Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מרשים ביותר, ישר כח לאירגון.

נשתדל להגיע לגיחה - בשבוע הבא...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"הכלבים נובחים והשיירה עוברת"

:lol::wink::lol:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

התכנון היה להגיע עם המשאית- ובסוף התעקבתי, והגעתי עם ... לנסר, וגם זה רק בחושך, כשרובם כבר התפזרו.:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
התכנון היה להגיע עם המשאית- ובסוף התעקבתי, והגעתי עם ... לנסר, וגם זה רק בחושך, כשרובם כבר התפזרו.:x

מזל שהגעת בחושך ולא ראיתי אותך, עוד הייתי עולה עליך בטעות עם הפג'ו, מה זה לנסר מה זה!

אהא...אהם....אה ויופי של מפגש, בהחלט נהנתי,יישר כוח, הרושם ניטע. :)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

ברכות לועד מועדון ה - 5 ולאלו שעסקו בחיפוש מקום חלופי לקופי טו-גו ושלא הרימו ידיים עד לאיתור המקום הנוכחי - יישר כוח.

המקום מרשים, ובאם ביום חורף הגיעו כה רבים ,נצפה שבקייץ זו תהייה חגיגה לעינים - צבעונית ומרשימה.

לעוסקים במלאכה בשקט ובצניעות ונשמתם שזורה בזו של המועדון - שימרו כוחות גם לקדנציה הקרובה.

מצא משה

פורסם

גם אני הייתי במפגש...נמחק הדודג' של המשטרה גנבה את כל ההצגה. יש לי גמה דעות אישיות על הבעלים של הדודג' אבל אני לא אפרסם אותם פה.

בסך הכל היה מפגש מדהים! בשורה של הMG אם אני לא טועה לפי מה שאני זוכר הייתה גם E-Type אחת וליד הייתה ב.מ.ו ולידה היה פולסווגן של הצבא. היו שני חסרונות... לא כולם הגיעו כי חלק אפילו לא ידעו על המקום החדש וגם פחדו מגשמים , והחיסרון השני זה כשהחשיך לא היתה תאורה והיה קשה לצלם.

גם בחניה שמחוץ לתערוכה היו כמה מכוניות מאוד מרשימות. פורשה , פיאט קופה , ב.מ.ו M3 , TT קבריולט עם בודי קיט ועוד אחת רגילה. וחלק אפילו לא ראיתי.

יום טוב לכולם!

אספן קטן עם נשמה גדולה

• תוכן חדש...