Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך המון בורות בין כל רכיב וחבל

המיד של ההיבריד יכול לרדת בקלות מה80 ולחבר את הצליל של הבאס קדימה (עד כמה שזה אפשרי עם L7)

ועם הטוויטרים בחיתוך של 2.5 עם סלופ 18 תרוויח את כל הצלילים שאתה מפסיד ובמיוחד בתרדים האלו שהם מאוד חשובים לצליל הכולל

פורסם

אני ינסה גם לחתוך ב100HZ , אני צריך לשחק הרבה עם הכיוונים.

התקנתי סוף סוף את הK2P שלי.. לא כל כך מרוצה הרבה כיוונים צריך לעשות, הבניות לא מכוונות כלפיי אלה טיפה למטה וזה מבאס אותי.

חשבתי אולי לחבר אותם כשהם טיפה יותר כלפיי אבל ניראה, ישבתי 4 שעות על ההתקנה כבר לא היה לי כוח להמשיך ( אבל אני שיא המרוצה שהצלחתי לבד) :)

חוץ מחיתוך במגבר נגיד על 100HZ וחיתוכים בקרוס שזה 1- 2- 4- שביחד זה 7- (תקן אותי אם אני טועה) וMID HIGE , MID FLAT , איזה עוד כיוונים אתה עושה מה זה סלופ? (או שזה כבר בביאמפינג, או שאין לכל המגבר את האופציה הזאת?)

המגבר שלי זה של פייל 4 ערוצים .

מקס.

פורסם

למה לעזאזל להנחית סאב?:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כי לא כל אחד אוהב ששיערות שנמצאות איפה שהשמש לא זורחת, זזות לו...

אבל באמת למה להנחית סאב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי שחותך K2P ב100HZ לא יודע מה זה K2P

170 RMS,כל אחד ב 63הרץ בלי סלופ, בועטים כמו נבלות ועובדים יופי עד היום (כרגע עובדים בבית)

אנשים משקיעים הון ברכיבים ואז לא יודעים מה לעשות איתם, מה אתם שוקיסטים?

פורסם

אבנר ,

תסכים איתי שK2P הם לא הייבריד,

החיבור בנמוכים עובד מצויין כרגע אני מתרכז בלגרום לגבוהים להתחבר בצורה הטובה ביותר,

אני מרוצה מאיך שהכל נשמע כרגע ועובד על שינויים מינוריים עם דיסקים שונים בסגנונות שונים ,

אני עובד עם הקרוס והעוצמות של הרכיבים השונים בו.. נמשיך משם.

למי ששאל מדוע :

אני מנחית את הסאב מעט בקרוס כדי שאוכל להשאיר לעצמי מרווח למשחק איתו מבלי להתעסק עם הליין דרייבר והגיין במונו,

יש לי סאב המכוון ברמה מסויימת בקרוס ויש לי בנוסף שליטה רחבה על עצמת הסאב מ-HU ,

כך שאני אפילו לא נוגע בקרוס, ואני יכול להינות מהסאונד של הסאב בשילוב עם המוסיקה ולא כמו שראיתי בוידאו מסויים בו אין מוסיקה אלא פשוט באס ורק באס.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תתחדש ותהנה , ואל תעלה את הגיין של הסאב יש מספיק מטורפים:lol: בפורום , שאחרי שמפחידים את השכנים , עוד שואלים למה אחרים לא מפחידים:lol:

וד"א אני גם חושב כמו אבנר שיש לך יותר מיד חורים . כמו כן אני לא מבין מדוע להנחית את התדר ואז להנחית גם את האלמנט בקרוס , כי כשאתה מנחית את האלמנט , אתה למעשה מנחית את כול טווח התדרים שתחמת לו . אתה בטוח שאתה רוצה להוריד את כול המיד ב5DB ?!!! זה המון

בברכה יהודה

פורסם

זה היה בעיקר בגלל העצמה של המגבר ,

אני על מינימום בגיין וזה חזק מאוד , כיום ההנמכה היא על 4DB וזה יופי , אני מניח שעם הדרישה שלי לטרבל זה יגיע ל3DB .

אבל צריך להיזהר שם כי אני מחובר בבי-אמפ וזה יכול ליצור מצב שאני שורף את הטוויטרים בקלות.

כך לפחות נראה לי , אני אשמח להצעות אחרות .

תומר.

פורסם

כשחיברת את הפלוס והמינוס הפוכים למגבר, הרווחת עוד כמה DB???:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כשחיברת את הפלוס והמינוס הפוכים למגבר, הרווחת עוד כמה DB???:)

לא יודע , תשאל את דייגו ..:lol:

(סתם דייגו , באמת סתם..)

תומר.

• תוכן חדש...