Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך פלטה של 10 מטר על 5 מטר פרספקס שקוף

איפה ניתן אם בכלל לקנות כזאת פלטה באזור המרכז?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה

אני מקווה רק שיש אפשרות לפלטה כזאת בחתיכה אחת (איך מובילים כזה דבר)

in the face

with a chair

פורסם

10 על 5 אני לא מאמין שיש בחתיכה אחת בארץ. גם בפלרם אין מכונה כזו גדולה והפלטות יוצאות ברוחב מקסימלי 2500 מ"מ אם אני זוכר נכון.

איזה כמות אתה צריך ? אם רק פלטה אחת אז אני מקווה שברור לך שאף אחד לא ייצר במיוחד את זה, מדברים על כמויות של טון ומעלה לכל הפחות בהזמנה.

אתה חייב דווקא פרספקס ? ולמה חתיכה כזו גדולה אם אפשר לשאול ?

אולי אני יכול לעזור לך עם פתרון מחומר אחר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי פרגולה מעץ בבית, הפרגולה הזאת היא לייסטים מעץ כשבקיץ העץ שמעל הפרגולה מוריד הרבה עלים ובחורף הכל רטוב מן הסתם.

הרעיון הוא משהו שקוף סגנון פרספקס שיכנס אור בקיץ אבל אטום למים וליכלוך.

אם אני אקח כמה פלטות קטנות הבעיה היא שבחיבורים בין הפלטות יכנסו מים בחורף.

in the face

with a chair

פורסם

לא צריך סיליקון !

יש גומי כמו של חלונות שהפרספקט מתישב על הגומי מכל צד ואז אין חדירה של מים .

מה החוזק של הפרגולה אל תשכח לחבר עם ברגים את הלוחות לפרגולה

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
יש לי פרגולה מעץ בבית, הפרגולה הזאת היא לייסטים מעץ כשבקיץ העץ שמעל הפרגולה מוריד הרבה עלים ובחורף הכל רטוב מן הסתם.

הרעיון הוא משהו שקוף סגנון פרספקס שיכנס אור בקיץ אבל אטום למים וליכלוך.

אם אני אקח כמה פלטות קטנות הבעיה היא שבחיבורים בין הפלטות יכנסו מים בחורף.

אני לא מומחה גדול בעניינים האלו, אבל מההתנסות שלי עם פרספקס אני חושב שהוא לא יתאים לך בגלל שהפרספקס ידהה עם הזמן מאור השמש ויקבל גוון "שרוף" וצהבהב.

כמו כן, אתה לא יכול להשיג חתיכה כזו גדולה (למרות שקיימת אפשרות לחבר כמה חתיכות קטנות ולאטום את החיבורים עם סיליקון - אבל שוב, לא ממש פרקטי).

חבר שלי שם אצלו בבית מעל הפרגולה חתיכה ענקית של פלסטיק שבא בצורה שמזכירה משטח איסכורית (עם הגלים האלו) - זה למשל יעלה לך פחות מפרספקס, יותר קל להשגה והתקנה, וניתן להחליף ביתר קלות.

אין לי מושג איפה אפשר להשיג כזה דבר באיזור המרכז, אבל תחפש בחנויות חומרי בניין גדולות ותתאר להם את מה שאתה רוצה - אני בטוח שתמצא \ יציעו לך כבר פתרון מצוי שיתאים לך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני לא רוצה את הגלי הזה כי זה נראה שכונה וזה גם לא שקוף בכלל

פרספקס יוברג לפרגולה וכנראה יקבל כיסוי מחצלת אופנתי :)

in the face

with a chair

פורסם

אני מתחיל להישמע כמו פרסומת לפלרם...

לצורך שאתה מתאר יש חומר שנקרא "סולאר אולימפיק", מוצלל בגוון ירקרק ומוגן UV.

השם נובע מכך שלפני מספר שנים נעשה בו שימוש לסגירת המתחם האולימפי בסידני.

יש גם אופציות נוספות לחומרים שקופים ומוגני UV - "פלסן" (פוליקרבונט) ו"פל-אופאק" (PVC).

פורסם

אנחנו עובדים הרבה עם הפלסן וזה חומר טוב מאד, מומלץ בחום. הצבע שלו שקוף חלבי והוא עמיד בצבע הזה לשנים רבות.

אתה יכול לקנות ישירות מגלם מתכות (http://www.d.co.il/1806950/38940) חתוך לפי המידה שאתה צריך. תפנה לאנוואר.

בחיבורים בין הפלטות תשים גומי עם חריצים משני הצדדים כמו שכתבו לך, או תאטום ידנית עם סיליקון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פרספקס הוא הפתרון הלא מתאים ביותר למטרה זו ואת רוב הסיבות כבר מנו. יש מגוון חומרים אחרים שמתאימים למטרה זו וגם עונים על הדרישות שלך. אני לא מומחה גדול לפתרונות אך כדאי לך לבצע חיפוש אצל העוסקים בתחום. ישנו משטח שקוף וזול שבדר"כ משתמשים בו למטרה זו, הוא מורכב משתי שכבות דקות שביניהן רווח דיי גדול וחיבורים לכל האורך (עובי משהו כמו 1 ס"מ, הרוב חלול). לא מכיר את השם המקצועי, סורי.

פורסם
ישנו משטח שקוף וזול שבדר"כ משתמשים בו למטרה זו, הוא מורכב משתי שכבות דקות שביניהן רווח דיי גדול וחיבורים לכל האורך (עובי משהו כמו 1 ס"מ, הרוב חלול). לא מכיר את השם המקצועי, סורי.

Corrugated Polypropylene

בעברית תקינה: פוליפרופילן גלי/מקורגל

בעברית מקוצרת: פוליגל, כשם המפעל שמייצר אותו.

אחד החומרים הזולים, וכנראה הנוח ביותר לעיבוד בתנאים ביתיים.

פורסם

יש חומר שניראה כמו איסכורית רק שקוף. הוא גם מוגן מפני UV וגם אמור לעמוד בכל תחלואי ה"חוץ"....

לא ניראה לי שהוא יותר מידי יקר. החיבור בין הפלטות הוא ע"י חפיפה בחומר, מרכיבים שני גלים אחד על השני. המהדרין מדביקים עם סיליקון שקוף...

החיבור הוא ע"י בירגי איסכורית (מגיעים עם שייבה וגומי).

אני הייתי מניח מתחת לפלטה איזה משהו כמו קני במבוק ביריעה כדי ליצור הצללה. בקיץ לשבת מתחת לכזה דבר זה כמו לשבת מתחת לזכוכית מגדלת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חשבת על ניילון איטום מקלטים? תפתח, תחתוך רצועות באורך של 10 מטר (מניח שזה הצד הרחב של הפרגולה), תניח כמו שמניחים רעפים, בהנחה שיש לפרגולה זווית טלולה. בחלק העליון של הפרגולה תשים איזה תעלת ניקוז שתוביל את מה שמגיע למעלה לצדדים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...