Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אתה מרטיב את האוטו במים, לאחר מכן אתה לוקח דלי ממלא אותו במים ושופך קצת סבון מיוחד לניקוי מכוניות ,שאתה יכול לקנות באוטודיפו. לוקח ספוג ומתחיל לסבן את האוטו. לאחר שסיבנת את כל האוטו , תישטוף אותו ישר במים ,שהסבון לא יתייבש ,כי הוא משאיר סימנים של נזילה. לאחר מכן תעבור על האוטו עם ג'ילדה (שגם אפשר לקנות באוטודיפו). בתוך האוטו תוציא את השטיחים ,תישאב.תנקה את השטיחים ,תנקה את הדשבורד עם סקאיי, הוא מגן מהשמש וגם מבריק, אפשר לנקות עם סקאיי את כל הפלסטיקים שבאוטו.את החלונות אתה יכול לנקות עם כל חומר שמנקה חלונות. מקווה שעזרתי לך.

פורסם
קודם כל אתה מרטיב את האוטו במים, לאחר מכן אתה לוקח דלי ממלא אותו במים ושופך קצת סבון מיוחד לניקוי מכוניות ,שאתה יכול לקנות באוטודיפו. לוקח ספוג ומתחיל לסבן את האוטו. לאחר שסיבנת את כל האוטו , תישטוף אותו ישר במים ,שהסבון לא יתייבש ,כי הוא משאיר סימנים של נזילה. לאחר מכן תעבור על האוטו עם ג'ילדה (שגם אפשר לקנות באוטודיפו). בתוך האוטו תוציא את השטיחים ,תישאב.תנקה את השטיחים ,תנקה את הדשבורד עם סקאיי, הוא מגן מהשמש וגם מבריק, אפשר לנקות עם סקאיי את כל הפלסטיקים שבאוטו.את החלונות אתה יכול לנקות עם כל חומר שמנקה חלונות. מקווה שעזרתי לך.

תודה רבה גבר.

כמה שאלות:

יש סוגים של סקאי וסבון?

ואיך לנגב את החלונות?

ולגלגלים לקחת ספוג אחר ולסבן אותו עם הסבון של האוטו?

פורסם

כן ישנם כמה סוגים של סקאיי וסבון, אני לא ממש יודע מה ההבדלים בינהם, אתה יכול לראות באוטודיפו ולבחור. בקשר לחלונות פשוט תשפריץ על החלון את חומר הניקוי ולאחר מכן תנגב טוב עם נייר ותיראה שלא יהיה סימנים של אצבעות או כל דבר אחר ותעשה כך מהצד הפנימי והחיצוני. בקשר לצמיגים אני יודע שיש חומר מיוחד לצמיגים שמגן מי פני סדקים, אבל יש כאלה ששמים סקאיי על הצמיגים ואז הם ניראים כמו חדשים. וכן עדיף אם ספוג אחר כי הצמיג ילכלך לך את הספוג ולא כדאי לשטוף איתו את האוטו אחרי זה.

פורסם

חבר'ה תודה על התשובות.

אולי שילוב של כמה המלצות (כמו דוחה לכלוך + מסיר לכלוך) יפתרו את הצורך בריפודים.

או שהכי גרוע הורים שלי כן ישימו ריפודים, לא סוף העולם :)

פורסם

שכחתי עוד משהו קטן.

כפי שאמרו מכונות ניקוי עלולות לגרום שריטות. בלי ועם קשר, האם כדאי לעשות איזה ווקס או משהו בסגנון

על מנת להגן על צבע הרכב (כסוף-מטאלי) ?

פורסם

ווקס מאוד מומלץ לעשות פעם בתקופה על מנת לשמור על הצבע, במיוחד צבע מטאלי וכהה.

יש תרסיס של STP לניקוי ריפודים, התוצאה לא רעה.

אצלי ברכב לקחתי קערה, שמתי בה טיפה מסיר קטמים (של כביסה) ומים וזה ניקה מצויין את המושבים.

פורסם
כפי שאמרו מכונות ניקוי עלולות לגרום שריטות.

השריטות המדוברות הן מיקרוסרופיות ובדרך כלל אינן נראות לעין.

הגורם לשריטות הן לא המברשות עצמן, אלא חול ולכלוך שנאגר במברשות ושורט את הרכב.

משום מה למכונות עם ג'ילדות ולא עם נברשות רגילות יש שם של מכונות עם פחות שריטות, אבל לא יודע עד כמה זה נכון.

אני בכל אופן שוטף מחוסר זמן את הרכב בשטיפה אוטומטית ולא שמים לב יותר מדי (אולי עם מיקרוסקופ כן), אז לא צריך לשלול את זה על הסף.

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

אני אתרום מהניסיון שלי, ומי שראה את הרכב שלי מבין איך התוצאה נראית בסופו של דבר:

לניקוי ריפודים / שטיחים וכו' - "אוטו גלים", משווק ע"י "יעקובי".

לניקוי הרכב - שמפו של "טריטמנט" עם קרנואבה (ירוק) או בלי (אדום). עדיף עם, מן הסתם.

ווקס - QMI, TURTLE WAX, FORMULA 1, הרלי ווקס (צריך לייבא את זה - הכי מומלץ), CARPLAN.

לנקות אך ורק עם מטלית מייקרופייבר - לא משאיר סימנים, שריטות (שנגרמות ממטלית קשה עם חול כשמנגבים).

לפלסטיקים וגומי - "טריטמנט", עדיף לאורך זמן מאשר "SUN OF A GUN" שעשוי על בסיס סיליקון ועלול ליצור נזק לאורך שנים.

עוד מוצר טוב לאותו שימוש נקרא ARMOR GEL.

זהו, שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...