Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פיאט פונטו 97 קטנה וחמודה ואליה מחוברים ככה:

קומפוננט של סאונד סטרים

6/9 של מורל פולס

מגבר קראנץ' 175/4

עוד מגבר visonik 500RMS שמחובר לסאב

סאב קנווד 300RMS דגם w3009

HU של פיוניר 6950I

עד פה זה היה מפרט טכני... מהציוד עצמו, מהאיכות והווליום אני מאוד מרוצה, עד לפני כמה ימים/שבועות שצצו שתי בעיות:

1. נהיה רעש של פסססססס שכזה מהרמקולים (מכולם) כשמדליקים את המערכת ולא משנה אם האוטו מונע או לא, הרעש תמיד מופיע. כאשר אני מנתק את החיבורים של הRCA מהמגבר, הרעש מפסיק, משמע הבעיה בHU, נכון? אחלה, איך אני פותר את זה? הבנתי משהו בהארקה, אבל אני לא סגור על זה. אשמח להסבר. אגב, בווליום גבוה הרעש הזה נבלע יחד עם המוסיקה, אבל זה עדיין מציק.

2. עוד דבר שהוא הכי מרגיז אותי כרגע, פתאום הרמקול האחורי ימני שלי (אחד מהמורל פולס) עושה לי רעשים בווליום נמוך (רק בווליום נמוך!) כמו של רעשי חשמל, כאילו שהמגעים קצת רופפים... יצאה לי הנשמה, חיזקתי את כל החיבורים למגבר, לרמקול וכו'... אבל עדיין בווליום נמוך יש ממנו לפעמים כזה בזזז בזזזז, ממש כמו רעש של חשמל. למה לעזאזל זה קורה? זה דבר שלא היה לי בעבר...

יש מצב שמשהו זז לי בבאגז', סידרתי שם לא מזמן כמה דברים, רק שאני לא סגור על זה אם זה קרה בדיוק אחרי זה... את מה בדיוק אני אמור לבדוק? ממה בעיה כזו אמורה להיווצר?

דבר אחרון וקצת לא קשור, אני יודע שהסאב שלי קצת לא משהו ואכן הוא הרבה פעמים מורח... איך אני יכול לנסות לסדר את זה שישמע קצת יותר נורמלי בשירים שקטים שאני לא רוצה הרבה באס שיהרוס לי את האוזן? לשחק ברדיו דיסק? או במגבר של הסאב עצמו?

תודה.

פורסם

1. HISS שאתה שומע זו "תקלה" ידוע בHU של פיונייר, תנסה להוריד קצת גיינים במגבר.

ניתקת את הRCA כאשר הHU והמגבר דלקו?

2. יכול להיות שיש מגע רופף (משהו התנתק) בין הרמקול לטויטר עצמו - תבדוק את החוטים שם.

• תוכן חדש...