Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישנים לנו ברכבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל בזה שחבר עם רכב משנות ה-90 ללא אזעקה סיפר לי שבבוקר הוא הגיע לאוטו, הדלת לא הייתה נעולה, והכיסא היה מושען אחורה.

אחרי כמה ימים חברה שלי, בעלת חיפושית, סיפרה לי דבר דומה.

אצלה זה חזר כמה פעמים.

והבוקר, זה קרה גם לי (גם חיפושית).

פשוט הדלת הייתה פתוחה (ממש פתוחה, לא טרוקה, כאילו לא סגרו אותה עד הסוף)

בפנים לא היה חסר כלום.

ממש כאילו מישהו בא לישון והלך.

הרכב חונה די קרוב לחלון ככה שזה גם כנראה קורה די בשקט.

עוד מישהו נתקל בדבר דומה?

לאור הקור העז, אני מאמין שאלה הומלסים שקופאים מקור בלילה. מה דעתכם?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כשהפלקון היתה בשדרות, התנחל לו עכבר בתוך הרכב ואני מניח שגם הלך לישון כשהוא שבע מהריפוד... חבל שקסאם לא ירד עליו (אהמממ..עליו ולא על האוטו...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בהחלט קיימת תופעה של ההומלסים, שנכנסים וישנים ברכבים. מן הסתם, מדובר לרוב ברכבים הנטושים. במשאית הראשונה שלי, עוד לפני, שקניתי אותה, אני די בטוח שמישהו ישן. בשתי המשאית הנטושות האחרות, שהיו לידה- בוודאות ראיתי מישהו גר, וזה בטח לא היה הבעלים! אותו הסיפור בכמה רכבים האחרים הנטושים, שראיתי. לגבי הרכבים "הפעילים" לא שמעתי, אבל בהחלט אפשרי- מה יש להם להפסיד?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כשהפלקון היתה בשדרות, התנחל לו עכבר בתוך הרכב ואני מניח שגם הלך לישון כשהוא שבע מהריפוד... חבל שקסאם לא ירד עליו (אהמממ..עליו ולא על האוטו...)

בכרמל היה גר עכבר בתוך הגג, כשהאוטו היה במושב! היה מצחיק לשמוע אותו רץ בפנים (רק, שאותי זה לא ממש הצחיק:evil: ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כנראה הקור וחוסר מקום להסתתר בו גרמו להם "לפרוץ" לרכבים וללון בהםו להמלט מהקור.

כמו שאתה מתאר לא נעשה כל נזק ולא נגנב דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כנראה הקור וחוסר מקום להסתתר בו גרמו להם "לפרוץ" לרכבים וללון בהםו להמלט מהקור.

כמו שאתה מתאר לא נעשה כל נזק ולא נגנב דבר.

ל'

אכן לא נגרם נזק ולא נגנב דבר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

לפחות תתנחם בזה שהאוטו שלך שימש קורת גג למישהו .

בכל אופן אם אכפת לך מהרכב שלך תחנה אותו בחניה סגורה\פרטית .

אצלי לדוגמה הרכב חונה בתוך החצר ושאני יוצא איתו לרוב אני לא חונה אותו אם אין לי קשר עין איתו .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אם הקור של הימים האחרונים אני ממש לא מתפלא ששהם מוצאים בית במכוניות, עדיף על ספסל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמת שאני לא בטוח איך להתייחס לזה.

מצד אחד ,אני ממש לא אוהב את הרעיון שנכנסים לי לאוטו (בלשון המעטה).

מצד שני ,ראבק הבן אדם קופא מקור ,ובאמת לא מזיק ...

חניה מקורה או פרטית אין לי ,הרכב חונה ברחוב קרוב לחלון ,אם הוא יניע ,אני אהייה שם לפני שהוא יצליח לצאת מהרחוב הצר הזה...

• תוכן חדש...