Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה הנקודה שלך?

נו, נו, אני רואה שנפגעת (גם בשרשור אחר הגבת לנושא זה, בלי שעלה בכלל). ואני לא ממש מבין למה.

יש רכבים שמסיבה כזו או אחרת חביבים יותר על קהלים כאלה או אחרים. גולף חביבה על זקני כיכר המדינה, והונדה ובמוו על ערסים. האם זה הופך אותי לזקן? לא (טוב, אולי קצת). האם זה הופך כל בעלי הונדה לערסים? גם לא (אם כי לגביך אני מתחיל להתלבט ;-) ).

כנראה שרוב המשתמשים כן מסכימים, לפחות לפי התגובות, שיש כן קהלים מסויימים המחבבים מכוניות מסויימות. זה לא הופך אותן לפחות טובות, אולי דווקא מעיד על טיבן.

מיטב תוצרת בוואריה חביבה על ערסים, שלא לומר עבריינים כבדים; רופאים הרוכשים לעצמם מתוצרת מובחרת זו מסכנים את חייהם, כפי שראינו. והרי ברור שמשפחת שטרייכמן (אם אינך יודע על מי מדובר, תוכל להרחיב קצת דעת בנושא אמנותי זה), למשל, אינם ערסים אף שהם נהנים מאותה תוצרת בווארית.

verstehst du?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בר, כמה שטויות אתה אומר.

כן, כל מי שנוסע על הונדה וב.מ.וו הוא ערס? סליחה, אבל זה קצת טיפשי!

אני חולה על הונדה (סיויק במיוחד) ואני לא ערס, ובכלל, תגדירו לי מה זה "ערס"?

רק שלא תגידו: שומע מזרחית בפול ווליום ועושה בעיות בכביש... רק אל תגידו את זה, שלא תחזרו על פיזמון חוזר.

עזבו את השטויות האלה וזהו, כל מי שעושה משהו רע בכביש, תקראו לו "עבריין תנועה" אבל לא ערס.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אמיל, אני בדיוק בדעה שלך.

בר, סיוויק זה הרכב השני הכי אהוב עליי אחרי הגולף GTI - אז אני זקן וערס?!:?

חדל שטויות תתעסקו ברכב שלכם ולא בהונדה או ברכבים של השאר.

מי שאוהב להוסיף לרכב שלו אביזרים שיבושם לו, זה לא צריך לעניין אף אחד איך הוא אוהב את הרכב שלו.

Toyota Yaris TS

פורסם

לשני החבר'ה מעלי, אתם לא בדיוק מבינים את מה שהמשורר התכוון...

אם אני לא טועה, הוא אמר משהו בסגנון

גולף חביבה על זקני כיכר המדינה, והונדה ובמוו על ערסים האם זה הופך אותי לזקן? לא. האם זה הופך כל בעלי הונדה לערסים? גם לא.

אז קודם כל, בלי לקפוץ. אף אחד פה לא אמר שמי שיש לו הונדה הוא ערס.

מה שנאמר, זה שהונדה הוא רכב שמושך אליו בין היתר ערסים. לא רק, אלא בין היתר. זה לא אומר שמי שנוהג/אוהב הונדה הוא ערס, אלא שהרבה ערסים אוהבים את הרכב.

קחו בחשבון שלא תמיד מנסים לדפוק את השחורים.

יום נעים לכולם (כן, גם למי שחוטא בהונדה...)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה לטל.

לאמיל ולנתי אין לי אלא להמליץ ולחזור לשיעור הבנת הנקרא ו/או לוגיקה בפסיכומטרי ו/או לברר בכ"ז מיהו שטרייכמן (כי ברור שלא טרחתם לברר), וכך אולי להבין שאני לא חושב שכל מי שיש לו הונדה או במוו הוא ערס, אלא שאם אתה ערס, זהו הימור לא רע שתחזיק באחת המכוניות האלה אם ידך משגת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
עם עארסים כדאי להתחיל רק במצב שיש לך יתרון מספרי עליהם. אם אתה נמצא לבדך ברכב והם שניים - הרעיון להעיר להם היה גרוע מאין כמוהו.

הערב החלטתי לפנק את עצמי לרגל תום מועד א' של בחינות הסמסטר, וביקרתי בחמי געש (מומלץ!). בעוד אני מתפנן לי באחת הבריכות החמימות, נכנסת צ'חצ'חית בהמה א-לה פילוסים, ש-ב-ד-י-ו-ק באותו רגע נורא התחשק לה לפצח גרעינים שחורים. אך אויה! להיכן נשליך את הקליפות? האם נחזיק אותן חזק חזק ביד ונצא להשליכן בפח האשפה הקרוב? חלילה! הרי נורא קר מחוץ למים! והרי זה עדיף בהרבה להשליך את הקליפות בג'קוזי, ממילא בגלל הקצף איש אינו רואה מה מתרחש מתחת לפני המים.

כמובן שבאותו רגע חמתי בערה בי וחשתי צורך עז להעיר לה על המעשה הנלוז שעשתה, אבל אז התברר כי יחד איתה שוכנת בג'קוזי עדת עארסים שעירה וגדולה במיוחד. ויתרתי על הרעיון, יצאתי מהמים וקיללתי אותה בלב שלם שמי יתן ותבלה את שארית חייה בחיריה (אמן!).

