Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות מחיה (באזור חיפה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון בקרוב לעזוב את הבית של ההורים ולעבור לגור עם חברה שלי בחיפה. היות ואני סטודנט ונצטרך לחפש הכל במקביל (דירה, עבודה לשנינו, רכב בשלב קצת יותר מאוחר) זה די קריטי לדעת מה סדר גודל ההוצאות. כשאני אומר הוצאות אני מתכוון לחשמל, מים, גז, ארנונה, כבלים/יס, אינטרנט, ואולי עוד כמה דברים ששכחתי שנכללים הוצאות (אני לא מדבר על שכ"ד, אוכל ורכב).

כמו שאמרתי רק אני וחברה שלי נגור שם אז הוצאות מחיה של משפחה בת 5 נפשות לא כל כך רלוונטיות.

אני מאוד אודה למי שיוכל לתת לי הערכה של סדר גודל של ההוצאות הנ"ל

תודה

פורסם

חשמל זה תלוי בצריכה שלכם.

כנ"ל מים וגז.

ארנונה תלוי איפה תשכירו דירה ובאיזה גודל.

כבלים/יס - תלוי איזו חבילה תיקחו ומה היא כוללת.

אינטרנט - כנ"ל, תלוי בחבילה.

שכחת חשבון טלפון - שכאמור תלוי כמה תדברו.

יש לHOT חבילה של טלפון+אינטרנט+טלויזיה במחיר יחסית זול. כדאי לבדוק.

(אין לי מושג איך HOT בדברים האלה - אישית מהטלויזיה שלהם לא הייתי מרוצה. את האחרים לא בדקתי)

בסה"כ, מה שאני מנסה להגיד, שזה מאוד תלוי בך והתשלום על הדברים האלה הוא מאוד אינדיוידואלי. יש יותר מידי משתנים כדי לתת לך עלות.

אם אתה רוצה הערכה - אני מניח שאם 3000 מספיקים לכל הדברים האלו באיזור ת"א - לא תידרש לשלם יותר בחיפה (למרות שחוץ מארנונה, עלות שאר הדברים די זהה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה נשמע כמו המרצה שלי מקורס עיצוב ופיתוח מערכות מידע.:-)

אני יודע שהכל תלוי ובגלל זה ביקשתי עזרה מאנשים שהמצב שלהם זהה לשלי ולא ממשפחות, לדעת מה סדר הגודל בקירוב של ההוצאות הללו (בעיקר עם דגש על חשמל, מים וגז)

ד"א, כנראה המצב בת"א ממש קשה אבל עם 3000 ש"ח בחיפה אני יכול לשלם חשבונות+ שכ"ד (דירת 2- 2.5 חדרים)+ אוכל.

פורסם

הי,

דירת 2.5 חד' במיקום נורמלי תעלה בסביבות1700-1900 ש"ח (אל תתפוס אותי על ה100 שקל)

ארנונה- תלוי במיקום בערך 500 ש"ח לחודשיים וחשמל טיפה יותר.

מים- 100 ש"ח הגזמה לחודשיים וגז זה פרוטות. (עכשיו החלפתי בלון בעלות של 140 ש"ח אחרי יותר משנתיים).

כמו שנאמר לפני, צריך להוסיף אינטרנט+כבלים (בערך 250 ש"ח), ועד בית- כ100 ש"ח ועוד שמונסס.

מקווה שעזרתי,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ד"א, כנראה המצב בת"א ממש קשה אבל עם 3000 ש"ח בחיפה אני יכול לשלם חשבונות+ שכ"ד (דירת 2- 2.5 חדרים)+ אוכל.

יש לי 2 חברים ששוכרים יחד דירת 3 חדרים בת"א.

שכ"ד 3200 שקל בחודש שמתחלק בין שניהם.

כאשר אחד מהם אמר לי שיוצא לכל אחד מהם לשים כמעט 3 אלף בחודש על הדירה.

חשבון פשוט מראה שיוצא להם עוד 2800 שקל בחודש על כל מה שמסביב (אין לי מושג אם כולל אוכל או לא).

פורסם
חשמל זה תלוי בצריכה שלכם.

כנ"ל מים וגז.

ארנונה תלוי איפה תשכירו דירה ובאיזה גודל.

כבלים/יס - תלוי איזו חבילה תיקחו ומה היא כוללת.

אינטרנט - כנ"ל, תלוי בחבילה.

שכחת חשבון טלפון - שכאמור תלוי כמה תדברו.

יש לHOT חבילה של טלפון+אינטרנט+טלויזיה במחיר יחסית זול. כדאי לבדוק.

(אין לי מושג איך HOT בדברים האלה - אישית מהטלויזיה שלהם לא הייתי מרוצה. את האחרים לא בדקתי)

בסה"כ, מה שאני מנסה להגיד, שזה מאוד תלוי בך והתשלום על הדברים האלה הוא מאוד אינדיוידואלי. יש יותר מידי משתנים כדי לתת לך עלות.

אם אתה רוצה הערכה - אני מניח שאם 3000 מספיקים לכל הדברים האלו באיזור ת"א - לא תידרש לשלם יותר בחיפה (למרות שחוץ מארנונה, עלות שאר הדברים די זהה).

?????

