Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרגולה מקבילה לרצפה ואין לה זוית לצורכי ניקוז של מים.

גילי הקטע במה שהצעת זה שזה נראה מגעיל מבחינת דקורציה

לפרגולה כבר יש לייסטים של הצללה עם מרווח שך איזה 2 ס"מ בין הלייסטים כי העץ מתנפח בחורף

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני עדיין חושב שזה הפיתרון הכי טוב שיכול להיות לך. שכונה-או-לא. לאבא של אישתי יש כזה דבר על הפרגולה שלו. ותאמין לי, הוא לא היה מכניס משהו שניראה כמו "שכונה" לבית המלוטש שלו ;)

לעניין השיפועים. אתה יכול לפתור את זה ע"י יצירת הגבהה מעל הלייסטים שלך, איזה 10-15 ס"מ ובחלק הקיצוני להשאיר את זה מוגבה ב2-3 ס"מ. ככה הפלסטיק לא יבלוט כל כך גם אם מביטים כלפי מעלה.

את השוליים שלו אתה יכול לעשות בצורה יפה, ולידאוג שהחתיכה שנימצאת בשוליים תהיה החלק הישר של הכיסוי. (הכיסוי פלסטיק הזה ניראה כמו גל_____גל_____גל____ )

בכל אופן, פרספקסט לא הייתי שם שם.

יש את הכיסוי הזה בכל מיני גוונים, הכי טוב זה שקוף ולא מט.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
Corrugated Polypropylene

בעברית תקינה: פוליפרופילן גלי/מקורגל

בעברית מקוצרת: פוליגל, כשם המפעל שמייצר אותו.

אחד החומרים הזולים, וכנראה הנוח ביותר לעיבוד בתנאים ביתיים.

למרות שגם זה נראה כפתרון מעניין כנראה שמה שדיברתי עליו הוא לא פוליפרופילן. יצא לי לעבוד עם פוליגל והחומר עליו דיברתי קשה משמעותית מפוליגל.

פורסם

בררתי היום מחיר של מה שגילי הציע, ביקשו ממני 100 ש"ח למטר מרובע, זה מחיר סביר?

יש משהו יותר זול מזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...