Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נצפה היום כשנסעתי לבקר את הפחח שלי בכפר מסחה, אין לי שמץ איזה אוטובוס זה... (אולי ניאופלן?)

מה שכן, הוא היה תקוע ה-מ-ו-ן זמן. (איכות התמונות של הסלולרי :?)

האוטובוס הזה מאוד נפוץ בשטחים, בעיקר באיזור רמאללה.

הוא זכור לי מהנסיעות שלי בשירות הצבאי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ליפני חודש היתי במפעל האוטובוסים במנהים ולא נתנו לנו לצלם במפעל היתי מטעם עבודתי באגד

משלחת מכונאים או חשמלאים?

אני הייתי במישלחת המכונאים ב 5 ליולי יצאנו מישראל...

תראו את הגרר של המפעל במנהיים...

האוטובוס באקווריום זה מודל ענק .

ואני סתם עומד ליד הנוף היפה...

ירון מאיר

54.jpg

53.jpg

55.jpg

62.jpg

52.jpg

61.jpg

DSCN0078.jpg

פורסם

ירון, לפחות הבאת איזה דגם של אוטובוס?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נו, ומה איתי?!?:roll::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אגב, מי שנוסע לאירוע הגדול בהרשי, ממש באותה עיירה יש מוזיאון למכוניות ענתיקות וקומה אחת ממנו מוקדשת לאוטובוסים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תמונה נחמדה של התחנה המרכזית הישנה כשהיתה חדשה... (לקוח מתוך "וואלה!");

הייתי מוכן לחזור בזמן ולחיות בשנים האלו

567325-5.jpg

• רעיון טוב! 1

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
תמונה נחמדה של התחנה המרכזית הישנה כשהיתה חדשה... (לקוח מתוך "וואלה!");

הייתי מוכן לחזור בזמן ולחיות בשנים האלו

לפי דגמי ה"טייגר", זה צילום משנות השבעים.

בשנים אלה, התחנה כבר מזמן לא היתה "חדשה"....(אבל כבר היו בה כל הריחות:-D)

עודד

פורסם

תכנון התחנה התחיל 1926 אז הפקיעו את השטח -כ-10 דונם מבעלי פרדס, -יהודי נחמד בעל פרדס בסוף העולם רחוק רחוק מהבניינים הנקיים של ת"א הלבנה

חיש מהר הוקמו הרציפים ובהמשך המבנים הנוספים, לכול המעוניין שבוע שעבר הרציפים הופלו , דן החזירה את המפתחות לעירייה, תם עידין הצחנה/התחנה הישנה.....

פורסם

תיקון קטן

העיריה החליטה רק ב 1938 לבנות את התחנה והיא נפתחה בשנת 1942.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לכול המעוניין שבוע שעבר הרציפים הופלו , דן החזירה את המפתחות לעירייה, תם עידין הצחנה/התחנה הישנה.....

באמת?

לא יודע מה איתכם, אבל לי עצוב, תמה תקופה שלמה, אני תמיד אזכר בשירו של קובי עוז: "הייתי יורד לתחנה הישנה..."...:cry:

פורסם

אגב נגמרו לאגד הסדרות של 01-***-*8

ראיתי כבר שני אוטובוסים חדשים של אגד בירושלים עם המספר 69-***-*7

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ההורים שלי חזרו לפני שבוע מטיול במקדוניה.

הם אמנם לא צילמו רכבים...אבל מישהו מזהה את אחד האוטובוסים ששירת אותם? :wink:

IMG_3439.jpg

• תוכן חדש...