Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח של אבא שלי נמצא כבר כמה שנים בשלילה (שהסתיימה אבל הוא היה צריך לעשות טסט והוא לא עשה)

הם מאוד דומים וקשה להבדיל בינהם למי שלא מכיר אותם

ולכן אח שלו מנצל את זה ונוהג ללא רישיון וכאשר שוטר פעם אחת שוטר עצר אותו לבדיקות שיגרתיות הוא דיקלם את מס' ת"ז של אבא שלי ואמר שאיבד או שכח את הרישיון (לא יודע בדיוק)

בקיצור, לא ממזמן הם רבו ולא מדברים, אבא שלי חושש שאח שלו ישתמש בזה כאילו ל'סגור חשבונות' ויעשה עבירות תנועה על חשבון הרישיון של אבא שלי, או לאו דווקא ל'סגור חשבות' אלא סתם ישתמש בזה כאשר יתפס.

אנחנו לא יודעים מה לעשות בנידון, חשבנו אולי לצלם אותו כאשר הוא נוהג וללכת עם זה למשטרה אבל אבא שלי רחמן מידי ולא מוכן לעשות את זה לאחיו.

ניסיתי לדבר איתו אבל לדבר אל הקיר היה כבר יותר טוב.

יש למישהו רעיון או משהו שאפשר לעשות?

Toyota Yaris TS

פורסם

לנסות לדבר עם הדוד ולבקש ממנו להפסיק את מה שהוא מבצע.

במידה והוא ממשיך לנהוג בשלילה ולהתחזות לאבא שלך, ניתן לפנות למשטרה בנושא, בחודש האחרון יש מבצע אכיפה מאוד גדול של משטרת ישראל על נהגים שנוהגים בשלילה.

אבא שלך צריך להבין שהוא לא "מלשין" הוא פשוט מדווח על הדוד שעושה עברת תנועה ועלול לסכן אנשים ואותו עצמו בנהיגה, ולסכן את אבא שלך בכך שהוא מתחזה אליו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש כזה דבר שנקרא אליבי. אם וכאשר יגיע הדו"ח, אבא שלך יוכל להוכיח בעזרת עדים שהיה באותו זמן בחתונה/עבודה/חו"ל וכו/.

בנוסף, בכדי להרגיע את אביך, אני מתקשה להאמין שבית המשפט ירשיע מישהוא ללא הוכחת זהותו בשעת ביצוע העבירה.

הרי מבצע העבירה יכול גם לדקלם את מספר הת.ז. של שמעון פרס.

הערה אחרונה, ברור שאני לא יודע איזה חתול שחור עבר בין האחים אבל אולי במקום להשקיע מאמצים בלהפריד בניהם (ללכת למשטרה וכו') אולי תשקיע מאמצים בלהשלים בניהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לנסות לדבר עם הדוד ולבקש ממנו להפסיק את מה שהוא מבצע.

במידה והוא ממשיך לנהוג בשלילה ולהתחזות לאבא שלך, ניתן לפנות למשטרה בנושא, בחודש האחרון יש מבצע אכיפה מאוד גדול של משטרת ישראל על נהגים שנוהגים בשלילה.

אבא שלך צריך להבין שהוא לא "מלשין" הוא פשוט מדווח על הדוד שעושה עברת תנועה ועלול לסכן אנשים ואותו עצמו בנהיגה, ולסכן את אבא שלך בכך שהוא מתחזה אליו.

ל'

ניסיתי וגם דודים אחרים שלי ניסו לדבר אבל זה לא עזר.

גם עם אבא שלי דיברתי על זה שזה לא להלשין אבל הוא לא מוכן.

יש כזה דבר שנקרא אליבי. אם וכאשר יגיע הדו"ח, אבא שלך יוכל להוכיח בעזרת עדים שהיה באותו זמן בחתונה/עבודה/חו"ל וכו/.

בנוסף, בכדי להרגיע את אביך, אני מתקשה להאמין שבית המשפט ירשיע מישהוא ללא הוכחת זהותו בשעת ביצוע העבירה.

הערה אחרונה, ברור שאני לא יודע איזה חתול שחור עבר בין האחים אבל אולי במקום להשקיע מאמצים בלהפריד בניהם (ללכת למשטרה וכו') אולי תשקיע מאמצים בלהשלים בניהם.

על האליבי חשבנו וזה באמת הדרך הכי טובה שמצאנו עד עכשיו

אבל עדיין זה לא גורם לו להפסיק לנהוג.

לגבי להשלים, אני בעצמי לא אתן שהם ישלימו כל עוד הוא נשוי לאישתו המכשפה שסיכסכה בינהם מההתחלה

זאת שצעקה על אבא שלי בטלפון כאשר הוא היה רוצה להתקשר ולשאול לשלום אחיו, וכל כל הקללות שהוא ואני קיבלנו כאשר ניסינו לדבר עם בעלה על הנושא הזה של הנהיגה.

