Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-IFA סביר להניח שבכלל יחידה בארץ- זה הכלי, שבהחלט שווה להציל ולשפץ (והוא לא גמור, לדעתי!)! אני בעצמי הייתיי מאמץ אותו בשמחה- אבל איפה אני ואיפה תקציב...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ה-IFA סביר להניח שבכלל יחידה בארץ- זה הכלי, שבהחלט שווה להציל ולשפץ (והוא לא גמור, לדעתי!)! אני בעצמי הייתיי מאמץ אותו בשמחה- אבל איפה אני ואיפה תקציב...:cry:

אתה ממש משפחה אומנת....:lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

למישהו יש מושג האם משהו מהאוטובוסים ה"סובייטיים" איי-פעם הגיעו לארץ, הכלים האלה:

http://russiancarandtruckmodels.hypermart.net/forsale7.html

cma3881z_20070916s.jpg

IKARUS55LUXE.jpg

LAZ697MFINOKO.jpg

LAZ-699_O543EO_20080605.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למישהו יש מושג האם משהו מהאוטובוסים ה"סובייטיים" איי-פעם הגיעו לארץ, הכלים האלה:

http://russiancarandtruckmodels.hypermart.net/forsale7.html

אני לא ראיתי כאלה, אבל שמעתי סיפורים על אוטובוסים שנלקחו שלל ואומצו ע"י יחידות (בצורה לא רישמית כמובן) לנסיעות מסיני

לכיוון הארץ.

לא יודע אם זה אמת או אגדה, אבל שמעתי את זה מכמה מקורות.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אני לא ראיתי כאלה, אבל שמעתי סיפורים על אוטובוסים שנלקחו שלל ואומצו ע"י יחידות (בצורה לא רישמית כמובן) לנסיעות מסיני לכיוון הארץ. לא יודע אם זה אמת או אגדה, אבל שמעתי את זה מכמה מקורות.

אמת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2636619&postcount=3627

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2637995&postcount=3640

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

דווקא הסקודה הזו יפה לאללה- מעניין מה עלה בגורלן?:roll:

פורסם

מסכים...

אגב, לאחר בירור עם הגרמנים, הIFA היה קרוב לודאי מעבדת רנטגן ניידת. הם יוצרו בוורדאו (WERDAU) שברפובליקה הדמוקרטית הגרמנית (מזרח גרמניה) בראשית שנות החמישים ולכן צ"ל לו מנוע 120 כ"ס (אח"כ ההספק עלה ל150 ו190 כ"ס). הייצור של הIFA הופסק ב1959 אחרי שהרוסים פקדו על המזרח גרמנים לא לתכנן ולייצר משאיות שהיו יכולות להוות תחרות לתוצרת הרוסית (וזו הסיבה מדוע כל מה שיוצר אח"כ בגרמניה המזרחית לא היה גדול ממשאית בינונית). מאחר שהאוטובוסים המזרח גרמנים התבססו על מכלולי הH6, זה גרם למותה של תעשיית האוטובוסים שלהם מחוץ לייצור עצמי (הפטנט היה לרשום במסמכים שינוי לשסי קיים), בעיקר של פליישר.

יש לך מקום להחנות אותו?:lol:

אגב, יש חדשות לגבי הטייגר?

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

בוא נגיד שהמקום הייתי מוצא- לו היה לי בכלל תקציב ל"המשך פעילות" איתו...:roll: מעניין אם יש לדבר הזה בכלל רישוי ישראלי?:roll:

ואיפה אתה כשצריכים אותך- שאלתי שאלה ב"משאיות"- לך בטוח תהיה תשובה!

פורסם

אפשר לתבל את השרשור עם כמה תמונות ממוזיאון הרכב ההיסטורי של אגד בחולון?

צולמו ביום שישי לפני שבועיים.

IMG_8269_900600.jpg

IMG_8275_900600.jpg

IMG_8283_900600.jpg

IMG_8286_900600.jpg

IMG_8301_900600.jpg

IMG_8303_900600.jpg

IMG_8313_900600.jpg

IMG_8325_900600.jpg

:puzzled:
פורסם

יפה- המאן הכחול יצא סוספוף מהחניה לסיבוב ושטיפה!:-o8)

פורסם

תגידו, אתה וה- IFA שלכם, אולי מרוב התלהבות טעיתם בזיהוי? קשה לי להאמין שהיה דבר כזה בארץ. אולי זה בכל זאת סקניה כמו זו שהיתה אח"כ בתנובה ביצים?

מהרכב יותר מדי "ישראלי"...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זה דגם גרמני של מרצדס 0303, הוא בפנים יותר מפואר (ברז מים). אני זוכר לפני 15 שנה הם עוד עבדו בקווים עירוניים ובין עירוניים. על חלונות היה כתוב תוצרת אוסטרייה. לאקזמפלר שבתמונות היה נחמד לסדר קצת את החלודות שיש לו. אהבתי פתחי מיזוג של דגם הזה - אפשר היה לווסת את העוצמה של הרוח.

היו כאלה עם טאסות ניקל ומאחור פנסים כמו של מרצדס עם פסים.

כמה שאני זוכר בהתחלה היה להם מנוע 230 סוסים, אחרי זה 250 ו-280. ה-230 סוסים היגיע למהירות מירבית 105 והחזקים יותר היגיעו ל-125.

נקווה ש-404 ישארו בארץ בשביל המורשת. במיוחד עם גג מעוגל מקדימה.

303 יש מכמה סוגים (חלק מרכבים וחלק אין לי מושג מה - אם משהו יכול לשפוף קצת אור לנושא אשמח):

64706664.jpg

0303%20green_224X155.jpg

יצא לי גם לנסוע על הגירסא הממוגנת של 0303 עם חלונות כפולים :p

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היו כאלה עם טאסות ניקל ומאחור פנסים כמו של מרצדס עם פסים.

נקווה ש-404 ישארו בארץ בשביל המורשת. במיוחד עם גג מעוגל מקדימה.

אקזמפלר של מרצדס O404 הגיע לאחרונה למוזיאון, לאחר רענון קל.

IMG_8279_900600.jpg

IMG_8328_900600.jpg

:puzzled:
  • תוכן חדש...