היה יכול להיות נחמד להודיע להנהלה שם שיסגרו אתה ג'קוזי עקב סתימה מקליפות גרעינים, אני מניח שהערסים היו חוטפים על זה בראש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חבר'ה אני שחכתי הרי כל חבר פורום נוסע פה על מרסדס חדשה או בי אמ וי חדשה ואנחנו ערסים כי אנחנו נוסעים על סופר לנסר(אני אישית) חברי נוסעים על הונדות אז הם גם ערסים , מספיק כבר עם כל הטריוטי]פים !

כל אחד נהנה מהאוטו שלו איך שהוא ויעשה ממנו מה שבא לו כי הוא זה שנוסע עליו ולא אתם ואם בכייף של בן אדם לשים טסות ספינרס מסתובבות וליסוע עם שריף פול ווליום עד שהרמקוליפם נקרעים אז שיהיה לו לבריאות . גם לי יש סופר לנסר לבנה עם ג'ינט לבן שהייתה של סלבה וכבר בשרשור אחד אמרו שזה אוטו ערסי והכל , לא טוב לכם אל תסכלו , ואני במקום "הערס" שזרק סיגריה הייתי זורק משהו אחר , מה אכפת לך מה שהוא עושה על הכביש?! לא טוב לך תרשום מספר תגיש תלונה .

אני נורא "אוהב" איך כולם אוהבים לדבר פה על גבי הפורם ההונדה מכוערת הסופלנר זה ערסי המיצובישי זה בכלל ביתשימושי .. אבל כאשר מגיע בן אדם על ההואטו הנל' כולם עומדים ומסתכלים ולא מוצאים מילה ... אז ככה שכל אחד ישמור את ההודעות שלו לעצמו ונפסיק עם כל זה . ודרך אגב אני לא ערס .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

ללא קשר לאף אחד כאן- אין ערס שיודה שהוא ערס.

ודבר שני- "זה שמריח הוא זה שהסריח", תחשבו על זה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא ערס, ויש לי ברזומה שתי הונדות שחורות, עם כל התוספות הערסיות (נשבע שככה קניתי :))

אני ממש, אבל ממש לא מצליח להבין מה ערסים מחפשים ברכב. במקום לשפר את הדגם של 97 יחסית לדגמים של 93-95 רק עשו אותו יותר גרוע. (היו לי את שניהם - סיויק ידנית ועכשיו אוט' מהצורה היותר חדשה, של ההורים). על הסיוויק של 93-95 אפשר לומר, איך-שהוא, בדוחק, שהיא הייתה מהנה לנהיגה. בדגם שאחרי (97) - ההגה לא מתקשר בכלל! הוא ענקי - כנראה שבמפעל המהנדסים ידעו שמי שקונה הונדה נוסע עם יד אחת על החלון - וזו הסיבה שאי אפשר למצוא תנוחת נהיגה טובה, הרכב לא נח ודי רועש.

עכשיו אני נאלץ לנסוע בסיוויק של ההורים אחרי שמכרתי את הוולקן - ואני לא מצליח ליהנות ממשהו חוץ מהמוזיקה והנוף. (והנוף אצלינו באצ'קלון הוא עוד הונדות עם קסנון מסנוור וג'אנט 14 מגעיל).

ולידידינו VOLK - דווקא הדגם של הסיוויק כמו שלך הוא כמו שציינתי יחסית בסדר. הביצועים של הדגמים הידניים הראשונים מעולים - הרכב מאמת ללא בעיה את נתון היצרן - 8.5 שניות. (כן, כן, נשמע הזוי - אבל הונדה מעולם לא שיקרו בנתונים הרשמיים. מדידה שעשיתי עם סטופר בזמנו השיגה נתון דומה).

אגב, סוד כמוס שיצרן הרכב לא מספר לכם... ב-4K סל"ד הויטק נפתח והאוטו הופך לפורשה. מה לא? :)

פורסם

ערס ערס ערס

אפשר הגדרה לערס? כי הדיון המטומטם הזה מביא לי עצבים. אנשים תפסיקו עם הסטיגמות שמי שיש לו רכב כזה וכזה, זה אומר שהבן אדם הוא כזה וכזה.

ולפותח השרשור תגיד השבת "הגומל" בעליה לתורה,כי היה מאוד חכם מצידך להעיר להם...

פורסם

עד שיתחבאו לכם איזה 2 ביריונים ברכב, בלי שתראו ,ואז תסבכו, לא חבל?

זרק סיגריה ? תתעלם או תודיע למשטרה .

עקף /חתך אותך? כנ"ל

חבל להיסתבך על השטויות האלה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אייל? לאן נעלמת? מוזר שאין לך עוד תגובות להגיב בשרשור על ערסים :lol::lol::lol:

אההה וחסר גם את יוסי פרנקוס :lol::lol::lol:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
עד שיתחבאו לכם איזה 2 ביריונים ברכב, בלי שתראו ,ואז תסבכו, לא חבל?

זרק סיגריה ? תתעלם או תודיע למשטרה .

עקף /חתך אותך? כנ"ל

חבל להיסתבך על השטויות האלה.

זהו?

כולם נהיו פחדנים שרועדים מהצל של עצמם?

תבוא עם ביטחון ולא תהיה אתה הראשון שיסוג

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הידעתם שבאנגליה יש להונדה סטיגמה של מכונית זקנים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...