Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בצהריים הלכתי לאכול כל החנייה של המקום הייתה עמוסה אז ראיתי שהייתה שורה של מכוניות חונות בצד הכביש זאת אומרת יש 2 נתיבים באחד מכוניות חונות ובאחד השאר נוסעים בקיצור חניתי בנתיב הימני והדלת האחורית הייתה פתוחה פתאום בום מישהי עם הונדה אקורד חדשה ערפה לי את כל החלון וכל הדלת זזה מהמקום

מי אשם במקרה הזה הנוסע מאחור שהשאיר דלת פתוחה או הנהגת המבוגרת שנסעה מהר ולא שמה לב

חוץ מזה שאפילו משאית עוברת בנתיב ולא מגיעה אפילו בטיפה לדלת גם אם היא פתוחה עד הסוף מה שאומר שהיא נסעה על חצי מהנתיב של המכוניות שחונות

מה הולך עכישו מבחינת הביטוח יש לי סובארו די אל 82 ולה הונדה אקורד כל הצד שלה חרוך מהדלת שלי ואצלי כל הדלת גמורה וזה גם פגע בדלת הקדמית היא לא נפתחת\נסגרת חלק

פורסם

בנתיב שהמכוניות חונות אני מניח שיש גם מדרכה, היא הייתה באדום לבן?

ולא הבנתי, הנוסע מאחורה פתח את הדלת כדי לצאת בלי להסתכל אם יש מכוניות שבאות ואז נכנסה בדלת ההונדה או שהוא פתח את הדלת, יצא ושכח לסגור אותה?

פורסם

היה אדום לבן ואני יודע שבעיקרון אסור לחנות שם אבל הייתי עם אורות מצוקה והוא פתח תדלת לא היה מכוניות ישבנו איזה דקה באוטו שהדלת פתוחה אבל לא מפריעה לאף רכב לעבור עד שהיא הגיעה ובום

פורסם

למה הוא לא סגר את הדלת?

אם היא פגעה גם בדלת הקדמית נראה לי שהיא אשמה כי היתה אם אורות מצוקה (לטענתך), אבל אני לא יודע ולכן לא אטעה אותך.

תשאל עורך דין אם יש סיבה להגיש אישום או שאתה אכלת אותה כי חנית שם.

פורסם

לדעתי אתה אשם,ועוד תצטרך לשלם לה על הנזק,אם המדרכה הייתה אדום לבן אז כעיקרון זה נתיב לכול דבר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא ממוחה גדול בל יש כאן היגיון :

אדום לבן - לא הניע האוטו,תקלה . לסים משולש והכל בסדר מותר לעמוד.

דלת פתוחה, יאשימו אותך(בעל הרכב) פתחת את הדלת בחוסר זהירות בלי להיסתכל .

פורסם

אני מכיר טוב מאוד את המקרים האלה, מכוניות חונות באדום לבן ואשכרה חוסמות נתיב אחד של נסיעה, ומעלות את מפלס העצבים לנהגים עם רכבים גדולים כדי לתמרן את הרכב מבלי לפגוע ברכבים החונים.

אני לא חושב שהיא אשמה, אפילו אם היא קצת סטטה מהנתיב, אם לא היתה מכונית חונה ובטח שלא דלת פתוחה היא לא היתה נכנסת באף מכונית.

אורות מצוקה - לא נראה לי שיעזור, על מה האורות מצוקה, אוכל? תצטרך למצוא תרוץ טוב כדי לצאת מזה כי אחרת עשית עוד עברה, גם השתמשת באורות מצוקה שלא לצורך.

רשמת שהיא נסעה מהר, כמה מהר? בכל מקרה, אני מציע לך לקחת עורך דין.

בהצלחה!

פורסם

לפי התאוריה שלכם (האחרונים שהגיבו)

כשאני נוסע ורכב של מישהו מפריע לי, כשאני יכנס בו זו תהיה אשמתו שהוא חנה שם והפריע לי ?!

הדלת היתה פתוחה, נהג/ת הרכב לא שמו לב ופגעו בה במקום פשוט לצפור.