3000 ש"ח באיזור ת"א??

שכ"ד, ארנונה, חשמל, כבלים, אינטרנט וטלפון וועד בית - ב- 3000 ש"ח לחודש??

איפה אתה גר בת"א? בקרטון?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תקרא מה שרשמתי.

1- לא אני.

2- ה3000 ש"ח לא כוללים שכ"ד.

ולמה בקרטון, לא עדיף באוטו? :roll:

פורסם

1. בועת הנדל"ן בת"א צריכה להתפוצץ כבר

2.בחיפה יש איזורים בהם סביב ה500 דולר אפשר להשכיר אחלה דירה שבעולם (גם האיזור די סבבה)

3. אני מעדיף שיעשו לי פרצוף כשמגלים איפו אני גר ולדעת שיש לי מעלית, חניה לכמה מכוניות שאני רוצה, אוויר נקי (הכל יחסי) ואני עדיין יכול להגיע לכל איזור בת"א בערך באותו הזמן כמו תל אביבי ממוצא, ההפרש בהוצאות המחיה גם מחזיר לי את עלות הרכב החודשית

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

רעומה, אתה גר בחיפה?

כי האוויר בחיפה ממש לא יותר נקי מתל-אביב (לפני שבוע פורסמו הנתונים לגבי 2007) וגם ממש לא יקח לך להגיע לת"א אותו זמן כמו שלוקח לתל אביבי.

בטח שלא בשעות הבוקר 7-9:30.

פורסם

תוכל לחיות בקושי וזה אומר בלי בזבוזים בכלל ב 3000 שקל כולל הכל

אגב אם הארנונה רצחנית ביותר בחיפה וגבוהה יותר מתל אביב, אך מצב שני יש עד 80% הנחה לסטודנטים כך שזה יוצא גרושים בסוף אם אתה סטודנט (כפי שכתבת) .

דירה לזוג תעלה באזור ה 1600 לחודש, יש מקומות זולים יותר באזורים פחות אטרקטיביים ויכולים להגיע עד 1100 לדירת חדר וחצי שיכולה להתאים איכשהו לזוג .

מחייה רגילה אם לא תתרגל לקנות בפיצוציות :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
רעומה, אתה גר בחיפה?

כי האוויר בחיפה ממש לא יותר נקי מתל-אביב (לפני שבוע פורסמו הנתונים לגבי 2007) וגם ממש לא יקח לך להגיע לת"א אותו זמן כמו שלוקח לתל אביבי.

בטח שלא בשעות הבוקר 7-9:30.

אני גר דווקא בבת ים, לומד במרכז ת"א ונושם אויר נקי (עד שאני נכנס לת"א).

בשעות העומס היה לוקח לי כ20 דקות להגיע למגדל שלום (ברכב)

תעשו אתם את החשבון הכלכלי

שלא לדבר על מחירי הדיור באזור למשל, אומנם השם פחות יפה אך במחיר דירה בפלורנטין אתה והשוטפים יכולים להשכיר אחלה בית

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
דירה לזוג תעלה באזור ה 1600 לחודש, יש מקומות זולים יותר באזורים פחות אטרקטיביים ויכולים להגיע עד 1100 לדירת חדר וחצי שיכולה להתאים איכשהו לזוג .

מחייה רגילה אם לא תתרגל לקנות בפיצוציות :)

זוג לא יכול להסתדר בדירת של חדר וחצי, וגם לא בשני חדרים, במיוחד אם הם סטודנטים וכל אחד צריך את האזור השקט שלו כדי ללמוד.

כשאני חיפשתי דירה להשכרה (במעלות), מצאנו כמה דירות של חדר וחצי ב1200 עד 1500 ש"ח, אז איך בחיפה אפשר למצוא ב1100?

למזלנו לא התפשרנו, ומצאנו דירה של 3 חדרים, מסודרת עם גינה ב1000 ש"ח.

פורסם

חיפה זה גן עדן נדל"ני, במושגים של הארץ.

אפשר למצוא דירה יפה ומרווחת יחסית גם ב-400$.

בירושלים? אין אפילו מחסן במחיר הזה. HELP. :cry:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זוג לא יכול להסתדר בדירת של חדר וחצי, וגם לא בשני חדרים, במיוחד אם הם סטודנטים וכל אחד צריך את האזור השקט שלו כדי ללמוד.

כשאני חיפשתי דירה להשכרה (במעלות), מצאנו כמה דירות של חדר וחצי ב1200 עד 1500 ש"ח, אז איך בחיפה אפשר למצוא ב1100?

למזלנו לא התפשרנו, ומצאנו דירה של 3 חדרים, מסודרת עם גינה ב1000 ש"ח.

אפשר ועוד אפשר באזור הדר , מסדה, בן יהודה והשכונות באזור אפשר למצוא במחיר כזה אם כי לא הרבה .

בחיפה דירת 3 חדרים תעלה לפחות 1500-1600 במקרה הטוב - גם באזור הדר ובאזור רמות רמז .

אגב בקשר לשקט זה תלוי בזוג ובאישיות כל אחד מהם :) נכון לפעמים צריכים את השקט ופשוט להיות לבד אבל תמיד אפשר להתפשר או פשוט לתזמן את זה כשאתה לבד :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...