Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע בפולו 2001 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקרע לי צינור שמן מנוע בפולו 2001 1400 75 כ"ס.

במוסך המרכזי טוענים שצריך לשלוח את המנוע לשיפוץ מחיר התיקון ...תחזיקו חזק... 17,000 ש"ח.

לטענתם מנוע התחמם ונתפס כך שעכשיו הוא לא מניע .

מה עושים? אין לי כזה סכום יכול להיות שמחיר שיפוץ מנוע שכזה עולה כמו חצי האוטו?

מי יודע על תחליף ראוי למוסך המרכזי?

אשמח אם תעזרו לי.

פורסם

במחיר הזה אתה מביא מנוע מייבוא ועוד משאיר כסף לפחחות צבע ובמה שנשאר קונה מגנזיום וצמיגים חדשים.

מורשה זה לא אומר שהמוכניקים שם שונים ממובניקים אחרים ההבדל רק שהם מוסכניקים שמשתמשים בחלפים מקוריים.

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע הזה מסוג AHW הוא יקר וקשה למצוא אותו בפירוקיות וגם ביבוא

אבל המחיר המבוקש ממך הוא קרוב למחיר כפול מהמחיר המקובל למנוע

כזה (כיאה למוסך המרכזי)

ברוב המקרים ניתן לתקן את המנועים האלו והמנוע יחזור לתפקד כחדש

אף על פי שאני לא מכיר את המקרה שלך נראה לי שמיהרו קצת לחרוץ

את הדין בעיניין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בוקר טוב

להוריי הייתה פולו כזו בעבר (פולייטה..:))

המחיר נישמע לי מטורף, ברח כל עוד נפשך.

מהיכן אתה בארץ? ואיזה מוסך נתן לך את ההצעה?

מנסיוןן, גם בין המוסכים המורשים יש הבדל במחיר ואני אתן דוגמא:

לפני חצי שנה בערך הלכה תיבת הילוכים ידנית בגולף שהייתה לנו שנת 99 מנוע 1600 קוד מנוע AKL.

(עקב נזילה שנסענו איתה במשך 7 חודשים בלי לטפל ובלי למלא שמן, זה לא אומר שהגיר לא אמין אלא טעות שלנו!)

במוסך מורשה אחד שדווקא אנחנו מטפלים בו תמיד הציעו לנו 4500 ש"ח על גיר לא כולל עבודה (אני מאמין שהיינו עוברים את ה 6000 ש"ח בשקט).

במוסך אחר שגם הוא מורשה שילמנו 3200 כולל עבודה. (זה גיר יקר, בזמנו דיברתי אפילו עם רון והוא אמר לי שגיר כזה עולה לפחות 5000 ש"ח ובמוסך המורשה אמרו לי שחדש עולה בסביבות 12K אם לא יותר) לא יודע אם דפקו אותנו או לא, אני מקווה שלא, האוטו נסע ככה חצי שנה עד שמכרנו אותו ולא היו בעיות...

מהיכן אתה בארץ? ואיזה מוסך נתן לך את ההצעה הזו?

לא חסר מוסכים טובים, גם פה בפורום יש הרבה בעלי מקצוע טובים הרבה יותר מצ'מפיון.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לפני שנה בערך גם לי הלך מנוע בפולו 2002 1.4.

הציעו לי במוסך מורשה 21,000 ש"ח, הבאתי מנוע מייבוא ב5500 ש"ח, לפני כן שיפצתי את המנוע הישן, ועדין יש לי אותו למכירה, אם אתה צריך חלקים למכירה דבר איתי בפרטי.

פורסם

אני מאזור השרון וקיבלתי את ההצעה מהמוסך המרכזי של פולקואגן ב ר"ג .

יש מישהו עם ניסיון בהחלפת מנוע מסוג זה?

תודה על התגובה. אני מקווה שהמצב לא כזה קשה.

אבל לצערי זה הגיוני שהמנוע גמור.חברה שלי שלי המשיכה לנסוע 15 דקות טובות כאשר הצינור של השמן היה קרוע לגמרי ומנורת השמן+ציפצוף עבדו ,עד שהאוטו הפסיק לנסוע.בהנחה שצריך להחליף את כל המנוע כמה זה צריך לעלות?האם כדאי לרכוש מנוע ? איך זה בכלל עובד? מה אני פשוט קונה 300 ק"ג של מנוע ומביא למישהו שיתקין? האם תהיה אחריות על התקנה שלא דרך מוסך מרכזי?מה אם המנוע הזה לא עובד מי אחראי על עלות ההתקנה?

פורסם

שלום.

המצב הוא כזה!

אין להשיג את המנוע הזה מיבוא ביכלל ולא מפרוק מקומי!!!

ניתן להכניס מנוע מדגם שונה אבל יש לבצע מיספר שינוים בחישנים.

ניתן לשפץ את המנוע שלך במחיר הרבה יותר הגיוני בחברה הם משוגעים!!!

רון ממוסך רון צודק אך חייב להיות מנומס כלפי חברת צמפיון אני לא הם גנבים בני גנבים!!!

אני שיפצתי מיספר מנועים כאלה העסק לא פשוט כי בדרך כלל נידפק הטלטל מס' 3 והקרנק ניפסל.

שתבין בצמפיון המחירים הם ממש במיבצע!!! 4 טלטלים חדשים [לא מוכרים אחד רק סט] עולים +- 6000 ש"ח

סתם לסבר את האוזן אני היתי צריך שתי בוכנות לסקודה שנת 2007 מחיר כול בוכנה ממש בזול 2500 ש"ח לא כולל מע"מ ולא כולל רינגים ממש נחמדים החברה בצמפיון!!! אגב ביזמן ההמתנה יש קפה טורקי ועוגיות כמובן על חשבון הפרייר שקנה לפנך :lol:.

אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ווואאווו --- איך שגלגל מסתובב לו.....הלקוח אומר שהמוסך שלו גנב, המוסך אומר שספק החלקים שלו או המחסן המרכזי גנב...

מה אומר היבואן? שהיצרן גנב? כוווווולם גנבים או שרק מתפרנסים???

בכיינים, לכו הביתה (או לעבוד/לגנוב)!

• תוכן חדש...