מוזר בליסוע כמה שעות כדי שהטוב ביותר בתחום יצייר על הגוף שלך במחטים משהו שישאר עלייך עד שתמות.

הרי אם זה יוצא מגעיל אפשר לנסות שוב במקום אחר בגוף

ועל זה אמרו חכמים:

, עלית על מהות הסמיילי הזה:?

לא חסרים מקומות מעולים במרכז לקעקועים.ולכן אין סיבה להדרים עד לאילת (!!!) בשביל קעקוע.

פורסם

האמת אני לא יודע אם אתה מנסה להתחכם או שאתה רציני,אז הוא לא ילך לים שבועיים לא יקרה לו כלום מזה.

e.l אבל אם היית יודע שהמקעקע הכי טוב נמצא באילת,ובמקרה יש לך הזדמנות להיות באילת.

לא היית נוסע? כי אני כן,ואני גר עוד בנהריה זה עוד שעתיים + מאשר לנסוע מתל אביב.

זה משהו שישאר עליך כל החיים,לא חבל להתבאס שלא עשית במקום אחר?

וכן אתה צודק יש מקומות מעולים בת"א וראיתי כמה עבודות שהייתי ככה:shock: אבל,תראה עבודות של רז ואז תבין מזה אמן אמיתי.

Got To love It

פורסם

חבל על הויכוחים חברים, קודם כל שבועיים לא להיות בים לא יהרוג אף אחד! אל תשכחו שבישראל רוב הזמן זה קיץ.

דבר שני, במקרה סופ"ש הבא אני מדרים לאילת אז נקפוץ על הדרך לרז אם הוא יראה לי טוב ואני יתחבר לראש שלו אז אחרי כמה שבועות נדרים שוב פעם, במידה ולא אז לא קרה כלום.

ולכל אלה ששאלו בפרטי, כרגע יש לי 2 מקומות שאני בוחן עקב המלצות כאלה ואחרות : 1. רז מאילת. 2. פסייקו טאטו בדיזינגוף.

*דרך אגב, עדיין אשמח לקבל עזרה מאיזה תותח פוטושופ לעיצוב סקיצה אחרונה של הקעקוע. (עבודה של כ-15-20 דקות).

תודה

נדב.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

על "פסיכו" יש לי להגיד רק מילים טובות, מקצוענים ברמה בלתי רגילה.

מניסיון.

על רז מאילת שמעתי דברים טובים, לא ראיתי במו עיניי אף קעקוע שלו, כך שקשה לי להחוות דיעה.

וכן שווה לנסוע גם לחו"ל בשביל קעקוע, זה לכל החיים.

אני אישית הייתי הולך ל"פסיכו".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• אחראי פורום
פורסם

שניים שלי הם מידיו של רז.

בן אדם נחמד ואמן אמיתי. אם כבר אתה שם - תעשה אצלו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...