Toyota Yaris TS

פורסם

עד שיום אחד זה יקרה, ושוטר יעכב אותו לתחנה להמשך בירור פרטים....

חוקי מרפי, תמיד הוא קולע באחד מהניסיונות שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז שאבא שלך יתקשר ישירות לדוד שלך, בלי תיווך של אישתו הנחמדה.

וגם הוא יכול להביא לו חומוס של צבר, ראיתי בפרסומת שזה עושה סולחות.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

בעיקרון כל אחד יכול לאמר שהוא שכח את הרישיון ולזרות ת'ז זהות ופרטים של מכר שלו גם אם הוא לא דומה לו.

נקודה למחשבה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סוף סוך תגובה נורמלית .

במקום לסבך תנסו לסדר.. אם תלכו למשטרה הוא יכול לשבת בכלא למה היום מחמירים , ואז אני לא מאמין שהם ישלימו בחיים.. אז תנסו להשלים ולסדר את העניין בטוב .

פורסם

השוטר ששיחרר אותו אידיוט, אדם שנעצר לבדיקה כאשר אין לו מסמכים מזהים תמיד היה נלקח על ידי ניידת לתחנה להמשך בירור.

בגלל מקרים כמו שתיארת של הדוד ואיפילו גרועים יותר.

ל'

פורסם

אמרתי כבר להשלים בינהם זה אני לא נותן

כי כבר האחים האחרים ניסו לעשות כמה סולחות אבל לא נתתי,

עד שירסן את אישתו או שיתגרש ממנה.

כנראה שנעשה כמו שנאמר פה ואם ובמקרה ויגיע דו"ח (מקווה שלא) נארגן אליבי

ניקח עו"ד טוב ואני אישית אלך עם מצלמת וידיאו לערוב לו ליד הבית ולצלם אותו נוהג.

Toyota Yaris TS

פורסם
השוטר ששיחרר אותו אידיוט, אדם שנעצר לבדיקה כאשר אין לו מסמכים מזהים תמיד היה נלקח על ידי ניידת לתחנה להמשך בירור.

בגלל מקרים כמו שתיארת של הדוד ואיפילו גרועים יותר.

ל'

כבר נתקלתי ביותר מפעם אחת, שלאחר בדיקה במסוף ואימות פרטים, הנהג ללא תעודות שוחרר לדרכו ולפעמים עם דו"ח ביד בגין העבירה שבעטיה עוכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

Nati N ציין בהודעתו הראשונה כי האחים דומים ומי שלא מכיר אותם לא מזהה, לכן לדעתי עליהם להביא לעיניין ההתחזות סוף.

במידה ואפילו ירצה ללכת להשפט על עברה שהוא לא ביצע, לאחר מספר חודשים תהיה בטוח שהשוטר לא יצליח לזהות מי מהם ביצע את העברה והאח תמיד יכל להכחיש שלא הוא ביצע את העברה.

ל'

פורסם
לגבי להשלים, אני בעצמי לא אתן שהם ישלימו כל עוד הוא נשוי לאישתו המכשפה שסיכסכה בינהם מההתחלה נהדר . אז עכשיו כדי שהאחים יהיו אחים , אתה רוצה לגרום לאחד מהם להתגרש ? !!!! עלה בדעתך איך תרגיש אם אחיך יגרום לך להתגרש מאישה שאתה אוהב ולהתרחק מהילדים שלך עצמך כדי לשמור על אחיך ?

זאת שצעקה על אבא שלי בטלפון כאשר הוא היה רוצה להתקשר ולשאול לשלום אחיו, וכל כל הקללות שהוא ואני קיבלנו כאשר ניסינו לדבר עם בעלה על הנושא הזה של הנהיגה.

במקום לגרום לכזה רוח שחורה בין אחים , אולי תלכו לבדוק למה היא כזו "מכשיפה "???? שהרי אני מניח שכשהוא התחתן איתה היא לא הייתה "מכשיפה"?!!!! לא כן ?

אני מציע שתמצאו דרך לטהר את הדם הרע במערכת בלי לגרום למישהו להתגרש ואולי לאבד את ילדיו , וגם להפסיד את חלק לא קטן מרכושו

אם אתה דואג לאביך , אז תדאג לזה שאחיו יוכל לאהוב אותו כמו אח , ולכן תדאג אתה עצמך לסולחה . אל תשכח דבר אחד דם סמיך ממיים , ואתה לא יודע אם ביום מן הימים אביך לא יאלץ לאחיו ואז הקרע שהיום אתה מסרב לאחות יפגע בכם

בברכה יהודה

• תוכן חדש...