Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה

זה רק אני או שלמשל שמתי שהרכיבו לי את המערכת והייתי שומע על 40 זה היה חזק בשבילי דיי ויותר

היום אני כבר על באזור של 50 ואני מרגיש שזה כבר לא חזק עד שאני אומר משהו לעצמי ואז מבין שאני לא שומע את עצמי בכלל

או שחבר מנמיך לי רוב הזמן

גם לכם זה ככה?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנו מערכת לרכב בעבודה הקודמת שלי .

הבוס שלי בתגובה (פעורה) לשמיעה ראשונית במערכת :

"מה זה ?! , שומעים אפילו יותר טוב מהאוטו של עופר"

עוד לא החלטתי אם זה מחמאה או עקיצה :-)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קרא לי מיקרה אחד ממש מצחיק

אני וחבר שלי עשינו סיבוב בעיר ב1 בצהריים ועברנו ליד תחנת אוטובוס צמודה לבית ספר תיכון גדול בעיר,

חבר שלי אמר לי שים ווליום חזק תיראה איך אנחנו מבהילים אותם, שמתי ופתחתי חלונות ומרוב שכול הסתכלו חלק לא שמו לב שהאוטובוס נוסע ולא עלו עליו, אני וחב שלי נקרענו מצחוק באותו הרגע!!! :-D:roflmao:

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

נזכרתי ששתי שכנות (לא באותו המקרה) ירדו למטה ליד החנות של רוני (למי שמכיר) ואחת מהן אמרה לי (עם ה-Q בקורולה):

"תנמיך בבקשה אני לא יכולה להכין אוכל הכל רועד אצלי בבית!" ואז חשבנו שזה לא רציני (כי היא גרה בניין סמוך) והיא אמרה : "אני רוצה שתבואו עכשיו הביתה ותראו!" האמנו.

מקרה שני קרה לא מזמן עם ה-BTL: מישהי ירדה למטה מהבניין למעלה, ואמרה לנו שננמיך כי "כל החדר מדרגות שלנו רועד"

זה לא מצחיק, אבל גרם לי לחיוך :-) (ולהיות מרוצה מה-BTL) :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מערכת חדשה אצלי, מבוססת על זטק והרץ ומנגנת בעיקר מוזיקת ג'ז ובלוז.

לאחר חצי שנה של איסוף רכיבים, התקנה, כיוונים וכיו"ב, השמעת בכורה למשפחה...

דיסק מקורי (לא MP3), שקט של 8 בערב, וארית'ה פרנקלין שנשמעת כאילו היא בהופעה חיה.

כאן המקום לציין שאני הראשון בתולדות המשפחה שמשקיע במערכת כזאת (ולא רק ברכב, בכלל).

אחרי 10 שניות של השמעה, תגובת אבא שלי: "נו, אז תפעיל כבר את הרדיו..!" :shock::roll::x:evil:

אחרי עוד כמה תגובות בסגנון הזה, הבנתי את הרמז. כיום המערכת מופעלת רק כשאני נוסע לבד.

בנסיעות מנהלתיות - שישמעו רדיו. :rolleyes:

פורסם

-אצלי השכנים כבר מזמן לא תגיבים למערכת.

אחרי שנתיים של באסים בשעות מפגרות.

או שעות של מוזיקה בווליום מפגר. אין תגובות

התגובות הרגילות. אתה מפגר, תנמיך הבית רועד. או אני מנסה לישון.

שכן אחד הגיע וצעק שהסאב הפיל לו כוסות מהמפים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מוזר, אצלי לא שומעים כלום (כמעט ולא) בחוץ! (יש לי פיניקס גולד קסנון למכירים).

אבל החלק המוזר הוא שבתוך המכונית אפשר להשתגע מהבאס! וכל האוטו רועד עד כדי כך שדברים מתחילים להתפרק!! (ידיות למשל:roll:)

ד"א אני נוסע בכריזמה שנת 99 :oops: לא אטומה.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

ד"א אני נוסע בכריזמה שנת 99 :oops: לא אטומה.

זאת התשובה שלך למה אין כמעט באס בחוץ. בקורולה של אחי, רק את הסאב האחרון שומעים גם מבחוץ.

קשה,קשה עם מכוניות סדאן :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לבחור מעליי. הפתרון הוא הלחמה. להלחים את החוט מהמגבר לחיבור ברמקול. הוא לא יתנתק!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לי אמר אדם מבוגר בצומת שהיה לידי לפתוח תחלון אמר לי להנמיך ואז אמר "חשבתי שמתחילה רעידת אדמה"...

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

הת'רד הזה למען האמת עד עכשיו רק מציג אותנו כמניאקים ומוכיח שמה שאומרים עלינו זה די נכון - אני לא אוהב להפריע לסביבה.

מצטער שאני ה"פארטי בופר".

אבל אם כבר משהו משעשע - עם המערכת שהיתה לי בלאנוס, היה לי סאב 15 אינטש וקבל 1 פאראד עם חוטים בצבע אדום וכחול.

ניסיתי להכנס לחניון של קניון רמת אביב והשומר בכניסה (כן, לא רוצה להיות גזעני... אבל הוא היה אטיופי) הוציא אותי מהרכב והזמין קב"ט! - היד שלו היתה על האקדח והוא באמת היה מפוחד.

כשזה קרה - זה היה הרבה יותר מפחיד ממה שזה היה מצחיק. אבל היום זה רק משעשע אותי יותר ויותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא רוצה לספר לך כמה תאקלים עם שומרים יש לי שאני נכנס עם IDMAX בתצורה שהוא יושב אצלי בבגאז ..

זה עונש לפעמים ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם כבר בכניסות לקניונים עסקנו, אז למה אף אחד לא חושד בסאב שיש לאחי באוטו? (אולי זה באמת איזה מטען חבלה?!). התיבה תופסת את כל הבגז (קורולה), ולי זה לא נראה מצחיק שהם נותנים לנו לעבור חופשי. :roll:

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...