Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני רצריך את עצתם/עזרתכם בבקשה. במשך תקופה היו חסרים לי מים במיכל עיבוי, לא נמצאו כל נזילות במערכת הקירור, לאחר בדיקה כימית נמצא כי יש חמצן במיכל עיבוי וגם שמן במים :-( הרכב לא מתחמם מעבר לחצי סקלה במחוג ואני מוסיף 300 מ"ל לערך כל 250-300 ק"מ, במוסך מרכזי רוצים 3000 ש"ח רק בכדי לפרק ולהרכיב ראש מנוע לפני שאומרים לי בודאות האם הבעיה היא בפאקום ראש או בבלוק מנוע עצמו, יתרה מכל נאמר לי כי מכיוון שהבלוק מנוע הוא מפלדה לא בטוח שיוכלו לשפץ אותו, נאמר לי כי יש חומר איטום מיוחד שעולה מספר שקלים ויתכן ויכול למזער את הבעיה האם נכון הדבר והאם מישהו מכם יודע את שמו וכיצד עושים זאת?

פורסם

כשיש מים בשמן בכול מקרה תצטרך להרים את הראש ...

הנזילה היא בין הבלוק לראש כך שאין לך אפשרות לקחת אפוקסי ולסתום פשוט איזה חור ...

בברכה.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

לך למוסך רגיל תקבל הצעת מחיר יותר טוב מהרכזי

אם אתה באיזור חולון בת ים אני יכול להמליץ לך על מוסך טוב

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כדי לאבחן שאכן הבעיה מראש המנוע יש לבצע בדיקות לחץ ולחץ הפוך.

בדיקות אלו גם יראו את מצב הרינגים ועד כמה שווה להשקיע במנוע הזה בכלל או שעדיף להביא מנוע מייבוא.

כדי שלא תיכנס למצב לא נעים רצוי שתדע שאם המנוע אוכל שמן ראש מנוע לא יעזור ויש צורך בלפחות חצי אובראול.

כדאי אם אכן זה יהיה המצב לבדוק את עלותו של מנוע מייבוא של הרכב הנ"ל כי אולי מחיר המנוע יהיה זהה לחצי אובראול ובמצב הזה כבר לא עכדיף להשקיע במנוע הישן אלא לקנות משופץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ראשית תודה

שנית בוצע בדיקה בלחץ ובלחץ הפוך אשר העידו כי אכן יש בעיה בראש המנוע לגבי המנוע הם לא יכולים להתחייב באם הוא תקין ובבדיקת "קומפיוטסט" נמצא הספק מנוע 139 כ"ס מתוך 145 ואם זה עוזר לא נמצא מים בשמן

• ספונסר פורום
פורסם

שלום מיקי,במנוע שלך לא יעזור שום תוסף\דבק\חומר פלאים כלשהו.

אין מנוס מלפרק ראש מנוע ולשלוח לשיפוץ,וכמו כן אין צורך בהחלפת רינגים כי המנוע הוא מצויין.

כרגע בדליפה היא די קטנה,אך עם הזמן היא תגדל,מה שיכול להוביל להתחממות המנוע ולנזק בלתי הפיך.

גילוי נאות,אני הוא זה שביצע את הבדיקה הכימית.

בברכה,אורן

פורסם

איזה שנה הרכב ?

אם יחסית חדש לא שווה להביא מנוע,אם ישן אי אפשר לדעת.

בדיקת הקומפרסיה שבוצעה בהחלט טובה אבל חבל שבבדיקה את הדליפה מראש המנוע לא ראו.

צריך לפרק את הראש,ולבדוק האם צריך להחליף רק אטם או לשלוח גם ליישור,מילוי וחריטה.

הניחוש שלי הוא שאתה מדבר על המונדיאו משנתונים 94/5 עד 97 ולא על רכב יחסית חדיש 2004/5 והלאה.

אם אכן הרכב ישן יחסית הגיוני שיש לשפץ יסודי את ראש המנוע.

על הדרך שיחליפו שם את גומיות השסתומים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...