Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוץ מועדונים -קארטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום!

מועדון LIVE FOR SPEED ISRAEL הסגור מעוניין גם להיות נוכח באירוע ולהשתתף במירוצים אם כי לא לכולם יש רישיון נהיגה על רכב, לחלקנו יש על קארטינג ושאר הניסיון בעצם מהסימולטור בעיקר.

אנחנו מועדון רשמי באתר של LFS העולמי ולא סתם קבוצה של ילדים שקמו והחליטו שהם מועדון, לכן אנו חושבים שגם לנו יש מקום בתחרות למרות שלא כולנו בעלי רישיון נהיגה כמו שציינתי בפסקה הקודמת.

האם אפשר להתגמש בקשר לחוק הזה הפעם?

תודה!

מחכה לתשובה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

JEP ,

איזה עוד נתונים אתה צריך ולאיזה מועדון אתה שייך ?

ופורשה ...

בכל המרוצים שהיו הנהגים היו בעלי רישיון נהיגה וזאת מכיוון שאני למשל יכול להביא לקבוצה כמה ילדים שישמחו לנהוג ואף יתנו בראש בצורה חזקה מאוד לשאר הקבוצות (סתם דוגמא ) ,חוץ מזה שהמרוץ הינו מרוץ לחובבי ההגה באמת ולא מול המחשב (וכולנו כאלה -חולי סימולטורי נהיגה ) ,מצטער אך זה לא ההתגמשות אלא ההגינות בין הקבוצות .

התקנון יעלה במשך עי"י מנהל המרוץ ירון אדרי (EDRIVE),

כמו שכבר כתבתי בפורומים שונים אז אני אחזור שוב ,

המרוץ יתקיים בפרו קארטינג רחובות (למען לא יהיו פאשלות כמו במרוצים קודמים) ,עלות מרוץ לקבוצה הינה 550 ש"ח ,ימי אימון יתבצעו בתיאום מול המסלול ,קבוצה חייבת להיות בעלת 5 נהגים בלבד (לא יותר ולא פחות ).

דדי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
דדי,

אני לא מבין מה הבעיה?

כל הילדים שם בגודל שלך +-,

לא מדובר על ילדים בני 10.

אשמח שתאיר את עיניי.

אביחי

דדי שוקל פי שתיים יותר מהם. :)

התחרות היא לחברים במועדוני רכב, לא לילדים שלהם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

התחרות היא לחברים במועדוני רכב, לא לילדים שלהם.

בחודש מרץ יתקיים מרוץ הקארטינג המסורתי בין מועדוני הרכב

מחזק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ליפי דעתי הם יכולים לתת לכם פייט מכובד, יש שם כמה שהם מעל 18, ולא כולם ילדודס.

הם מועדון לכל דבר.

הנושא הוא מטוריקה, ואני לא מכיר מועדון שנבנה סביב שיפור מיומנות נהיגה (חוץ מ-STI) מלבד מועדון LFS IL.

אם הפחד זה לקבל חזק בראש מאנשים הרבה יותר צעירים ממכם, אז תגידו. זה בסדר.

אביחי

פורסם

אני באמת לא מבין את פשר העניין!

אם כואב לכם שישתתפו צעירים, אז תגדירו משקל מינימום!!!

במועדון LFS יש כמה חברה רציניים! אנחנו רוצים לעודד אנשים שיתחילו להתחרות ולהשתפר מגיל צעיר לא???

מה קרה? מחלקים וודקה לפני הזינוק שאי אפשר להתחרות מתחת לגיל 18 :roll: ?

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בוא אני יעשה סדר קטן ,

דבר ראשון אביחי ( הנהג המהולל שנוהג יותר טוב מראם סמואל -כך לפחות טענת באוזני כמה אנשים ) ,אתה לא כזה גבוה כך שתירגע כי בכל מצב כל אדם אוכל אותך בין אם הוא בגובה 1 מטר או 2 מטר שוקל קילו או 100 קילו ( = כולם יודעים זאת כולל מדריכי נהיגה מקצועיים בארץ ) כך שתרגיע ותרד מהעץ הגבוה שטיפסת חצוף-גם אתה לא גבוה !!! (וסתם לקטע אביחי, הנושא הוא לא מוטוריקה אלא מרוץ קארטינג של מועדוני הרכב השונים שיש בארץ !!! הנה הארתי את עינייך )

ב - כל המרוצים שהיו עד השנה התקיימו אך ורק עם מועדוני רכב ולא נספחים למיניהם ( ויש הרבה עם כל הכבוד לכולם ) ,צר לי כי המועדון שדובר עליו לא יכול כי ההגינות ולמה ??? כי לי למשל ממש אין בעיה לארגן עם אחד המועדונים קבוצה שבתוכה אני מכניס את עומר מנור ויואב גולדבוים ( למשל) ואני מסודר לכל המרוץ ( והם במשקל נכון ואוכלים הרבה אנשים לארוחת בוקר בקארטינג ) ,מי שמכיר אותי יודע כי אני חולה על קארטינג ורכב וככל שיהיו יותר אנשים כך יגדל האתגר בתחרות אך לא בא לי לקבל טענות כמו בשנים הקודמות (מי שאירגן לא רוצה לשמוע על זה ),

ואם אני טועה בחשיבה אז שמנהלי המועדונים יגידו את דברם ואז שיכנסו ,ואפילו בכיף גדול ( עוד חולי הגה בתחרות :twisted:).

