Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שיהיה נחמד אם אנשים ירשמו בתרד הזה משפטים מצחיקים של אנשים ברחוב כתגובה למערכות שלהם כשעבדו בווליום גבוה. אני יתחיל בשניי דברים שאמרו לי:

1) איש ברחוב: (מסמן עם היד להנמיך)- "תפנה פה ברמזור ימינה יש שם קאפוט חולים! סליחה.. קופת חולים!" :)

2) אישה ברכב ליד: "אתה יכול להחליש בבקשה? זה מבהיל אותי.." :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב89 הייתה לבן דוד שלי GTI חדשה עם מערכת שאפילו היום לדעתי לא הייתה מביישת איש.

כשנכנסו הסאבים לפעולה צעק השכן הרומני מלמעלה: "אדוני, עכשיו שמו חלון חדש, לא חבל?"

HFturbo

פורסם

אצל חבר שלי בגולף אנחנו שומעים בכיף אנחנו רואים בנאדם רץ מרחוק 20 מטר לפני שהגיעה הוא הלך לאט אומר לנו אתם זה שהפחדתם אותי? אנחנו אומרים למה אומר חשבתי המסעדה שלי התפוצצה- זה לא נשמע מצחיק אבל באותו רגע לא הפסקנו לצחוק ויש לו סאב וואחד סאב לחבר שלי..

פורסם

אמא שלי תמיד מצחיקה אותי כשאחי מגיע לחנות של ההורים :-P היא תמיד יודעת חצי דקה לפני שאחי מגיע.

הקטע הכי מצחיק שהיה לי הוא שנסעתי בעבר עם הלאנסר שלי בשכונה בדרך הביתה, והיו 4 אתיופים בני 12-13 ממול לאוטו שלי שחוצים את הכביש. באותו הרגע היה לי שיר ראפ, והם הסתובבו אליי, והתחילו לרקוד (כמו בהארלם :-D). תפסתי צחוק של החיים שלי :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
**אין לצטט הודעה מעל**

** גם לי זה קרה השבוע .

שמעתי בוב מארלי ושני אתיופים התחילו לרקוד לי מול האוטו היה קורע.

אין זה קטעים חזקים..

היה עוד קטע ישבתי באוטו כיוונתי טיפה את המערכת ובאיזה שהוא שלב השכנה יצאה וביקשה שאני אנמיך כי הכלב שלה מפחד..

פורסם

שתי אתיופים? אני השבוע בדרך לבצפר נסעתי מאחורי מכונית זבל והמנקה זה שעומד מאחורה התחיל לרקוד יעני ראפ, והוא בכלל ערבי =]

פורסם

יש לי כמה: 1. באוטו מלפניי ישבו כמה ילדים ואחד מהם (בכיסא האחורי) התרומם קצת למעלה והראה לי שהוא מגרד חזק את האוזן. השני בכיסא הקידמי ליד הנהג הוציא את כל הראש מהחלון ודפק על האוזן שלו. 2. השכנה ביקשה שכשאני נכנס לרחוב אז שאני יחליש כי אפילו זרם המים במקלחת מתעקם מהבאס. 3. אחד בפקק ביקש שאני יסגור את החלון אז התפוצצתי מצחוק והוא סגר את שלו. 4. הרבה פעמים קורה לי שאני ברמזור או פקק, המכוניות בכוח מתרחקים לכל כיוון שהם יכולים כדי להתרחק (כן כן אפילו פעם אחת מישהו זז לשוליים בגללי). 5. ביום העצמאות האחרון (כמובן בפקק) כולם מסביבי עד 3 מכוניות קדימה סגרו את המערכות ואמרו שאין טעם שהם ינגנו כי אפילו שזה הכי חזק הם לא שומעים אז הם כולם רקדו ונהנו מהמוזיקה מאצלי

פורסם

רק אני מקבל מבטים מוזרים ברחוב? או שפשוט אני לא שומע [או ממש לא אכפת לי] מה שאנשים אומרים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עידן,לא עדיף שתגביר הופעות חיות?כי זה נשמע לי " ארסי" להגביר בתוך הפקק כדי שכולם ישמעו אותך.בנית מערכת ( שנראת לפי החתימה לא רע)כדי שאתה תהנה ולא שאר העולם.גם לי יש משהו שיכול לנגן חזק מאוד אבל כשכולם יושבים לידי ברכבים שלהם ומקללים אותי זה מוריד לי כל החשק. :wink:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אליקו אצלךך זה באמת מוזר :lol:שתי סאבים מציצים מהחלון האחורי והגג מתפרק,ומה לא ואת כולך עם חיוך אז אתה רוצה שלא יסתכלו מוזר:p בטח מוזר הם עוד שנייה היו חרשים בגללך.והם גם בשוק מהעוצמה

פורסם

אלי אני יכול להתערב איתך , אם אתה ליד תחנת משטרה ושומע מוסיקה חזק , יותר מ -10 דקות ולא יוצא איזה שוטר ומתחיל לעשות לך חיפוש על כל האוטו מה שאתה רוצה ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

98 CIVIC - השקעתי במערכת בשבילי. אני אוהב מוזיקה ואני אוהב לשמוע חזק ויפה ולכן השקעתי את כל הכסף שהשקעתי עד היום. לדעתי המוזיקה אצלי באוטו נשמעת הכי טוב כשהחלונות פתוחים אז מן הסתם גם כשאני עומד אז החלונות פתוחים. אני לא אחד שמתלהב ומגביר רק כשאני רואה חבורה של ערסים (להפך, אני משתדל לא למשוך תשומת לב ואפשר לראות את זה אפילו על הרכב עצמו).

• תוכן חדש...