Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין "עלויות" בהפיכה ל"אספנות"- פשוט משנים סטטוס. וכמו בכל רכב אחר- עלות הביטוח ל"אספנות" היא כ-1/4 מה"רגיל", וטסט עולה כמו בכל רכב אספנות- 300 ומשהו ש"ח לשנה. מה שכן- זה עדיין דורש רישיון נהיגה לאוטובוס, אבל אסור להסיע יותר מ6, או 8 אנשים.

ולך זה בכלל לא מתאים- אתה רוצה קרוואן, לא? אתה לא תעבור טסט עם זה בתור "אוטובוס", זה כבר "משא אחוד"!

תודה על התשובה

אבל מה העלויות להפיכת האוטובוס למשא אחוד???

פורסם

עמדה מס' 1... לא משהו רציני, אלא אם יש להם דרישות לשינויים מיוחדים- אבל את זה רק אצלם אפשר לברר! ושוב- אתה לא יכול להפוך את ה"רכב המסחרי" שתקבל אחרי ההפיכה- ל"אספנות", כי זה 16 טון! ואספנות היא עד 12 טון. ואם להפך- תהפוך את ה"אוטובוס" המקורי לאספנות, ואחר כך תרצה להפכו ל"מסחרי"- לא מאמין, שיתנו לך גם כן.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אמש יצא לי לצפות בחלק מהתוכנית Street Customs Berlin בערוץ דיסקברי. בפרק ששודר אתמול הם לקחו מרצדס 305 מפרקית שהוסב לפאב על גלגלים ושיפצו אותו.

לצערי, אינני מצליח למצוא את הפרק בשום מקום, אז מי שכן - שיעלה אותו לפה. היה מעניין!

ובנושא אחר: בחניון אגד בנתניה, בשורה שפעם עמדו טייגרים חלודים בטרם נשלחו לעולם שכולו טוב, מזה תקופה עומדות במקום הטייגרים מפרקיות 405. כך עוברת לה תהילת עולם...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל ה 405 האחרונים שנשארו ועדיין משרתים בחברת "אגד" אמורים להיות מושבתים בחודשים הקרובים. עד סוף שנת 2010 לא תיראה יותר את דגם זה לפחות לא במדי "אגד".

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום גינדי ואני נסענו למוזיאון בחולון להריץ כמה כלים 8)

0219001021.jpg

0219001024.jpg

0219001024a.jpg

0219001022.jpg

0219001022a.jpg

0219001026.jpg

0219001028.jpg

0219001029.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

טוב, אם כבר חומרים מפלילים- אז::lol:

גלוק261.jpg

גלוק262.jpg

גלוק263.jpg

גלוק264.jpg

גלוק265.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

והיום ביקרנו את שני האוטובוסים שלנו.

מתחילים לדבר על השקת "הצהוב". ישורת אחרונה של השלמת רג'קטים. שימו לב איך המרצדסים כורעים ברך ונותנים לו כבוד.

אחר כך ביקרנו את הכחול שמחכה לתורו...

IMG_0236.jpg

IMG_0237.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מעליב לי את ה-0303, מה?:twisted::wink:

פורסם

בהתחשב בעובדה שה 303 הוריד את הטייגר מהכבישים אז:

צוחק מי שצוחק אחרון

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

וואחד קונטרה לדב, מה אני יגיד לכם, אתם עושים אותי מקנאה נורא. באמת.

אבל עלו והצליחו!!!

מאוד מרגש לראות את "הכחול", שאני עוד זוכר אותו עומד שם במגרש פירוקי המשאיות, שלם ותקופתי ברמות, רק שלא היה לי המעוף שהיה לכם, והנחישות...

שאפו.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
וואחד קונטרה לדב, מה אני יגיד לכם, אתם עושים אותי מקנאה נורא. באמת.

אבל עלו והצליחו!!!

מאוד מרגש לראות את "הכחול", שאני עוד זוכר אותו עומד שם במגרש פירוקי המשאיות, שלם ותקופתי ברמות, רק שלא היה לי המעוף שהיה לכם, והנחישות...

שאפו.

דב

הכחול עמד במגרש חלקי חילוף\גרוטאות רכבים בקרית אריה בפ"ת תקופה ארוכה.

לפני זה עמד כ 12 שנה בכפר סירקין סמוך לפ"ת.

אני מקווה מאד שאכן יעבור שיקום בשנה \שנתים הקרובות .

עצוב לראות אותו במצבו הנוכחי (למרות שיחסית למצבו במגרש בו עמד בעבר הוא במצב הרבה יותר טוב ללא ספק)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כל פעם שאני מבקר במוזאון האוטובוסים עולה בי נוסטלגיה,האוטובוסים שלוו אותי מילד עד לתקופת הצבא ולאחריה,יפה שהכלים האלו נישמרים,האם מבוצעת בהם תחזוקה שוטפת?והאם הם כשרים לנסיעה?זכור לי גם הסקניה שבנסיעה פעם אחת מרמלה לירושלים נתקענו על מנוע שהתחמם,עצר לנו בדרך NEOPOLAN אוטובוס קומותיים והביאנו לירושלים ישבתי למעלה אני זוכר היתה הרגשה של על הגובה,וכמובן הנסיעות שלי עם הבעל של דודה שלי שהיה נהג עוד במקשר שהפכו לימים לאגד

עופר בן צבי

פורסם

רוב הכלים במוזיאון כשרים במידה כזו או אחרת לנסיעה- כל פעם מבצעים בהם טיפולים ע"מ להביאם למצב המושלם- הבעיה, שאין לא זמן, ולא כח אדם להכל, כל העבודות מבוצעות ע"י המתנדבים, על בסיס הזמן הפנוי שלהם... מדי פעם נלקח כלי כזה או אחר לשיפוץ במוסכי אגד, חלק נכבד מהאוטובוסים כבר חודשו.

פורסם

כל הכלים הגיעו למוזיאון לאחר שעברו שיפוץ מקיף.

אבל לאחר כמה שנים של עמידה תחת כיפת השמיים מתחילה החלודה ושאר הצרות.

לכן כל כמה שנים נשלחים הכלים אחד אחד לריענון.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
כל הכלים הגיעו למוזיאון לאחר שעברו שיפוץ מקיף.

אבל לאחר כמה שנים של עמידה תחת כיפת השמיים מתחילה החלודה ושאר הצרות.

לכן כל כמה שנים נשלחים הכלים אחד אחד לריענון.

חבל שחברת אגד שכסף בטח לא חסר לה , לא משכילה להעמיד סככה מעל המוזיאון.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...