Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק אלפיין 9853, שמחובר ל2 מגברים:

1 מונו

1 מגבר 4 ערוצים, שעליו יושב סט בגישור.

כל הציוד פעל בצורה טובה ברכב קודם, לאחר העברה לרכב חדש (סובארו B3 ). התחילו הבעיות.

כאשר שומעים בווליום גבוהה, הרדיו דיסק, נעצר לשניה וממשיך לפעול, כאילו יש עליו עומס.

שמתי לב שכאשר רק המונו מחובר לרדיו דיסק, אין את הבעיה הזאת.

לאחר מכן חיברתי את שני המגברים, וכשהעלתי את הווליום, הרדיו דיסק שוב עושה בעיות.

לאחר מכן הורדתי GAIN מהמגבר 4 ערוצים, והיה ניתן להעלות יותר ווליום, מבלי שהרדיו דיסק יפסק, ככל שהורדתי יותר gain

במגבר של ה4 ערוצים, כך היה ניתן להעלות יותר את הווליום ללא בעיות.

מה הבעיה?

פורסם

תיבדוק של את החיווט אולי אולי חוט הפלוס של הרדיו לא מספיק עבה אז הרדיו דיסק נכבה כנ"ל גם למגברים.

בדוק אם המגברים לא ניכנסים לפרוטקשיין.

הגברות הפנימית של אלפיין מחוברת לרמקולים? אם לא נתן אותה קוראים לפנוקציה IPC או משהו כזה(ספר הוראות).

פורסם

בנוסף לתגובה של אדי הייתי מציאה מחליף גם לחוט הארקה המקורי שאני מניח שאתה משתמש בו

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ברכב הקודם עבר כבל + 4 גייג' למונו, ועוד כבל 8 גייג' ל4 ערוצים.

עכשיו העברתי רק כבל 4 גייג', ופיצלתי אותו לשני המגברים, יכול להיות שזה גורם הבעיה?

פורסם

שמע עם אתה לא תצליח לפתור את הבעייה מהמחשיר ותבין שיש לך בעייה במכשיר יש לי מעבדה טובה מאוד באזור רמת השרון באמת מקצועים. דבר איתי עם אתה רוצה אני מקווה שלא תצטרך את המספר שיהיה לך בהצלחה...

• תוכן חדש...