Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשבה על הוונדאליזם שהרכב עבר

למה להקצין? אתה מודע לפירוש המושג שרשמת?

אין לי שום ניסיון עם גגות בתהקנה מקומית, אבל קראתי על זה כ"כ הרבה ולא מצאתי חוות דעת שלילית על גנות, אפילו לא אחת ! (איפה אייל?8)).

ישנם אנשים שפונקציית הסאנרוף היא מאוד חשובה להם והפלא ופלא, הם לא עושים זאת בשביל הפוזה, אלא זה באמת חשוב להם.

אז מה שאתם מציעים הוא לפסול את כל הדגמים הקיימים בשוק, אשר לא יובאו עם סאן רוף מקורי? בחייכם, חבר'ה, תהיו רציניים.

אני מאמין שכדאי לבדוק את הרכ הספציפי ההנ"ל ו"לשחק" קצת עם הגג. אם הכל זז כמו שצריך ואין נזילות אז הגג הוא בונוס וממש לא חיסרון !

פורסם

יש בישראל מקום שמתקין סאן רופים ברמה מאוד מאוד גבוהה, אני חייב לציין ששמעתי המון ביקורות מצויינות באשר למקום הנל, איכות התקנה ממש מצויינת לא פחות ממקורית.

אם ההתקנה נעשת במקצועיות אין שום סיבה שהגג יחזיק פחות זמן ממקורי

זה אתר המקום:

www.sunroof.co.il

• תוכן חדש...