Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר ל HP במתחת ל4000 ש"ח שפורסם ע"י יעקב. מחשב במשקל מוצהר של 3.1 קילו , יכול גם להגיע ל4 קילו בפועל עם סוללה ושאר האביזרים... חתיכת משקולת שאף אחד לא היה רוצה להסתובב איתה.

הוא לא ציין שהוא רוצה להסתובב איתו , חוץ מזה מחשב מצויין יחסית למחיר שלו .

אני לא יודע איפה הפאק שם ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הHP ההוא הוא כמו גשר לטנקים, מתקפל ל2, נייד, אבל נראה אותך סוחב אותו.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

איזה שטויות אתם מדברים ...

אם אתה רוצה יעוץ יותר נורמאלי , כנס לאתר הזה

תראו את הנתונים לאומת מחיר ואז תשווה עם מחשבים אחרים בתקציב הזה ותראו איזה הבדלים ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אוקיי החלטתי ללכת על המחשב הבא:

DELL 1525

2.0 T7250

250 GB

יציאה לHDMI שזה חשוב לי

2X1024 RAM 667

מצלמה מובנית וכל האביזרים

השאלה אם ב4790 לא יקר מידי למפרט הזה

תודה

זו ההתלבטות האחרונה שלי לפני הקניה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הוא לא ציין שהוא רוצה להסתובב איתו , חוץ מזה מחשב מצויין יחסית למחיר שלו .

אני לא יודע איפה הפאק שם ...

יעקב

הרעיון במחשב נייד זה שאתה מסתובב איתו.

אחרת אין סיבה לקנות כזה כי כיום בערך ב2000 ש"ח אתה יכול לקנות מפרט הרבה יותר חזק ממה שיש במחשב שאתה ציינת או בDELL שפותח השרשור ציין.

עם כל הכבוד לידע שלך במחשבים, שאני לא יודע מהו, HP זאת לא בחירה נכונה. במיוחד לא במשקל הזה ולא הדגם הזה.

אם אתה מעוניין בקניית DELL, הרשה לי להמליץ לך על החנות הבאה:

(בחרתי במחשב שאתה מעוניין בו באתר)

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t7250-160.htm

יש להם את כל מחשבי DELL בתצוגה,ולפי בדיקה שערכתי על פני לא מעט זמן , עבור אבא שלי שקניתי שם עבורו נייד של DELL - הם הזולים ביותר בארץ.

המחיר שציינת הוא טוב, בהנחה שהוא כולל דיסק 250GB ומערכת הפעלה.

אני אישית עוד לא ראיתי דיסקים של 250 במחשבים ניידים סדרתיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הרעיון במחשב נייד זה שאתה מסתובב איתו.

אחרת אין סיבה לקנות כזה כי כיום בערך ב2000 ש"ח אתה יכול לקנות מפרט הרבה יותר חזק ממה שיש במחשב שאתה ציינת או בDELL שפותח השרשור ציין.

עם כל הכבוד לידע שלך במחשבים, שאני לא יודע מהו, HP זאת לא בחירה נכונה. במיוחד לא במשקל הזה ולא הדגם הזה.

אנשים היום לא קונים מחשב נייד רק בשביל לנוע איתו , יש כאלה שזה פשוט יותר מסתדר להם בחדר , או שהם מזיזים אותו פעם ביום מהחדר לסלון .

הייתי עובד בחנות מחשבים וחלק מהקונים של המחשב נייד רצו אותו מהסיבות הללו .

יעקב

פורסם

לא רק עבור ניידות בין מקום למקום חשוב מחשב קליל .. מספיק לי שאני שוכב על הספה עם המחשב עלי בשביל לקלל על המשקל שלו ..

לגבי הדל - אני גם ממליץ על המחשב הזה וגם אני קנית באותה חנות לא מזמן ואני בהחלט ממליץ עליה.

עוד פרט שהוא לדעתי מאוד מאוד חשוב זה האחריות , ב HP ובלנובו אתה מקבל אחריות לשנה מול אחריות לשלוש שנים בדל. צורך בהפעלת האחריות עבור מחשבים ניידים היא לא דבר נדיר ואחריות לשנה במקום לשלוש שנים עלולה לעלות ביוקר בסופו של דבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בנושא האחריות כדאי להדגיש: אצלי (ונדמה לי שזה עדיין ככה) האחריות היא לשנה על המחשב כולו, ועוד שנתיים על החלקים. מה הכוונה? בשנה הראשונה אתה פשוט מביא את המחשב למעבדה, אומר מה התקלה ונותן להם לשבור את הראש. אחרי שנה, אתה צריך למצוא לבד את הבעיה, להביא את החלק הפגום, ויחליפו לך אותו בחדש.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הבעיה היום שהניידים החדשים באים עם דרייברים לVISTA בלבד והזהירו אותי בחמות לגבי זה שאני אשים לב לזה

וגם שאין דרייברים לXP רק דרך קומבינה או משהו

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תלוי איזה מחשב. יש מחשבים חדשים שאין להם בעיה עם ה XP.

אני קניתי את dell precision ואין איתו בעיה של XP. צריך לבדוק ספציפית לדגם המבוקש..

ובהחלט גם אני ממליץ להתקין XP ולא ויסטה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המחשב החדש אצלי ואני ממש מרוצה ממנו.

תודה על התגובות והעזרה.

אולי יש מי שמבין במחשבים האלה DELL 1525 הגיע אצלי עם שלט אך בשביל להפעיל אותו צריך איזו תוכנה בדיסקים שבאו עם המחשב לא מצאתי שום דבר בשביל זה?

מערכת הפעלה windows vista ultimate service pack 1

פורסם

המחיר שציינת הוא טוב, בהנחה שהוא כולל דיסק 250GB ומערכת הפעלה.

אני אישית עוד לא ראיתי דיסקים של 250 במחשבים ניידים סדרתיים.

לי יש ב 1720

2 כאלו.

ביחד יוצא חצי טרה.

לגבי השלט - חפש באתר של DELL.

• תוכן חדש...