Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שער הדולר באיביי - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה להזמין פריט מסוים באיביי, כמובן שהתשלום הוא בדולרים...

רציתי לדעת ע"פ איזה שער דולר המחירים שם, כדי שאני אוכל לחשב כמה ירד לי מהחשבון.

תודה לעוזרים!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

שער הדולר שם הוא שדולר שווה דולר :)

שאתה משלם באיביי אתה משלם למעשה דרך פייפל אז פייפל מעבירים לחברת האשראי שלך פקודה דולרית שחברת האשראי הופכת לשקלים לפי שער העברות של אותו יום

את שער העברות תוכל למצוא באינטרנט, היום לדוגמא הוא 3.6526, בעוד שהשער היציג הוא 3.6220, ח\לא הבדל עצום אם אתה קונה בסכומים של כמה עשרות דולרים עד איזה 200 דולר אתה יכול לחשב לפי היציג וזהו זה לא הבדל עצום

אגב לפני שאתה משלם בפייפל הוא גם מראה לך כמה שקלים הולכים לחייב אותך בדיוק

פורסם

כמו שאמר עתיד, זה תלוי בשיטת התשלום שלך.

אם אתה משלם באמצעות PAYPAL יש לך 2 אפשרויות.

הראשונה - חיוב בדולרים - ואז השער חיוב בכרטיס אשראי הוא בהתאם לחברת כרטיסי האשראי (בד"כ שער קנייה של יומיים-שלושה אחרי החיוב + עמלה מסויימת).

השניה - חיוב בשקלים - ואז החיוב נעשה מול שער דולר שמופיע לך באתר של PAYPAL בזמן החיוב.

לבחירתך :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...