Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סט קומפוננט 2WAY המוגבר ע"י מגבר 2 ערוצים.

הפיצול בין המידבאסים לטוויטרים נעשה ע"י קרוס פאסיבי.

האם יש אפשרות בצורה פשוטה וזולה להנמיך את העוצמה של הטוויטרים בלבד? (אין אופציה כזו בקרוס, וכרגע אני עדיין לא מעוניין לעשות Bi-Amping)

אני מעוניין להנמיך את הטוויטרים בלבד בכ-1dB - לא איכפת לי שיהיה (בנוסף) קצת Roll Off בגבוהים...

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם אתה מתכוון להוספת נגד או הוספת קבל לפני הטוויטר - זה משנה את נקודת החיתוך וזה כבר לא טוב.

אתה יכול באמת לחתוך אותו יותר גבוה ככה שהוא ינגן פחות מיד וינגן פחות תחום תדר אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא יצרח.

האפשרות היותר נורמלית היא לשנות את ההתקנה ככה שהטוויטר לא יפנה לך לכוון הראש ואם יש לך שליטה בHU על תחום הטרבל בין אם מדובר בטרבל בלבד או באקולייזר - תרגיע את הטוויטרים עד כמה שאתה יכול עד שתוכל להרגיע אותם ע"י הושבתם על הרוץ הגברה נפרד מהמידבאסים.

אין פתרון פלא - צריך לבחור את הרכיבים הנכונים וצריך לדעת איך להשתמש בהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע הטוויטר מכוון לשמשה הקדמית. אני עדיין מרגיש שהוא חזק מדי (בכ-1dB לאוזניי הלא מלומדות).

לדעתי זה נובע מהעובדה שהמידבאסים יושבים עמוק בדלת.

מה שאני עושה כיום זה הנמכה של כל התדרים הגבוהים (3K ומעלה) עם האקולייזר הגרפי, אך אני לא שבע רצון.

אקולייזר גרפי הוא טוב לתיקונים מקומיים, לא ע"מ לשנות את האופי של הסאונד לאורך תחום רחב של תדרים (במקרה שלי: 3 אוקטבות שלמות). הוא גורם לתחום היענות שאינו שטוח בכל מה שמעל 3K, וזה פוגם בסאונד. ולפני שמישהו קופץ ואומר משהו על פיוניר: זה נכון לכל אקולייזר גרפי, ללא תלוי בטיבו. נקודה.

אתה אומר שהצבת נגד במקביל לטוויטר יגרום לשינוי נקודת החיתוך של הקרוס - ניתן לחשב מראש מה תהיה ההשפעה?

אין לי רצון לשנות מהותית את החיתוך, הקרוס פשוט עושה עבודה מעולה. רק חבל שאפשר לכוון גיין רק ל-0dB או 3dB+.

הקרוס מצויין - וזו גם הסיבה שאני לא רץ לעשות בי-אמפינג. מאידך אם לא תהיה ברירה אני אשקול זאת. המכשיר כבר תומך בכך וצריך רק מגבר 2 ערוצים קטן.

פורסם

באיזה סט מדובר ?

לדעתי יהודה צודק - כדאי לבדוק אם יש בעייה בצורת ההתקנה ,

אבל אישית אני חושב שתוספת של נגד לפני הטויטר יכולה לפתור לך את הבעייה .

ZZR

פורסם

עתיד - באיזה ערכים של נגדים השתמשת בסוף? וכמה הנחתה קיבלת?

למה שזו תהיה בעיה בהתקנה?

הקומפוננט כנראה נבנה כך שהמידבאס ישב קרוב לדופן של הדלת ו\או מכוון לנהג.

במקרה שלי הוא קבור עמוק בפנים ולכן הטוויטרים תופסים דומיננטיות.

בעבר הטוויטרים היו מכוונים יותר לנהג והבעיה הייתה חמורה יותר.

כיוונתי אותם לשמשה (הם מוברגים לאמצע קורות A) והיום הבעיה חמורה פחות - והבמה טובה יותר :-D

• תוכן חדש...