Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על יונדאי קופה שנת 2003.

Avinusha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

ברשותי יונדאי קופה שנת 2003.

1.) רציתי לדעת מה הם הרעשים המעצבנים האלה אחרי נסיעה ברכב כאשר המנוע כבוי (פיצוצים כאלה כמו בהכנת פופקורן).

2.) כשאני מניע את הרכב בבוקר הטורים עומדים על טור וחצי אם אני לא טועה .. ואחרי כחצי דקה עד דקה הם יורדים למקומם הטבעי, מה זה אומר ? מנוע קר ? האם יגרם נזק במידה ואתחיל נסיעה במצב כזה ?

3.) כשאני בעמידה בהילוך סרק (גיר ידני) ומנוע מונע ומסובב את ההגה הטורים יורדים קצת .. ממש ממש קצת ובאופן לא כל כך מורגש, האם זה טבעי או שיש בעייה ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. רעשים של תחילת התקררות.

2. זה בכוונה , המחשב מרים טיפה את הטורים בשניות הראשונות של ההנעה.

3. משאבת הגה כח נכנסת לפעולה - טבעי, דבר שמכביד קצת על המנוע. לא מומלץ לסובב את ההגה בעמידה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח אם תפרט לי קצת לגבי הרעשים של התקררות המנוע .. זה מסכרן אותי ורק אתמול יחסתי לזה חשיבות.

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח אם תפרט לי קצת לגבי הרעשים של התקררות המנוע .. זה מסכרן אותי ורק אתמול יחסתי לזה חשיבות.

בתודה מראש, אבי.

לאו דווקא התקררות של המנוע...

לאחר נסיעה, חלקים ברכב מתחממים, בייחוד צנרת הפליטה, דוד האגזוז, מתלים, בולמים, בלמים... בהרבה מחלקים אלו יש מתכת, ומתכת כידוע מתרחבת בזמן התחממות ומתכווצת שוב בזמן התקררות... ברגע שאתה מחנה את הרכב ומדומם המתכת מתחילה להתקרר ואז להתכווץ בחזרה, ותזוזות של חלקים או אפילו המתכת עצמה שמתכווצת משמיעים את קולות הפיצפוצים האלה... שים לב שאחרי נסיעה חזקה, יהיו יותר קולות פיצפוצים מאשר בסתם נסיעה "מנהלתית" (בסלנג צבאי שמתאים לאחרונה לפורום :))

בקיצור, אין ממה להבהל, הכל נורמלי ברכב

מקווה שעזרתי...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה גם לך.

אתם 10 !

אבי.

בבקשה

תגיד,

אכפת לך לכתוב קצת על הרכב... חוות דעת, התנהגות, רשמים מהרכב וכדומה...

כמו כן, באיזה דגם אתה נוהג? ידני/אוטומטי, 2000/2700 סמ"ק?

בתודה מראש גם לך,

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...