דדי.

נ.ב

אני בכל מקרה אשוחח עם כמה אנשים כך שאולי נכניס רק את אלה שמעל ל18 .( לא רוצה להבטיח כלום ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא ציפיתי לתגובה אחרת מבן אדם קטן כמוך, כך שזה בסדר.

היית קטן ותמיד תישאר קטן.

לגבי "ההגינות", אולי תגידרו משקל מינמום וזהו ?

אני בטוח שאפשר להגיע לפיתרון, אלא אם אתם לא מעוניינים בכך.

אביחי

פורסם

זו תחרות מועדוני רכב. LFS זה לא מועדון רכב.

אבל העניין הוא לא LFS.

יש כמה ילדים (כמו עומר גנור ויואב ג) שהם אלופי הארץ בקארטינג וכבודם במקומם מונח.

בתחרויות יש קטגוריות ובמירוץ מועדוני הרכב אין.

לפתוח תחרות קארטיג של מועדוני רכב לאנשים ללא רשיון פשוט יגרום למועדוני רכב לגייס ילדים חזקים בקארטינג להתחרות וזה לא העניין במירוץ הספציפי הזה, נדב, מכיון שהילדים האלו ינצחו ולא יהיה טעם להתחרות. העניין הוא שחברי המועדון הם הם שינהגו.

במקום להתעצבן שאתם לא עומדים בכללי התקנון מועדון LFS מוזמן לארגן אירוע קארטניג סיבולת קבוצות בעצמו, לארגן תקנון ולהזמין את כל מי שעומד בכללים. אני בעד כל אירוע קארטינג. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קצת סדר בדברים.

בעבר נערכו מספר מירוצי קארטינג, אם בין מועדונים או גופים אחרים, אותם אני ניהלתי. במשך הזמן שודרג התקנון בעיקר לנוכח בעיות בהן נתקלנו, כפי שצריך להיות. אחת המסקנות היתה נושא הגיל (להבדיל מנושא המשקל) שכן ראינו ילדים ובני נוער צעירים שעולים להתחרות ומסכנים את עצמם.

לאור המצב הוחלט כי הדרך הטובה ביותר לאזן את המצב היא באמצעות הצגת רישיון נהיגה שיוכיח את גילו של הנהג.

לפני מספר שבועות פנה אליי דדי עם היוזמה לערוך מירוץ בין מועדונים תוך שמירה על עיקרי התקנון המוכר הכולל את נושא רשיון הנהיגה.

1. אביחי: תגובה כמו שלך איננה מכובדת כלל. יש תקנון קיים והרצון לשמור עליו מביא להחלטה לא לשטף מי שמתחת לגיל הנהיגה.

2. דדי: היוזמה שלך מבורכת ואני אף מסכים לכל נושא רשיון הנהיגה שהרי אני הוא זה שכתב את התקנונים בעבר. אלא שהתגובה שלך לאביחי איננה במקום.

3. לכל השאר: ישנה סיבה מדוע הוחלט על שהוחלט ואם אתם רוצים להשתתף במירוץ אתם חייבים לכבד זאת. אף אחד לא מונע מכם לקחת יוזמה ולדרוש לקיים מירוץ לפי ראות עינכם. אין כאן עניין של "פחד" מילדים כי הרי אין בעייה להקים קבוצה שתכיל את מיטב בני ה-15 שבביתם חדר המוקדש רק לאחסון גביעים.

אתם חייבים להתחיל ללמוד לכבד אחד את השני.

דובי, אם אפשר לצרף שרשור זה לשרשור הקיים אחרי עריכה/מחיקה של התגובות שאינן במקום.

בברכה,

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

רוב הילדים בני ה15 שוקלים לפחות כמוני אם לא יותר, אני בן 25...

כמובן שכל אחד שמקיים אירוע יכול לעשות מה שבראש שלו... אפשר אפילו להכניס לתקנון שאדם אחד ומסויים אסור לו להגיע למסלול באותו היום (קרה בעבר בלטרון)

השאלה אם זה נכון או לא זה כבר סיפור אחר...

יכול להיות שאין לי את היכולת להבין את המניעים שלכם עד הסוף, ואולי גם ישנם אנשים שבאמת יגייסו כל מני כשרונות בני 12 עם משקל של 30 ק"ג, זה באמת יקלקל את המסיבה!

אבל, זה מרוץ מועדונים, מעין מרוץ חברים... אם עושים דבר כזה אז זה לא ממש לעניין.

אני דווקא הייתי שוקל להכניס סעיף בתקנון שמותר רק לחובבנים להשתתף מאותם מועדונים, משמע מס' מקסימום של גביעים וכ"ו אבל זה אולי קצת יומרני מדי...

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...