Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטודנטים צריכים שעון לבחינות,

האמת שיש לי אחד של קסיו עוד מימי המסלול העליזים בצבא, הוא לא כ"כ מדוייק כמו שאתה אומר, כל כמה חודשים צריך לכוון אותו כי הוא מקדים ב 5 דקות בערך.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תלוי מתי היית בצבא.

אני כיוונתי את השעון פעם אחת כשיצאתי מהחנות, שזה היה לפני חצי שנה בערך.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לי יש G SHOCK מאז כיתה ה', שזה 9 שנים בערך (אני חושב...). את אותו אחד, הכוונה. הוא כבר כולו שרוט ומשופשף, אבל הוא שירת אותי נאמנה עד לפני מספר שבועות (כולל בטירונות). הוא עדיין עובד מצוין, הסיבה היחידה שאני לא הולך איתו היא שחתיכת העור שמצמידה את "שארית" הרצועה לשאר השעון, נקרעה. בעקרון, אני מתכוון או להחליף רצועה, או לקנות G SHOCK חדש. זה יופי של שעון.

תמונות (מצטער על האיכות, מצלמת פלאפון):

תמונה033.jpg

תמונה035.jpg

תמונה036.jpg

תמונה037e.jpg

"ai motoare capul doare"

פורסם

אוקי,

מה זה שאלת "ארזארז", מה אני עשיתי? (או לצורך העניין , כל "ארז" אחר בסביבה?).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אוקי,

מה זה שאלת "ארזארז", מה אני עשיתי? (או לצורך העניין , כל "ארז" אחר בסביבה?).

כשתגדל תבין.... :idea:

פורסם
כשתגדל תבין.... :idea:

וואוו , אני כנראה גדל מאוד מהר , כי פיענחתי כבר לבד :lol:

(אין, אין על אופציית החיפוש).

ארזארז - אתה הורס את שמי הטוב ! :evil:

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

^חסר לי האייקון של GSI16V של 2 הוורודים שנותנים כאפות אחד לשני עם ההודעה הזו שלך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אכן יש שעונים של ג'י שוק שיש להם את הפונקציה של תאורה אוטומטית,וזה פועל אך ורק בתנאים של תאורה חיצונית חלשה וסיבוב של השעון.

אם אינני טועה הפעלה וכיבוי של הפונקציה ע"י לחיצה ממושכת על לחצן התאורה.

ככה באמת מכבים את התאורה האוטונטית

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
^חסר לי האייקון של GSI16V של 2 הוורודים שנותנים כאפות אחד לשני עם ההודעה הזו שלך...

:sissies:

פורסם

זה לא כפות, זה כיפים. :nono:

בתודה, העורך הלשוני. (ילד כפות לשעבר)

• תוכן חדש...