Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע... הוא לא הכי הכי...:roll:

יש לו רק יציאה אחת למגבר וזה אומר שאתה בהמשך דרכך תרצה לשדרג נכון אפילו לחבר רק מגבר אחד אבל אתה לא תוכל עם הפאנל הזה מה שאני ממליצ לך לקנות זה פיוניר חדש כמובן הדגמים הדי חדשים הם גם עולים בערך בסדר גודל של 900 חדש.

אז דעתי שתלך על מכשיר עם 3 יציאות או 2 יציאות לפחות.

אתה יכול לבקל אצל ציון מהתכנה המרכזית יש לו שם הרבה פיונירים בזול מאוד...

עם אתה רוצה טלפון שלו אז דבר איתי בה"פ.

בהצלחה

פורסם

הייתי בוחר משהו אחר ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה על התגובות.

מבחינת מחיר, אני משיג את הרדיו-דיסק במחיר די טוב(700 ש"ח כולל התקנה).

השאלה מתמקדת יותר באיכות המכשיר והיכולות שלו.

מה אתם אומרים?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
גם ב 700 יש אלטרנטיבות יותר טובות. תנסה להריץ חיפוש של HU מומלץ בתקציבך

יואב

אני מניח שיש אפשרויות יותר טובות.

בגלל זה אני מבקש לדעת דגם ספציפי של המכשיר שהוא עדיף מ- KDG395, במסגרת של התקציב הנתון.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

יש הצעות?

פורסם

מכשירי פניונר למינהם , הדגמים החדשים של 08 , כמו סידרה 3 .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...