Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה במציאת דרייבר לכרטיס קול, צ'יפ 82801GB של INTEL. הפכתי את האתר download center של INTEL ולא הצלחתי למצא קישור להורדה, תודה על כל עזרה.

intel 82801GB ICH7 - high definition audio controller [A-1]

פורסם

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצאתי את זה, לא יודע אם זה יעזור או קשור, כי זה כנראה דרייבר להארד דיסק. בכל מקרה, אם אתה רוצה אני אשלח לך את זה. אני שומר את זה בינתיים במחשב.

Model 82801GB Intel Sata Controlller

Intel® 82801FR SATA AHCI Controller

Intel® 82801FR SATA RAID Controller

Intel® 82801FBM SATA AHCI Controller

Intel® 82801GR/GH SATA AHCI Controller

Intel® 82801GR/GH SATA RAID Controller

Manufacturer Intel

Device Type Controller

Operating Systems WinNT4, Win2000, WinXP, Win2003, WinVista, WinVista x64

File Name intel_82801gb_sata.zip (Driver)File Size 204.8 KB

29 seconds @56kbps

2 seconds @broadbandDriver Version 7.0.0.1014 5.0.1.1001Driver Date 19 Jan 2005 25 Apr 2005Uploader Notes Intel 82801GB SATA controller driver (integrated on motherboard)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, מה שמצאת זה הדרייבר SATA, אבל תודה בכל אופן :-D.

פירמטתי מחשב לחבר, מדובר בLENOVO דגם 9389. באתר של לנובו מצאתי את כל הדרייברים למעט הדרייבר הזה שלא עובד משום מה. הEVEREST נתן לי את דגם הADATER והצ'יפסט ולפי זה עשיתי חפירה במרכז ההורדות של אינטל - הרבה תוצאות לחיפוש אבל קישור להורדה אין.

פורסם

בסוף לאחר חפירה מעמיקה באימיול ועוד חורים בלתי מזוהים נמצא הדרייבר ללא קובץ SETUP והוזן דרך "ADD NEW HARDWERE בלוח בקרה. ברוך שפטרני ותודה לכל העוזרים!

• תוכן חדש...