Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טרנספורטר 94 בנזין גיר רגיל.

בימים האחרונים היא לעיתים לא מניעה בבוקר (למרות שיש רעש של סטרטר).

המצבר והאלטרנטור נבדקו אצל חשמלאי רכב ונמצאו תקינים.

לטענתו לפי הרעש של הסטרטר הוא חושד שהבוקסה של הסטרטר צורכת יותר מדי חשמל.

בדקתי את קופסת הפיוזים ומצאתי שהפיוז השני מימין (צהוב) פורק גם כשהמנוע מכובה.

כשאני מנתק את הפיוז הזה בלילה, הרכב מניע בבוקר.

א. אילו מערכות ברכב תלויות בפיוז הזה.

ב. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו.

ג. איך אוכל לדעת אם יש גם בעיה בבוקסה של הסטרטר.

תודה.

העיט.

פורסם

כאשר אתה מוציא את הנתיך, בדוק אילו מערכות ברכב חדלו מלפעול, אחת מהן גורמת לזליגה.

מצד שני, אם יש זליגה, הרי שבבוקר המצבר יהיה פרוק בחלקו, ואז סיבוב הסטרטר יהיה חלש ,או אף לא קיים בכלל.

בגלל שציינת, שיש סיבוב סטרטר בבוקר, יש לוודא האם באמת יש קשר בין שליפת הנתיך, והנעת הרכב.

אם החשמלאי לא מוצא את הבעיה, אולי כדאי להשאיר את הרכב אצלו לחניית לילה, לבדוק על הבוקר את מצב המצבר, האם נפרק במהלך הלילה, ולהתקדם לפי התוצאות.

אם הדבר מסובך לחשמלאי ההוא, יש צורך למצוא חשמלאי אחר. אם כמובן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מבדיקה ראשונה שעשיתי, שעון זמן הנמצא על לוח השעונים מפסיק לפעול כשאני מוציא את הנתיך.

אך קשה לי לדעת אם יש עוד מערכות שמפסיקות לפעול (גם אין לי רשימה מסודרת של מערכות כדי לעבור עליהן אחת אחת),

ואני גם חושש שמא ניתוק אחת המערכות והתנעת הרכב תוכל להזיק במקרים מסוימים.

האם החשש מוצדק?

האם תוכל לשלוח רשימה של מערכות לבדיקה?

האם יש סרטוט רשמי של מערכת החשמל של טרנספורטר 94, שיבהיר לי אילו מערכות מחוברות לפיוז השני מימין?

תודה.

העיט.

פורסם

כשהרכב מכובה אף מערכת לא אמורה לפעול חוץ מאימובילייזר\אזעקה, ככה שלדעתי אפילו אם תנתק את המצבר כל לילה ותחבר חזרה כל בוקר, שום נזק לא יקרה - אותו דבר משתמע לגבי הפיוז.

• תוכן חדש...