Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסחירות של מאזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נותן לך מספרים אמיתיים, מאיפה אתה הבאת את ה"הנחות אדירות"?? תסתכל טוב במספרים ותבין שאתה משלה את עצמך.

כן, אמרת כבר כמה פעמים שאלה מספרים אמיתיים.

אני סקרן. מהיכן הם ידועים לך ?

אתה איש המכירות שמטפל ב"אלבר" בדלק מוטורס ?

או שאולי אתה איש הרכש של "אלבר" או של "ניו-קופל" ?

כיוון שאם אינך מועסק באחת מהחברות הללו באחד מהתפקידים הספציפיים הללו, אין לך מושג מה באמת נחתם בסופו של דבר, וכמה כסף מחליף ידיים, נכון ?

ומכיוון שחיפוש מהיר ברשת מצא לפחות ארבע כתבות הטוענות שההנחות שחברות הליסינג מקבלות נעות בין 15%-20% ממחיר המחירון, קביעתך כאילו על מאזדה 3 היבואן נותן הנחה של 3000 ש"ח בלבד, וגם אותה נותן בצורת מאזדה 6 על רכישה של 50 מכוניות, היא קצת מוזרה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה איש המכירות שמטפל ב"אלבר" בדלק מוטורס ?

או שאולי אתה איש הרכש של "אלבר" או של "ניו-קופל" ?

כיוון שאם אינך מועסק באחת מהחברות הללו באחד מהתפקידים הספציפיים הללו, אין לך מושג מה באמת נחתם בסופו של דבר, וכמה כסף מחליף ידיים, נכון ?

לא של "אלבר" ולא של "ניו-קופל".

ברור לך שאני לא הולך לפרסם את שם החברה או מקור המידע, הרי זה מה שנקרא "ריגול תעשייתי". יש מספיק מתחרים בשוק, אז לא כדאי שישייכו את המידע אל אחת החברות הספציפיות.

ומכיוון שחיפוש מהיר ברשת מצא לפחות ארבע כתבות הטוענות שההנחות שחברות הליסינג מקבלות נעות בין 15%-20% ממחיר המחירון, קביעתך כאילו על מאזדה 3 היבואן נותן הנחה של 3000 ש"ח בלבד, וגם אותה נותן בצורת מאזדה 6 על רכישה של 50 מכוניות, היא קצת מוזרה.

על תצמד למספרים, קבל אותם כהערכה בלבד, כדי שתקבל מושג מה קורה פחות או יותר.

אני ציינתי כבר שכל רכישה היא בתנאי משלה, לא כל עסקאות זהות.

כמו כן, ניתן לקבל הנחה מיבואן גם לרוכש פרטי, אני אישית עשיתי את זה גם לגבי פורד וגם לגבי פולקסוואגן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא של "אלבר" ולא של "ניו-קופל".

ברור לך שאני לא הולך לפרסם את שם החברה או מקור המידע, הרי זה מה שנקרא "ריגול תעשייתי". יש מספיק מתחרים בשוק, אז לא כדאי שישייכו את המידע אל אחת החברות הספציפיות.

לא, זה לא ריגול תעשייתי. זה לכל היותר חשיפה של מידע סודי, אבל את זה אתה כבר עושה, רק נמנע מלנקוב בשמה של החברה שדרכה הגעת למידע הזה.

ואני עדיין קובע, במידה רבה של ביטחון, שהמספרים שאתה מצטט כאן מנותקים לחלוטין מהמציאות.

ציי רכב מקבלים מאזדה 3 בהנחה של 3000 ש"ח בסה"כ, וגם אז בצורת מאזדה 6 אחרי רכישה של 50 מכוניות?

כלומר משלמים 114,000 ש"ח על כל מכונית, ומקבלים אחת מתנה אחרי 50 מכוניות?

אתה חי בעולם דמיוני אם אתה מאמין שאלה התנאים של אלבר, ניו-קופל, אוויס ואחרות.

פורסם

ציי רכב גדולים מקבלים הנחה של 15-12% על כל דגמי מאזדה ופורד,ולריווחיות דואגים הלקוחות הפרטיים.

עד שנת 03' טויוטה נימנעה מהענקת הנחות לציי רכב,עד שגם את יוניון מוטורס החלו לעניין טבלאות מסירת המכוניות החדשות,והם החלו להעניק הנחות די נדיבות.

כלמוביל,יבואני יונדאי העניקו עד 25%(!)הנחה לגטס,וזה הגיע לאבסורד שלאחר שנתיים המכונית נימכרה כמעט בסכום שניקנתה..

בשנה האחרונה הפסיקו כלמוביל להעניק הנחות נדיבות,וציי הרכב אצו רצו לטלקאר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...