Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גסטי 89 מנוע כבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי גסטי 89 במצב NUTRAL המנוע לפעמים כבה ללא סימן מקדים גמגום או משהוא כזה קיבלתי משי הצעה להעלות הטורים קודם כל תודה שי אך הטורים אצלי עומדים על 1 האים צריך יותר מזה ומה הסיכויים שזו הסיבה תודה

פורסם

לא אז הטורים בסדר.

האם המנוע כבה כשהוא חם או קר?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אצלי המנוע כמעט ולא מתחמם רק כשאני בפקק כמה דקות הוא מתחמם קצת בקיץ חא היתה בעיה כזו גם כשהחום היה נמוך מאוד המנוע כל הזמן קר אולי זה קשור למפלג??? ושוב תודה

פורסם

יש לאבחן את הבעיה, אם בשנים האלה, המפלג אינו אלקטרוני אלא כולל פלטינות וכבל, יתכן ומשם נובעת הבעיה, אבל זה ממש לא זכור לי, וניחוש.

יש לבדוק את הרכב אצל בעל מקצוע, לאבחן האם הבעיה הצתה או דלק, אם דלק, לבדוק מסנן וקרבורטור, אם הצתה, אז לבדוק את המפלג, וכל מה שקשור למערכת הזו, ואין שם הרבה.

ציין מאיזה איזור אתה, אני מניח שתקבל המלצות טובות וראויות ,להיכן לגשת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש לאבחן את הבעיה, אם בשנים האלה, המפלג אינו אלקטרוני אלא כולל פלטינות וכבל, יתכן ומשם נובעת הבעיה, אבל זה ממש לא זכור לי, וניחוש.

עד כמה שידוע לי, משנת 87 ההצתה אלקטרונית (לפחות ככה זה בליאונה...)

פורסם

שלום רב!

בדוק והחלף תחילה פלטינות וקבל.

לאחר ההחלפה, חזור ועדכן, האם הרכב כבה ללא התרעה מוקדמת.

מירב הסכויים שהבעייה בפלטינות + קבל.

שי שאל האם הרכב כבה, כשהמנוע קר, או חם| וכוונתו כשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה, ולא חם במובן של רותח. אין שום סיבה להעלות את הסלד, אם כי הוא מעט נמוך, ובעת הדלקת אורות, ובעת הפעלת מאוור, יש נטייה לסלד לרדת בצורה משמעותית בגאסטי, בגלל עומס על האלטרנטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה שאלה האם אני צריך לדעת משהוא מיוחד לפני שאני מחליף ? מרחק בין פלטינות או משהוא כזה כיוון כל שהוא

פורסם

יש לנקות עם נייר עדין את נקודת המגע של הפלטינות לפני ההתקנה, יש למרוח מעט מאוד גריז (גרפית) על הפלסטיק (פיבר) של נקודת המגע בין ציר המפלג לפלסטיק הנ"ל , יש לדאוג למרווח תקין בנקודת הפתיחה, יש לוודא שאין חופש בציר המפלג מעבר לסביר ,דבר שיביא למרווח אמיתי לא נכון, יש לשמן את מרכז הציר של המפלג במרכזו באם המפלג בעל משקולות (אני כבר ממש לא זוכר בעפ) , בקיצור, סע לבעל מקצוע, סכום ממש לא רציני, וזה יתבצע כראוי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לכולם אז ככה הגעתי לצביקה קרבורטורים עם האוטו כאשר הוא נכבה לפעמים מנוע סוחב לא משהוא ועוד כמה דברים מציקים קטנים גיליתי אומן במכוניות הוא עשה לי בדיקה לרכב ניקה קרבורטור החליף פילטר דלק כיון הצתה וסידר צינורות ואקום האוטו נוסע פיקס צביקה תותח וחוץ מזה מיקצועי וגם בעל עסק ישר צביקה יצאת צדיק מומלץ בחום לכל מי שאוטו שלו לא פיקס להגיע וצביקה שוב תודה רבה

• תוכן חדש...