Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי בדואר הודעת תשלום קנס (דו"ח), בגין עבירה שבוצעה לפני 4 שנים (אי ציות לתמרור ד-14).

מצויין כי הקנס המקורי היה על סך 250 ש"ח, שעלה ל 375 ש"ח וכעת על 450 (בערך).

אין לי מושג במה מדובר, מעולם לא קיבלתי בדואר שום דו"ח ושום כפל קנס.

1. מה בדיוק עלי לעשות ? לשלוח ערעור למשטרת ישראל (?), ולטעון שמעולם לא קיבלתי דבר,

ואני דורש לבטל את הדו"ח בגין התיישנות ?

2. בעבר פורסם לינק למדריך מקיף מנושא, מישהו מכיר ?

תודה !

פורסם

קרה גם לי

לבטל בגלל התיישנות אתה לא יכול

הם רק צקיכים להוכיח שהם שלחו לך את זה (פלט של דואר רשום) ולא חשוב שלא הגיע אלייך הם את שלהם עשו ברגע ששלחו לך בדואר רשום זה מבחינתם כאילו קיבלת את הדוח

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
קרה גם לי

לבטל בגלל התיישנות אתה לא יכול

הם רק צקיכים להוכיח שהם שלחו לך את זה (פלט של דואר רשום) ולא חשוב שלא הגיע אלייך הם את שלהם עשו ברגע ששלחו לך בדואר רשום זה מבחינתם כאילו קיבלת את הדוח

מה אני עושה עכשיו ?

לדרוש לראות את ההוכחות ששלחו לי ?

לדרוש לראות חתימה שלי על הדו"ח במידה וקיבלתי אותו ידנית ?

לשלם ? לבקש לשלם את הקנס המקורי ? לבקש לבטל (בגין איזו סיבה ?)

תודה.

פורסם

מוזר...

גם השכן שלי קיבל לפני כיומיים דו"ח מהמשטרה שבוצע בשנת 2004 (תמרור ב-37).

מה שמוזר : קרן הקנס -125 ש"ח והריבית מאז - 38 ש"ח .תמוה .

על הטופס היה רשום : הנהלת בתי המשפט.

מוטי.

פורסם

גם אני מצטרף לחוייה הלא נעימה הזאת.

אבל אצלי זה קצת שונה, קיבלתי דו"ח על מהירות 250 ש"ח לפני 5 שנים

שלמתי אותו באיחור של שבועיים, ולפני שבועיים בערך שלחו לי מכתב שאני צריך לשלם 270 ש"ח על איחור תשלום של 5 שנים.

התקשרתי למס' הטלפון שהיה כתוב במכתב, ואמרו לי לשלם ואז לכתוב מכתב ערעור.

במקום לשלם שלחתי רק מכתב והסברתי את המצב, בסוף בוטל האיחור תשלום למזלי..

פורסם

תשלום הדו"ח מהווה בעצם הודאה בעבירה - אם היית משלם ואז מערער יש סיכוי טוב שהיו מספרים לך סיפורים שונים אבל את כסף לא היית רואה חזרה.

טוב עשית כאשר ערערת בלבד (בטח שלחת העתק של תשלום הדו"ח המקורי). אני לא יודע איך זה עם דו"ח משטרתי אבל דוחות עירוניים נהוג להפקיד צ'יק ביטחון ולערער כך אתה זוכה לטיפול והם זוכים בביטחון שבמידה ולא התקבל העירעור אז הם גבו כבר את הכסף (דרך הצ'יק או בתשלום תמורת החזרת הצ'יק).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לא ברור לי מדוע נשלח מכתב מהמערכת על כך שלא שלמתאתהקנס, הרי הקנס בפועל שולם, אמנם באיחור אבל הוא צריך להופיע במערכת בסטאטוס של שולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

כאשר דו"ח משולם באיחור, נשלח ההפרש לתשלום.

מבחינה עקרונית הם רואים זאת כאילו אתה על דעת עצמך החלטת לפרוס "לתשלומים", ולכן כל עוד לא נגמרו ה"תשלומים", לכאורה לא שילמת.

למה הדבר דומה - לכך שאדם יקבל דו"ח על 100 שקלים, יגש היום לשלם רק 50, (בשובר של בנק הדואר), ואת היתרה בהזדמנות אחרת (שמן הסתם כנראה תחרוג מהמועד).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עדכון :

שוחחתי עם בית המשפט, הם טענו שמדובר בדו"ח שהשוטר הגיש לי במקום ביד (כלומר, לא דו"ח שהגיע בדואר),

כמו כן טענו שאין שום חובה לשלוח תזכורות בכל פעם שהסכום עולה, לטענתם נשלחה הודעה אחת בדואר רשום.

מנסיונכם :

1. האם אכן אין חובה לשלוח הודעות בדואר רשום כאשר סכום הדו"ח עולה ? (כאשר הדו"ח מוגש ביד, וכאשר לא)

2. האם יש טעם לדרוש לראות צילום של הדו"ח המקורי ? (למשל, אם לא חתמתי על כך שקיבלתי אותו)

3. לא קיבלתי מעולם הודעה בדואר רשום, האם ניתן לדרוש מהם להציג הוכחה למשלוח ?

פורסם

תנסה לקרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176795

אם הדוח נמסר ביד צריך להיות העתק שבו החתימה שלך מופיעה, חתימה על דוח היא ההוכחה לקבלה שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תנסה לקרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176795

אם הדוח נמסר ביד צריך להיות העתק שבו החתימה שלך מופיעה, חתימה על דוח היא ההוכחה לקבלה שלו.

ל'

תודה.

1. אני זכאי לדרוש לראות את הדו"ח/צילום שלו ?

2. האם אין חובת שליחת הודעות בדואר רשום כאשר הקנס עולה ?

3. האם תקופת ההתיישנות היא 3 או 10 שנים ?

• תוכן חדש...