Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן מנוע ל205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול 10000 לאוטו עצמאית החלפתי הכל חוץ משמן מנו שאני לא יודע מאיפו

מנקזים אותו אם מישהו יכול להעלות תמונה אם המיקום המדוייק של בורג הניקוז אני יודע לו

תודה רבה...

פורסם

בתחתית הקרטר שמן.

אגב, עד כמה שאני זוכר כדי לפתוח את הבורג אתה זקוק לרינג 24 או מפתח ריבועי 8 מ"מ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כתוב לי בבקשה מה עוד החלפת (אני רוצה לעשות טיפול בעצמי, ואני רוצה לדעת שלא שכחתי שום דבר) ומה היה המחיר שלהם?

לשאלתך הבורג של אגן השמן נמצא בתחתית האגן, רק אל תשכח לשים איזה אמבטיה או משהו כדי שהשמן יטפטף פנימה.

פורסם

אם ברשותך גם 205, מה שאתה צריך זה להחליף פלאגים, פילטר שמן, פילטר אוויר, מים ושמן.

סה"כ עלות חלקים 200-250 ש"ח. אם לצאת מנקודת הנחנה שלקחת פילטר שמן מקורי (כ50 ש"ח) ומים ירוקים של PRESTONE.

המחירים אצלינו:

פילטר שמן קורי - 50 ש"ח.

פילטר אוויר מקורי - 30 ש"ח.

פילטר דלק (כנראה תחליפי) - 7 ש"ח.

פלאגים של בוש - 60 ש"ח לרביעייה.

שמן של סונול (זה מה שאני קונה, לא ממליץ) - 50 ש"ח.

• תוכן חדש...