Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד לי, יש לך מושג האם IFA מהדגם היותר חדש, אלא עם קבינה "טלוויזיה" שרדו איפשהו? -כי ככל הידוע לי המפעל הפסיק להתקיים די מזמן, אז...:roll:

במזרח גרמניה שרדו גם שרדו, התחל כאן:

http://www.baumaschinenbilder.de/forum/thread.php?threadid=4480&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

לאחר בירור .

גרירה בהרמה מלאה (מתוך הנחה שניתן להגיע לשטח עם משאית סמיטריילר) ושהגלגלים של האוטובוס בכלל מסוגלים להסתובב קצת עד הגרר , המחיר בסביבות 2500 ש"ח.

מי מרים את הכפפה? אני אישית מוכן להשתתף (יכול לשים עד 400- 500 ש"ח) במידה ויש עוד כמה אנשים שהתחום יקר לליבם.

מי מוכן להשתתף ולהציל אותו מגנבי הברזל למען שיקום עתידי ?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לאחר בירור .

גרירה בהרמה מלאה (מתוך הנחה שניתן להגיע לשטח עם משאית סמיטריילר) ושהגלגלים של האוטובוס בכלל מסוגלים להסתובב קצת עד הגרר , המחיר בסביבות 2500 ש"ח

מי מרים את הכפפה? אני אישית מוכן להשתתף (יכול לשים עד 400- 500 ש"ח) במידה ויש עוד כמה אנשים שהתחום יקר לליבם.

שאלת את הבעלים אם הוא מוכן לוותר או למכור?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
במזרח גרמניה שרדו גם שרדו, התחל כאן:

http://www.baumaschinenbilder.de/forum/thread.php?threadid=4480&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1

T

אהבתי!8) מה זה- פורום גרמני של אוהבי משאיות ישנות?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לאחר בירור .

גרירה בהרמה מלאה (מתוך הנחה שניתן להגיע לשטח עם משאית סמיטריילר) ושהגלגלים של האוטובוס בכלל מסוגלים להסתובב קצת עד הגרר , המחיר בסביבות 2500 ש"ח.

צביקוש,

כאשר יהיו פרטים קונקרטיים (אם בכלל הקיבוץ מוכן לוותר על המחסן וכו') שלח לי ה"פ. באופן עקרוני סכום כזה לא ישבור אותי.:-)

אהבתי!8) מה זה- פורום גרמני של אוהבי משאיות ישנות?:roll:

גנאדי,

זה פורום מס. 1 בגרמניה למשאיות וכיו"ב - הפורום של הישנות כאן:

http://www.baumaschinenbilder.de/forum/board.php?boardid=93&sid=&x=8&y=5

בברכה,

T

פורסם
שאלת את הבעלים אם הוא מוכן לוותר או למכור?

למה כל הזמן שלילי?

בכל מקרה האמת כבר מטופל משעות הערב.

מחר ניהיה יותר חכמים

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני גם מוכן לתרום, ואם צריך אפעיל איש קיבוץ אשר יעשה את הבירורים.

אך איני בטוח שניתן להציל את התכשיט הזה...

לא רוצה להיות פסימי אבל הוא מאוד מכוסח ואין סיכוי שהגלגלים יסתובבו, רואים בבירור מיסביי הגלגלים החשופים (והתפוסים).

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ב"ברזליה" על בין צומת גולני לצומת המוביל נצפה אוטובוס ישן של דן .

בנסיעה לכייון צומת המוביל הוא מצפון לכביש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ב"ברזליה" על בין צומת גולני לצומת המוביל נצפה אוטובוס ישן של דן .

בנסיעה לכייון צומת המוביל הוא מצפון לכביש.

לפי המיקום שמסרת אני נוטה להאמין שמדובר באוטובוס של חברת עפיפי (חברת התחבורה של נצרת)

הוא תועד בעבר מכל זווית וידוע עליו הכל.

אני אישית אף צילמתי אותו במיוחד .

אלא אם כן אתה זיהית בוודאות שמדובר באוטובוס של דן ואז הרי שמדובר בנטוש חדש.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הצבעים הם של דן והיה נראה שהוא רק הגיע למגרש הברזל מכיוון שעמד באמצע המגרש.

חלפתי שם בנסיעה ולא יכולתי לעצור (מילואים) היה נראה כאילו מלגזה בדיוק מניחה אותו או בדיוק מרימה אותו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הצבעים הם של דן והיה נראה שהוא רק הגיע למגרש הברזל מכיוון שעמד באמצע המגרש.

חלפתי שם בנסיעה ולא יכולתי לעצור (מילואים) היה נראה כאילו מלגזה בדיוק מניחה אותו או בדיוק מרימה אותו.

מדובר באוטובוס של חברת עפיפי כמו שציינתי.

הוא עומד שם שנים במרכז מגרש הברזל. ונדמה לי שרכון מעליו או היה רכון עליו פעם מנוף של עגורן מקולקל שתמיד היה נראה כאילו עוד רגע מונף באוויר.

בכל מקרה זוהה כבר לפני כמה שנים וצולם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מסתבר שלחברת אגד יש גם אוטובוס משנת ייצור 1980 שעוד נוסע.

היום בעודי עולה לירושלים, ובמחלף שורש הבחנתי באוטובוס אגד תקוע בצד ומאחוריו עומד במלוא הדרו קשיש .

הקשיש הוא מרצדס 303 משנת ייצור 1980 , שמשמש כמוסך נייד של אגד.

אז מסתבר שיש אחד משנת ייצור 1980 (שראיתי היום) ואחד משנת ייצור 1981 אותו ראיתי כבר כמה פעמים.

.

כיף לראות אותם נוסעים ועובדים על אף גילם וכל הכבוד לאגד שהשאירו אותם נוסעים ומשתמשים בהם עד עצם היום הזה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם אנחנו מתכוונים לאותו אחד אז האוטובוס הזה הוא שייך ליחידת הבינוי של אגד.

תיקוני ליפטים, תחנות רחיצה,

מערכות אויר למוסכים.

ועוד.

ירון מאיר

פורסם
למה כל הזמן שלילי?

מחר ניהיה יותר חכמים

לא שלילי, מציאותי!!

גם בתור ברזל האוטובוסים האלה שווים כמה אלפי שקלים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
למה כל הזמן שלילי?

מחר ניהיה יותר חכמים

צביקוש,

תוכל בבקשה לשאול את הקיבוצניקים באם הם יהיו מוכנים לשחרר גם את הכלי הקומוניסטי המהפכני (הIFA)?

בתודה מראש ובברכה,

T

• תוכן חדש...