לפי הקביעה שלכם זה בסדר גמור להכנס באנשים שחונים על אדום לבן והם תמיד יהיו אשמים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ניחוש שלי, אם הנהגת תתאר את הארוע זה ישמע כך:

נסעתי לי ברחוב XXX, את כל הנתיב הימני חסמו נהגים ש"חנו שם לרגע".

נסעתי הכי זהיר שאני יכולה, פתאום נפתחה דלת של מכונית ואני לא הצלחתי להתחמק ממנה. הדלת הזו הרסה לי את כל הרכב. בעל הרכב החוצפן במקום להתנצל התנפל עלי ואמר לי שגם משאית יכולה לעבור ואיך אני התנגשתי בו.

אפילו אין לו ביטוח צד ג' והוא מנסה לגלגל עלי את כל האחריות.

פורסם

אתה זה שנהגתה בחוסר זהירות גם בגלל שעצרתה באדום לבן וגם בגלל פתיחת דלת לא זהירה. הרי היא לא איבדה שליטה והתנגשה ברכב שלך אתה זה שגרמתה למפגע בכביש על ידי פתיחת דלת לא זהירה.

ואם זה היה רוכב אופנוע שהיה נפצע או נהרג, פעם הבאה תגיד לנוסעים שלך לחשוב לפני שמשאירים דלת פתוחה.

אני מקווה שיש לך ביטוח צד ג כי כך זה ייסגר בין חברות הביטוח אם אין ביטוח היא תוכל לתבועה אותך בבית משפט והסיכויים לא לטובתך.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם
היה אדום לבן ואני יודע שבעיקרון אסור לחנות שם אבל הייתי עם אורות מצוקה והוא פתח תדלת לא היה מכוניות ישבנו איזה דקה באוטו שהדלת פתוחה אבל לא מפריעה לאף רכב לעבור עד שהיא הגיעה ובום

אם הדלקת אורות מצוקה, ולטענתך הרכב לא היה תקין ,ולכן עצרת באותו המקום בגלל שלא היתה לך חוסר ברירה, היית צריך להוציא משולש אזהרה ולהציב אותו מספר מטרים לפני הרכב על מנת להזהיר נהגים המגיעים.

אבל הסיבה שלכם היתה שונה לחלוטין לכן לא טרחתם לבצע את הפעולה הזו.

עכשיו אתם מבינים מה קורה כאשר דלתות נפתחות על רוכבי אופנו/קטנוע ברחובות.

לדעתי אתה בכלל לא היית אמור לתת לנוסעים שלך לרדת מהצד שבו עוברות מכוניות.

+1 נוסעים אמורים לרדת מהצד הקורב למדרכה.

צר לי לאכזב אותך, אך לפני שדלת נפתחת בצידו הכביש, יש לבדוק שאכן אין רכבים ואין סיכוי/סיכון שנפגע מרכב חולף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברשותכם, אבקש לשאול שאלה, הנושא דומה:

נניח שקרתה לא עלינו תאונה: רכב א' עמד באדום לבן, ורכב ב' פגע בו. רכב ב' - הוא האשם (זה המקרה!).

כעת - אמר לי פעם מישהו, שאם נהג א' יתבע את נהג ב' - הוא לא יקבל את מלוא הפיצויים, אלא אחוז ממנו (בגלל

שעמד באדום לבן).

האם נכון / מעוגן בחוק כלשהו?

מודה מראש למגיבים.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמה זמן הדלת הייתה פתוחה?

האם פתחתם את הדלת ואז הנהגת ערפה אותה או שהיא הייתה פתוחה במשך זמן מסויים לפני כן?

אלא אם היה שם תמרור שאוסר עצירה, אין שום בעיה עם זה שהם עמדו שם- זו לא הייתה חנייה, ואדום לבן זה איסור חניה ותו לאו. אם הדלת הייתה פתוחה מספר דקות זוהי אשמתה של הנהגת משום שהיא לא שמה לב לכך, אבל זוהי לא אשמתה הבלעדית משום שלך בתוך בעל הרכב שבו הייתה דלת פתוחה ישנה אשמה תורמת גדולה מאוד. אם פתחת את הדלת ממש לפני הפגיעה - אשמתך ואשמתך בלבד.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...